Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Μέχρι την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης δεν πρέπει να υπάρχει αντίθετος ηγέτης και πόσο μάλλον Ορθόδοξος!


 Ρωσία: Ηχηρή προειδοποίηση για «τρομερές συνέπειες» αν το ΝΑΤΟ επεκταθεί

Νέο ξεκάθαρο μήνυμα της Ρωσίας προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, που κλιμακώνουν την ένταση και ρίχνουν λάδι στη φωτιά των τεταμένων σχέσεων στην ανατολική Ευρώπη.

Η επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς θα οδηγήσει σε «τρομερές συνέπειες» για το μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, και δεν υπάρχει περίπτωση η Μόσχα να απομακρυνθεί από τις κόκκινες γραμμές της, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Izvestia, ο Σεργκέι Ριάμπκοφ ισχυρίστηκε ότι οι εταίροι Σοβιετικών και Ρώσων ηγετών είχαν «δηλώσει επανειλημμένα» ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω κίνηση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, αλλά τελικά έχει αποδειχτεί πως ισχύει το αντίθετο.


«Δεν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω επέκταση του ΝΑΤΟ. Οι προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα ότι η Ρωσία δεν έχει δικαίωμα βέτο εδώ, είναι όλες αβάσιμες. Θα σταθούμε στο ύψος μας. Αν οι αντίπαλοί μας πάνε εναντίον μας, θα δουν ότι δεν ενισχύεται η ασφάλειά τους. Οι συνέπειες για αυτούς θα είναι τραγικές» υπογράμμισε ο Ρώσος αξιωματούχος.


Η προειδοποίηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών έρχεται καθώς οι εντάσεις στα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζουν να αυξάνονται, με το Κρεμλίνο να κατηγορείται ότι συγκεντρώνει στρατεύματα κοντά στα σύνορα.


ΗΠΑ: Προετοιμάζεται η «μητέρα όλων των κυρώσεων» και η διεθνής οικονομική απομόνωση της Ρωσίας

Το ΝΑΤΟ έχει προειδοποιήσει τη Μόσχα ότι οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση κατά της Ουκρανίας θα αντιμετωπιστεί με αυστηρές οικονομικές κυρώσεις, ενώ η Ρωσία έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες πως δήθεν σχεδιάζει μια ολοκληρωτική επίθεση.

Η Ουκρανία έχει χρησιμοποιήσει την υποτιθέμενη απειλή των ρωσικών στρατευμάτων για να πείσει το μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ να γίνει κράτος-μέλος, θέμα που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της εξωτερικής πολιτικής του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

https://sputniknews.gr/20211213/rosia-ihiri-proeidopoiisi-gia-tromeres-synepeies-an-to-nato-epektathei-21374041.html