Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ,GOLDEN BOY'S ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ


Του Διονύση Μακρή
Η μεγάλη ξαφνική επιδοκιμασία του Θεού Πατρός με το πρωτοφανές χτύπημα στο υπογάστριο της παγκόσμιας οικονομίας προκάλεσε μία έντονη καταιγίδα σε ολάκερο τον πλανήτη. Καταιγίδα που πρωτίστως έπληξε όλους αυτούς, τους ανεξέλεγκτους μεγαλοκαρχαρίες του πλούτου. Αυτούς δηλαδή, που πίστευαν πως με το χρήμα θα μπορούσαν να κατακτήσουν ακόμη και το άβατο του Παντοκράτορα και διέθεταν εκατομμύρια ευρώ για να ανακαλύψουν το σωματίδιο του Θεού!!!
Καταιγίδα που χτύπησε τα μυαλά της νέας Φαρισαϊκής κάστας της πλουτοκρατίας, που είχε απλώσει τα πλοκάμια της, στο σύνολο σχεδόν των Εθνών, παρασύροντας σε επικίνδυνους ατραπούς, ηγέτες κρατών, επιστήμονες ακόμη και ρασοφόρους. Καταιγίδα που χτύπησε τις ΗΠΑ, το κράτος που με μύχιους υπόγειους ανόμους μηχανισμούς του σκότους μεθόδευαν, προσδοκούσαν και διαφήμιζαν μια νέα παγκόσμια τάξη στον πλανήτη. Και αντιλαμβάνονταν αυτή με την εγκαθίδρυση ενός ηγέτη, μίας παγκόσμιας κυβέρνησης αυτή της Ουάσιγκτον. Την προετοίμαζαν μάλιστα με διάφορες κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα, που εδώ και χρόνια έχει στηθεί στις τεκτονικές στοές των νέο -Σατανιστών οπαδών και φίλων του μιαρού Άρχοντα του Σκότους του Σατάν.
Όλοι, μικροί και μεγάλοι, λαϊκοί αλλά και ρασοφόροι ανεξαρτήτως θέσεως είχαν πέσει στην παγίδα του Βελζεβούλ και αποδέχθηκαν το μιαρό καθεστώς του εύκολου χρήματος, που επιγραφόταν με το γνωστό όρο «μπίζνα». Κυρίαρχο στοιχείο της είχε μάλιστα την ανηθικότητα, την αδιαφάνεια, τη διαφθορά που έφθανε μέχρι και το μεδούλι των κρατικών μηχανισμών, αλλοιώνοντας ολάκερες κοινωνικές τάξεις, σκορπίζοντας την απελπισία και την απογοήτευση στους λαούς.
Και αυτό, γιατί η αδικία που επικρατούσε στους ανωτέρω, εκλαμβανομένους ως σοφούς «μπιζναδόρους» άνδρες και γυναίκες (κοινώς Golden boys), άνοιγε την ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Προκαλούσε ανισομερή κατανομή του πλούτου, ενίσχυε την παρανομία και την εγκληματικότητα... Παραβίαζε με λίγα λόγια τις βασικές εντολές και το νόμο του Δημιουργού Θεού στον πλανήτη. Και αποσκοπούσε στην αλλαγή, του εδώ και αιώνες καθιερωμένου status quo της εύρυθμης και θεάρεστης δηλαδή λειτουργίας του πλανήτη γη. Οι μηχανισμοί της ανομίας δημιούργησαν ένα οικονομικό παγκόσμιο σύστημα μέσα στο οποίο αιχμαλωτίστηκαν κυβερνήσεις, ενώσεις, λαοί, πρόσωπα...
Η νέα φαρισαϊκή κάστα των πλουτοκρατών, εξωτερικά, όπως λέγει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός λαμπιρίζει, τραβώντας την προσοχή ακόμη και απλών βιοπαλαιστών. Κάθε λογής ανθρώπους που κυριεύονταν από την επιθυμία απόκτησης του εύκολου και άνευ κόπων χρήματος τρέχοντας στα χρηματιστήρια, στα ομόλογα και σε περίεργες επενδύσεις έξυπνων οικονομολόγων. Στο νέο βωμό του χρημαστηριακού Μολώχ οι δυστυχείς θυσίασαν κόπους και θυσίες μιας ζωής κάνοντας τους πλουσίους ακόμη πλουσιότερους.
Στην πραγματικότητα όμως, η παγκοσμίως επιβαλλόμενη φαρισαϊκή κάστα των πλουτοκρατών, βρίθει της γνωστής δυσωδίας που αναδύει από τη σήψη πτωμάτων. Και ακριβώς αυτή τη δυσωδία αποκάλυψε με περίτεχνο τρόπο τα τελευταία χρόνια ο ουρανός. Έτσι, τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη του πλανήτη, αποτέλεσαν το προοίμιο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, του αιφνιδιαστικού δηλαδή, καίριου χτυπήματος του Παντοκράτορα Θεού.
Χτύπημα που αποσκοπούσε στη συμμόρφωση των σύγχρονων αχάριστων «γεωργών» του Αμπελώνα του Κυρίου, που παρασύρθηκαν από τον αιχμάλωτο τώρα Σατάν. Πίστεψαν οι άμοιροι και δυστυχείς, όπως και τότε οι Φαρισαίοι, πως με τη σταύρωση του Χριστού, του μόνου κληρονόμου του Αμπελώνα, που ονομάζεται γη, θα καταστούν παντοδύναμοι και κυρίαρχοι... Έτσι, άρχισαν να γκρεμίζουν συστηματικά ότι θύμιζε το Θεό και το νόμο Του.
Ξύπνημα όμως, που αφορούσε και όλους εμάς που ακολουθήσαμε το δρόμο και την πρακτική των κύκλων της ανομίας προσκολλώμενοι στο τιποτένιο, το φθηνό και το εφήμερο και λησμονώντας την αιωνιότητα, τη σωτηρία και την πολυπόθητη ουράνια πολιτεία.
«Golden boys» και στην Εκκλησία
Στους πονηρούς και αδίστακτους αυτούς «γεωργούς» δυστυχώς περιλαμβάνονται και ορισμένοι ρασοφόροι ταγοί της Εκκλησίας μας. Ζηλεύοντας τη δόξα των “golden boys” έφθασαν στο σημείο να βγάλουν στο σφυρί και να πωλήσουν η να μετατρέψουν Ιερές ιστορικές Μονές, καθαγιασμένες με θυσίες και ειλικρινή δάκρυα προσευχής αγίων μορφών σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Οι αθεόφοβοι ακόμη και το αγίασμα των αγίων μας έφθασαν να χρησιμοποιούν και να διαφημίζουν ως θεραπευτικό και μοναδικό για την περιποίηση γυναικών!!! Με τις πράξεις τους αυτές έχουν προστεθεί στην πλειάδα των Φαρισαίων νέο -σταυρωτών του Κυρίου μας. Ταιριάζει και σ’ αυτούς απολύτως το «ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές»...
Αυτοί λοιπόν, οι δαιμονόπληκτοι ρασοφόροι που δεν διστάζουν να πωλούν ιερά και όσια για να αποκτήσουν χρήμα και εξουσία, είμαστε βέβαιοι ότι με την ίδια ευκολία θα διαπραγματευτούν ακόμη και το Ευαγγέλιό μας για λίγα δράμια χρυσό!!!
Παρουσιάζονται όμως, ως τιμητές και θιασώτες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, όπως τότε οι Γραμματείς και Φαρισαίοι που έφεραν την ετικέττα των εκφραστών του μωσαϊκού νόμου, ενώ στην ουσία αρέσκονται να αυτο-αποκαλούνται άγιοι. Κατηγορούν αλλόθρησκους ότι βεβηλώνουν ιερούς ναούς αγνοώντας ότι οι ίδιοι είναι στα μάτια του Θεού χειρότεροι. Με σκληρότητα ακόμη δημίου –δυνάστη τιμωρούν ιερείς και μοναχούς, αληθινούς μάρτυρες, που τολμούν να υπερασπιστούν την πίστη και προβαίνουν σε μη επιτρεπτά στα μάτια του Πατρός πράγματα. Και δυστυχώς στον παραλογισμό τους αυτό συνηγόρησαν και άλλοι ρασοφόροι.
Μη συνηγορείς καλέ μου ρασοφόρε για την τιμωρία των αγωνιστών μοναχών. Βλέπε άλλα που πρέπει να τιμωρήσεις, όπως λ. χ. αυτόν τον ρασοφόρο που πέταξε χάμω το ιερό ψαλτήριο και χειροδίκησε. Αυτοί πάλεψαν για την πίστη, ενώ οι άλλοι, σαν και αυτόν τον συγκεκριμένο ανώτατο ρασοφόρο την ξεπουλούν για μία χούφτα αργύρια. Ποιοί είναι αυτοί θα μου πείτε; Γιατί δεν γράφετε όνομα, στοιχεία; Καλέ μου άνθρωπε, αναρωτήσου τι θα ωφελούσε την ψυχή σου εάν σου έλεγα ότι είναι ο τάδε η ο δείνα; Αυτοί ξέρουν καλά ποιοί είναι, όπως ξέρουν και οι γύρω τους δορυφόροι που συνωμοτώντας σιωπούν καταπατώντας ιερούς κανόνες και τις διδαχές του Ευαγγελίου.
Ο Κύριος άφησε καλέ μου άνθρωπε για να δει μέχρι που θα φθάσει η ασυδοσία τους. Τους έδωσε και τους δίνει μέχρι σήμερα τα απαραίτητα μηνύματα για να συμμορφωθούν αλλά δυστυχώς αυτοί τα προσπέρασαν, όπως επιχειρούν τώρα οι πλουτοκράτες να προσπεράσουν χωρίς μεγάλο κόστος το χτύπημα του ουρανού! Όσο και να το επιχειρούν όμως, να μετακινήσουν το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής κρίσης στους φτωχούς βιοπαλαιστές και τους χαμηλό-συνταξιούχους, τόσο πιο κοντά θα νιώσουν τη ρομφαία του Κυρίου, που ήδη έχει αρχίσει να τους ακουμπά.
Γυρίζουμε σελίδα
Πάψτε, λοιπόν Χριστιανοί μου τώρα να ακούτε τις Κασσάνδρες, που λένε, λένε για να τρομοκρατούν τον κόσμο πως πολλά θα γίνουν στον πλανήτη. Ο ουρανός διαλαλεί πως γυρίζουμε σελίδα. Ήδη άγιοι και άγγελοι έχουν επιφορτισθεί να κρατήσουν γερά τον πλανήτη γη από την ολοσχερή αυτή καταιγίδα. Και με περίτεχνο τρόπο διαλύουν τις μεθοδεύσεις των ανθρώπων αυτών που επιμένουν να κρατούν σε μεγάλη αγωνία την ανθρωπότητα.
Αναφέρομαι κυρίως σ’ αυτούς τους τρανούς οικονομολόγους των μεγάλων χωρών και δη των ΗΠΑ. Η οικονομία της υπό διάλυση πάλαι ποτέ αυτοκρατορίας των ΗΠΑ, που επεδίωξε να κρατά τα ηνία της ανθρωπότητας κατρακυλά με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την άβυσσο και την καταστροφή. Όσοι τώρα επιχαίρουν με τις δυσκολίες της Αμερικής σημειώνουν ότι αυτή η χώρα - παγκόσμιος οικονομικός κολοσσός επιβαρύνεται με το μεγαλύτερο εξωτερικό χρέος του κόσμου και απειλείται από την πτωτική κίνηση του νομίσματός της. Οι νοσηροί όμως, αυτοί οικονομικοί εγκέφαλοι, επιλέγουν να εξυπηρετούν ακόμη τους πελάτες τους πλουτοκράτες με το να κρατούν συσσωρευμένο το χρήμα.
Εν τω μεταξύ οι κεντρικές τράπεζες των αναπτυσσόμενων χωρών ρίχνουν αλάτι στις πληγές του κλυδωνιζόμενου γίγαντα με τα ξύλινα, όπως αποδείχθηκε πόδια. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ότι και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Ινδίας ακολούθησε προσφάτως τις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, του Μεξικό και των Φιλιππίνων στην επιλογή τους να αυξήσουν τα αποθεματικά τους σε χρυσό σε βάρος των αποθεματικών τους σε δολάρια! Και όλο και περισσότεροι σχεδιαστές πολιτικής στις χώρες με μεγάλα πλεονάσματα δηλώνουν ότι ο ρόλος του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος δεν είναι πλέον βιώσιμος.
Ο Ομπάμα
Άσκοπες λοιπόν οι περιοδείες του Αμερικανού προέδρου σε Ευρώπη και Ασία. Δεν μπορείς καλέ μου άνθρωπε, από τη μία να γίνεσαι θιασώτης της ανομίας με το να νομιμοποιείς με προσωπικό διάγγελμα την ανηθικότητα (βλ. ομοφυλοφιλία) και από την άλλη να επικαλείσαι το Θεό να σώσει τη χώρα σου; Δεν μπορείς να επιμένεις με νόμο στο φόνο των εμβρύων και να ζητάς ταυτόχρονα την προστασία του ουρανού; Σύνελθε και απαγκιστρώσου από την ανομία για να βγάλεις το λαό σου από το αδιέξοδο. Γιατί εάν δεν το κάνεις τότε και εσύ όπως και πολλοί προκάτοχοί σου θα λογίζεσαι ως ηγέτης της σειράς, που θα τον προσπεράσει η ιστορία με μία μονοκονδυλιά...

Είναι καιρός λοιπόν πρώτες οι ΗΠΑ, που φέρουν την μεγάλη ευθύνη για την αποστασία από τον τριαδικό Θεό να προβούν στην εφαρμογή της μεγάλης θεϊκής λύσης. Τη λύση τη γνωρίζουν πολύ καλά και το κλειδί που θα βγάλει την ανθρωπότητα από το αδιέξοδο και την απελπισία είναι ήδη στο τραπέζι τους... Το κλειδί ονομάζεται «οικονομικό κραχ» και το ξέρουν καλά, αφού εδώ και καιρό το μελετούν στο Λευκό Οίκο και τα οικονομικά επιτελεία τους.
Ο ουρανός υπομονετικά περιμένει αυτή την κίνηση, η οποία θα λύσει τα προβλήματα του φτωχού βιοπαλαιστή αλλά και θα πάρουν ανάσα οι βιομηχανίες. Καλοί μου σύνδουλοι είναι καιρός να συνέλθετε από τη νάρκη του Σατάν. Ο Κύριος λυπήθηκε τον άνθρωπο και προχωρά στη ριζική αναμόρφωση του πλανήτη. Τώρα περιμένει να λυθούν τα χέρια σας και να ανοίξουν τα μυαλά σας.
Αλλά τι να μου πείτε εσείς οι θνητοί, αφού και οι ηγήτορες των Εκκλησιών του Θεού κάνουν μπίζνες. Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ καλοί μου ρασοφόροι τι αντίκτυπο έχει στον κόσμο, όταν ακούει αυτά τα πράγματα; Συνέλθετε και δώστε το παράδειγμα της μετανοίας! Βέβαια υπάρχουν και οι καλοί ρασοφόροι, που τα δίνουν όλα για τον Χριστό. Μιμηθείτε Τον για να έχετε την ευλογία του ουρανού.
Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ

Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ