Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος «κοιτά» προς την Ελλάδα: Βάζει τη χώρα μας σε «επαρχία» υπό την κατοχή του ως το 2020

Στην επαρχία της «Ορόμπρα» εντάσσει τη χώρα μας το Ισλαμικό Κράτος, σύμφω
να με χάρτη από το βιβλίο Empire of Fear: Inside the Islamic State του Βρετανού δημοσιογράφου Άντριου Χόσκεν.

Στον χάρτη χρησιμοποιούνται τοπωνύμια του παρελθόντος (Μαγκρέμπ, Ανδαλουσία, Αλκινάνα, Χαμπάσα, Χουρασάν κ.α.) και οι εκτάσεις τις οποίες η τρομοκρατική οργάνωση επιθυμεί να κατακτήσει μέχρι το 2020 εκτείνονται από τα σύνορα της Κίνας μέχρι την ευρωπαϊκή ακτή του Ατλαντικού και την κεντρική Αφρική.
default
Ελλάδα, Ισπανία, Βαλκάνια, Ινδία και πολλές άλλες χώρες προορίζονται να αποτελέσουν μέρος ενός μεγάλου «χαλιφάτου» - στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που κάνει ακόμα και την αλ Κάιντα να φαντάζει «μετριοπαθής».

«Κάθε κτηνωδία, βασανιστήριο, δολοφονία και κλοπή αποτελεί μέσο για μία κυρίαρχη εμμονή- την καταστροφή κρατών-εθνών, την κατάληψη περιοχών και τη δημιουργία ενός χαλιφάτου από τις στάχτες» αναφέρει ο συγγραφέας,
σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Παράλληλα, σημειώνεται ότι υπάρχει και ένα «επαγγελματικών προδιαγραφών» εγχειρίδιο για τη δημιουργία ενός τεράστιου κράτους μέσω ακραίας βίας και οργανωμένων κτηνωδιών: «Η Διαχείριση της Βαρβαρότητας». Επίσης, ο Χόσκεν σημειώνει η οργάνωση διατηρεί την παρουσία της στο Ιράκ και τη Συρία, τόσο πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αναπτύξει βιολογικά και χημικά όπλα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, ένα πρόγραμμα επτά σταδίων, που πάει πίσω 20 χρόνια, περιελάμβανε την πρόκληση και εμπλοκή των ΗΠΑ σε πόλεμο με τον ισλαμικό κόσμο μεταξύ του 2000 και του 2003, και εξεγέρσεις εναντίον Αράβων ηγετών μεταξύ του 2010 και του 2013.
http://www.huffingtonpost.gr/2015/08/10/islamic-state-greece_n_7964114.html?1439195186&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget