Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Αποκάλυψη: Εκτός ΜΕΘ το 77% των θανάτων Covid-19! - Τι δεν μας λέει η έρευνα Σ.Τσιόδρα


Πού πέθαναν χιλιάδες Έλληνες;

 Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται από την έρευνα του Θεόδωρου Λύτρα και του Σωτήρη Τσιόδρα,

καθώς εάν κάποιος ψάξει αναλυτικά τα στοιχεία θα διαπιστώσει ότι περίπου το 77% των θανάτων Covid-19 που σημειώθηκαν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2020 έως και τις 6 Μαΐου του 2021 ήταν εκτός ΜΕΘ. 

Το εύλογο ερώτημα είναι: Πού πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι; Πρόκειται για 8.123 ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν μια καλύτερη φροντίδα και μερικοί απ' αυτούς τελικά να ζούσαν μέχρι σήμερα. 

Το τρομακτικό είναι ότι (σύμφωνα με τους καθηγητές που έκαναν την έρευνα) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα γνώριζε τα πραγματικά δεδομένα, όμως εδώ και μήνες κοροϊδεύει τους πολίτες, λέγοντας τους ότι είτε εντός ΜΕΘ, είτε εκτός ΜΕΘ υπάρχει η ίδια φροντίδα, όταν οι επιδημιολόγοι υποστηρίζουν στην έρευνα τους ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα.

Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα, καθώς αναφερόμαστε σε ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε να ενισχύσει το ΕΣΥ και σίγουρα η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη τους τελευταίους μήνες, καθώς το ΕΣΥ αποδυναμώθηκε ακόμα περισσότερο, διότι η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε αναστολή εργασίας περίπου 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς. 

Απίστευτοι: Η κυβέρνηση διέγραψε τα επίσημα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι πέθαναν περισσότεροι εμβολιασμένοι! (φώτο)Τριπλά εμβολιασμένος μόλυνε τον Γ.Τράγκα και μετά αρνήθηκαν να τον θεραπεύσουν με μονοκλωνικάΣτρατόπεδα καραντίνας στην Κύπρο; - Σε εφαρμογή ο «υποχρεωτικός περιορισμός σε χώρους που θα υποδείξει η κυβέρνηση»Melissa Ciummei: Ο κορωνοϊός είναι απλά η αφορμή – Ο πραγματικός στόχος είναι τα πιστοποιητικά και το ψηφιακό χρήμαΕφιάλτης από τον Καναδά: Πολίτες αφηγούνται την εμπειρία της κράτησης σε στρατόπεδο φορέων COVID-19Κορωνοϊός: Πλήρης εμβολιασμός με τρεις δόσεις - Οδεύει προς αλλαγή η δοσολογία του εμβολίουΣ. Μουμτζής: Ο κορωνοϊός τιμωρεί - Εμετικό σχόλιο για Γ. Τράγκα από τον γνωστό φιλοκυβερνητικό αρθρογράφοΙρλανδία: Γερουσιαστής καταγγέλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - «Το σώμα σας θα ανήκει στο κράτος»Ιταλία: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας και κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι 31η ΜαρτίουΤους ψεκάζουν σαν κατσαρίδες για να ανέβουν στο λεωφορείο! - Σοκαριστικό βίντεο απόλυτης υγειονομικής παράνοιας

Στρατόπεδα καραντίνας στην Κύπρο; - Σε εφαρμογή ο «υποχρεωτικός περιορισμός σε χώρους που θα υποδείξει η κυβέρνηση»

Συγκεκριμένα από την μελέτη προκύπτει ότι κατά το χρονικό διάστημα από 1/9/2020 έως και 6/5/2021 πέθαναν σε ΜΕΘ 3.988, την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το ίδιο χρονικό διάστημα πέθαναν 10.576 άτομα, άρα εκτός ΜΕΘ και χωρίς να διασωληνωθούν πέθαναν 6.588 άτομα. Άτομα τα οποία είτε πέθαναν στο σπίτι τους, είτε σε κάποια απλή κλίνη. 


Ταυτόχρονα από τα 3.988 τα 1.535 άτομα πέθαναν έχοντας διασωληνωθεί, είτε εκτός ΜΕΘ, είτε σε «πρόχειρες» ΜΕΘ. Άρα 8.123 στους 10.576 νεκρούς εκτός ΜΕΘ! Δηλαδή ένα ποσοστό περίπου 77%! 

Το θέμα το ανέδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ζητά να επέμβει εισαγγελέας. 

https://www.pronews.gr/ygeia/1041949_apokalypsi-ektos-meth-77-ton-thanaton-covid-19-ti-den-mas-leei-i-ereyna-stsiodra