Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Η Κυρία Bilderberg ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

σχόλιο: A. ΔΗΚΕΝΗΣ
Να θυμίσουμε στην κυρία Διαμαντοπούλου ότι θύματα της θρησκευτικής ελευθερίας και της εθνικής μας ταυτότητας είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Σε εμάς επιβάλουν με επιτυχή τρόπο τα ξένα κέντρα να αλλάξουν την ιστορία μας στα βιβλία των παιδιών μας, σε εμάς επιβάλλουν να καταργήσουμε τα εθνικά σύμβολα ,σε εμάς απαγορεύουν να λεγόμαστε ορθόδοξοι Έλληνες μέσα από την ατομική μας ταυτότητα , σε εμάς επιβάλλουν την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και την πρωινή προσευχή στα σχολεία, σε εμάς τους Έλληνες ,που χάνουμε την εντοπιότητα μας, παραχωρώντας την σε ξένους.
απόσπασμα ομιλιας της Υπουργου Παιδείας. Η θρησκευτική ελευθερία στο σχολείο
«Δεν μπορεί μια δομημένη κοινωνία να αλλάξει τις αντιλήψεις και τα ‘’πιστεύω’’ της που έχουν διαμορφωθεί μέσα στους αιώνες, δεν μπορεί η υπάρχουσα κοινωνία να αλλάξει τα δεδομένα της. Όμως την ίδια στιγμή το κράτος επουδενί δεν επιτρέπεται να πιέσει τους φιλοξενούμενους και τους μετανάστες να αφομοιωθούν».«Επουδενί δεν μπορεί δάσκαλος να υποχρεώσει παιδί να συμμετέχει σε προσευχή κι αν συμβαίνει αυτό θέλω να μου το αναφέρετε» είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου απαντώντας σε σχόλιο μαθητή και σημείωσε: «Δεν μπορεί κανείς δάσκαλος να επιβάλλει σε παιδί να συμμετέχει σε προσευχή, είτε είναι μετανάστης, είτε είναι παιδί δηλαδή που προέρχεται από άλλη χώρα και άλλη θρησκεία, είτε είναι και Έλληνας».

Η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε πως «η χώρα έχει ανεξιθρησκεία» και επομένως «Δεν υπάρχει το θέμα της επιβολής του να συμμετέχει κάποιος στην πρωινή προσευχή ή σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα θρησκευτικά ή τα συγκεκριμένα θέματα της θρησκείας».


www.amen.gr