Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας στο Ισραήλ:13.900. Πορτογαλία, Σουηδία: απαγόρευση εισόδου σε Ισραηλινούς ακόμη κι εμβολιασμένους. Ακολουθούν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η ΕΕ διαγράφει Ισραήλ από ”ασφαλείς χώρες”!!



Ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή πανδημίας στο Ισραήλ:13.900 σε μια ημέρα στις 2/9/21 και 36 νεκροί. Ενδεικτικό της απαξίωσης που ήδη βιώνει Ισραήλ και Pfizer είναι ότι Πορτογαλία, Σουηδία εξέδωσαν απαγόρευση εισόδου σ΄Ισραηλινούς ακόμη κι εμβολιασμένους. Ακολουθούν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι αποφάσεις ελήφθησαν αφού οι Βρυξέλλες αφαίρεσαν τη Δευτέρα το Ισραήλ από τη λίστα των χωρών που θεωρούνται «επιδημιολογικά ασφαλείς». Καταποντισμός, διασυρμός….

Σύμφωνα με το i24news.tv η Πορτογαλία και η Σουηδία απαγορεύουν στους Ισραηλινούς να εισέλθουν στο έδαφός τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν εμβολιαστεί
Η απόφαση έρχεται καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού στο Ισραήλ είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο
Η Πορτογαλία και η Σουηδία αποφάσισαν να απαγορεύσουν την είσοδο σε Ισραηλινούς υπηκόους στο έδαφός τους λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στο εβραϊκό κράτος. Αυτή η απόφαση θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Ισραηλινοί που επρόκειτο να πετάξουν για την Πορτογαλία την Πέμπτη εμποδίσθηκαν να κάνουν check in στο αεροδρόμιο Ben-Gurion. Η σουηδική απαγόρευση, εν τω μεταξύ, θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της σουηδικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ.
Παρόλο που τα ποσοστά εμβολιασμού στο Ισραήλ είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο, η Πορτογαλία και η Σουηδία έχουν τα μάτια τους καρφωμένα στον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και δεν εξαιρούν τους Ισραηλινούς που εμβολιάστηκαν ή ανάρρωσαν από τον Covid-19.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν αφού οι Βρυξέλλες αφαίρεσαν τη Δευτέρα το Ισραήλ από τη λίστα των χωρών που θεωρούνται «επιδημιολογικά ασφαλείς».

Ο επιδημιολόγος Nadav Davidovich, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ben-Gurion, δήλωσε ότι το Ισραήλ είναι μια «περίεργη υπόθεση» “Έχουμε μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης και εμβολιασμού”, σημείωσε ο Νταβίντοβιτς, εξηγώντας ότι δεν θα εκτιμήσουν όλες οι χώρες το επίπεδο κινδύνου από τους Ισραηλινούς με τον ίδιο τρόπο.

Καταρρέει το αφήγημα ότι για το νέο κύμα ευθύνονται οι μη εμβολιασμένοι αφού το Ισραήλ είναι ο πρωταθλητή κόσμου σε εμβολιασμού ενηλίκων με 78%. Μάλλον ισχύει το αντίστροφο ο μαζικός εμβολιασμός με γενετικά πειραματικά σκευάσματα εν μέσω επιδημίας προφανώς είναι ο λόγος που καλπάζει αυτή και το Ισραήλ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο..Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Το πείραμα απέτυχε….oι ΜΕΘ γεμίζουν από τη ”μόνη λύση” από το ”όπλο” που αποδείχθηκε νεροπίστολο απέναντι στο βιολογικό όπλο που απελευθερώθηκε από τα εργαστήρια των υπερδυνάμεων για να σκλαβωθούν οι λαοί!!

dimpenews.com