Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αντίχριστο ξέσπασμα των αθέων για την Παιδεία

(Σε μια Ελλάδα που τον πρώτο ‘’κυβερνώντα’’ λόγο έχουν οι δεδηλωμένοι άθεοι)
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Θλιβερή εξέλιξη ήταν συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Ένωσης αθέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Τάσο Κουράκη, όπου συζητήθηκαν  τα αιτήματα που υπέβαλαν για πλήρη εκκοσμίκευση της Παιδείας.  Τα προτεινόμενα μέτρα είναι αποκύημα αντιχρίστου ξεσπάσματος των αθέων.  Όντως ο λόγος του Χριστού «ο μη ων μετ’ εμού κατ’ εμού εστί» (Ματθ. 12,30), αρμόζει πλήρως στην περίπτωση αυτή, καθότι οι άθεοι αντίθεοι καταδεικνύονται με την πράξη τους αυτή.
Η ευκαιρία τώρα είναι ‘’μοναδική’’ για τους αθέους, καθότι τόσο ο Πρωθυπουργός αλλά και αρκετοί πολιτευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδηλωμένοι άθεοι.  Να αναφέρομε τη δήλωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι ‘’θρησκευόμενος’’, με ότι αυτό συνεπάγεται.  Να αναφέρομε τη δήλωση του νυν Αναπληρωτή Υπουργού  Παιδείας κ. Τάσου Κουράκη που πρότεινε στο Συνέδριο στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης ‘’Εκκλησία και Αριστερά’’, για επιπρόσθετη φορολόγηση όσων  δηλώνουν Ορθοδόξοι Χριστιανοί.  Να αναφέρομε την απαράδεκτη στάση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ντύθηκε καρναβαλλίστικα ως ‘’ιερέας’’, κρατώντας ένα πολύ μεγάλο ποτήρι κρασιού, ειρωνευόμενος  την Θεία Κοινωνία. Όντως  είναι ‘’μοναδική’’ ευκαιρία τώρα για τους αθέους, να πραγματοποιήσουν τα αντίθεα σχέδιά των.
«Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι καλύτερος, όποιον αγαπά πιο πολύ τον Θεόν και την πατρίδα, αυτόν να ψηφίσετε», έλεγε ο Άγιος  Παΐσιος ο Αγιορείτης.  Αυτή την υπόδειξη Ορθόδοξης έγνοιας από τον Άγιο Παΐσιο, πολλοί Χριστιανοί την αγνοούν. 
Με τέτοιες προτάσεις στην Ορθόδοξη Πίστη από μέρους των αθέων, έπρεπε  οι εξαρτημένοι από την εξουσία και τον ΣΥΡΙΖΑ ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ να το κάνουν Κούγκι σε πολιτικό φυσικά επίπεδο.
Πως είναι δυνατό ένας Χριστιανός από τη μια να ομολογεί ότι το πρώτιστο είναι η Πίστη γι αυτόν και από την άλλη να γίνεται συνεργός και συνένοχος για την εκλογή κομμάτων με δεδηλωμένη αντιεκκλησιαστική πολιτική;  Τώρα που προσπαθούν οι άθεοι με αντιχριστιανικό μένος να αλώσουν την Παιδεία, η  σιωπή είναι ταυτόσημη της συνενοχής.
«Το να ενδιαφέρεται κανείς τώρα και να ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έθνος μας είναι ομολογία, γιατί η Πολιτεία τα βάζει με τον θείο νόμο.  Ψηφίζει νόμους ενάντιους στο νόμο του Θεού.  Γι’ αυτό όσοι έχουν αντίληψη του κινδύνου πρέπει να εναντιώνονται στις τάσεις αυτές», ομολογούσε ο  Όσιος Παΐσιος.
Το αντίχριστο ξέσπασμα της Ένωσης αθέων, δυστυχώς βρίσκει την Ελλάδα να κυβερνάται από το πλήθος των δεδηλωμένων αθέων του ΣΥΡΙΖΑ και το ‘’σιωπηλό’’ κόμμα των εξηρτημένων Ανεξαρτήτων Ελλήνων.