Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

«Είμαι ο διάβολος» της είπε και έκοψε το πάνω χείλος της με τα δόντια του

 
Ένα απίστευτο και περίεργο περιστατικό συνέβη σε καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ στην Λονδίνο, όπου άγνωστος άνδρας της έβγαλε κομμάτι του άνω χείλους ξεσκίζοντας το και λίγο πριν απομακρυνθεί της φώναξε πως ”είναι ο διάβολος”.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο επικίνδυνος άνδρας την πλησίασε για να της πιάσει την κουβέντα και εντελώς ξαφνικά της επιτέθηκε.
Το θύμα αιμορραγούσε ακατάπαυστα όταν την πλησίασε η αστυνομία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο άνδρας αγνώστου ταυτότητας απομακρύνθηκε γρήγορα και κανείς δεν ξέρει γιατί της επιτέθηκε.
«Ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό που υποχρέωσε μια γυναίκα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η εμφάνισή της άλλαξε για πάντα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό ήταν ολοφάνερα ένα βίαιο και επικίνδυνο άτομο και είμαι αποφασισμένος να τον εντοπίσουμε και να τον συλλάβουμε το συντομότερο δυνατόν».
πηγή: Sky news 

https://www.huffingtonpost.gr/entry/andras-poe-aetoapokaleitai-diavolos-ten-daykose-kai-exafanisteke_gr_5d6d09fae4b0cdfe057337ba?utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3