Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Το εμβόλιο ρίχνει το τείχος της Δημοκρατίας

 

Ελβετία: «Έως πέντε χρόνια φυλακή σε όποιον κολλήσει επίτηδες κορονοϊό για φυσική ανοσία»

Στη φυλακή μπορούν να βρεθούν όσοι σκοπεύουν να κολλήσουν κορονοϊό από μόνοι τους, προκειμένου να μην εμβολιαστούν στην Ελβετία.

Αντιμέτωποι με φυλακή θα είναι όσοι Ελβετοί επιδιώξουν να μολυνθούν με κορονοϊό για να μην κάνουν το εμβόλιο ώστε να αποκτήσουν φυσική ανοσία.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας FOPH προειδοποίησε ότι η σκόπιμη εξάπλωση του ιού θα μπορούσε να οδηγήσει σε έως και πέντε χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Radio Télévision Suisse.


Χωρίς να υπάρχει σαφή αναφορά στους νόμους και την επικείμενη νομοθεσία, ο λόγος για την αυστηρή προειδοποίηση έρχεται εν μέσω της πανδημίας και της αύξησης της δυπιστίας απέναντι στα εμβόλια.

Ο γιατρός Claude-François Robert, «συμβουλεύει σθεναρά κατά της αυτομόλυνσης» σε τονίζοντας ότι «τίποτα δεν μπορεί να ελεγχθεί με φυσική μόλυνση» και ότι υπάρχει «10 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τη φυσική μόλυνση σε σχέση με το εμβόλιο, που είναι ένα ασφαλές προϊόν».

Στην Ελβετία με βάση τα νέα μέτρα, μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι είχαν πρόσφατα αναρρώσει από κορονοϊό θα μπορούν να επισκέπτονται εστιατόρια, μπαρ και άλλους κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Η κυβέρνηση αναφέρει ότι οι περιορισμοί έχουν σκοπό «να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης των μη ανοσοποιημένων ατόμων, καθώς είναι επίσης πιο πιθανό να μεταδώσουν τον ιό και να αρρωστήσουν σοβαρά».

https://sputniknews.gr/20211225/elvetia-eos-pente-hronia-fylaki-se-opoion-kollisei-epitides-koronoio-gia-fysiki-anosia-21840340.html