Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εφιαλτικά μηνύματα!Εφιαλτικά μηνύματα μας έρχονται από και για την κα Θάλεια Δραγώνα, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Ειδική Γραμματεύς του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Για τις απαράδεκτες απόψεις της έγραψε η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" της Κυριακής 15ης Νοεμβρίου 2009 και συντάκτη του άρθρου τον κ. Μανώλη Γαλάνη. Να ένα δείγμα των απόψεών της: "«ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ πολιτική» ήταν η Επανάσταση των Ελλήνων το 1821 ενώ η ελληνική εθνική ταυτότητα είναι στηριγμένη σε μύθους και «ενισχύεται αποφασιστικά από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών» αναφορικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Δείτε τη συνέχεια παρακάτω. Η "αλησμόνητη" για τις φιλοτουρκικές ιδέες της κα Ρεπούση και το βιβλίο της περί "του συνωστισμού στη Σμύρνη", όπως περιέγραψε την καταστροφή της Σμύρνης, επανέρχεται στα χέρια των μαθητών της 6ης Δημοτικού!

Από την κα Θάλεια Δραγώνατου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου
Την είδηση μας απέστειλε ο Συνεργάτης μας κ. Ν.Μ. τον οποίον ιδιαιτέρως ευχαριστούμε. Το κείμενο αναρτήθηκε και από το μπλόκ Αριστοτέλης. (Posted by Aristotelis - Posted on 16 Νοέμβριος 2009)
Οι Εφιάλτες ήσαν πάντοτε εντός των τειχών!
Κλάψτε, αγαπητοί μου, για το κατάντημα της νεωτέρας Ελλάδος. Η αποστασία από τον Θεό, την οποία ακολουθεί και την οποία προωθεί το επίσημο Ελληνικό Κράτος κατά τα τελευταία τούτα χρόνια, οδηγεί την Χώρα στην άρνηση του είναι της.
Και όταν λέμε Επίσημο Κράτος εννοούμε όλα σχεδόν τα κόμματα και όλα σχεδόν όλα τα πολιτικά σχήματα. Γαλάζιοι, Πράσινοι, Κόκκινοι, όλοι ανεξαιρέτως, απομακρύνουν τη Χώρα, δηλ τον ελληνικό πληθυσμό από την Ορθόδοξη πίστη, λανσάρουν την καλοπέραση και την υλιστική ζωή, αιχμαλωτίζουν τον νέο άνθρωπο στο κύκλωμα σεξ και χρήμα, χρήμα και σεξ και τελικά ο άνθρωπος αδιαφορεί για τα πάντα! Όσοι δεν έχουν χρήμα, πωλούν το σώμα τους και την ψυχή τους για να κερδίσουν το χρήμα.
 Όσοι αντιθέτως ἐχουν χρήμα, το σπαταλάνε για την διασκέδασή τους, προωθώντας τον αγοραίο έρωτα. Εξαγοράζουν δηλ. συνειδήσεις, αγοράζουν κορμιά, καταστρέφουν ψυχές, μολύνουν καί εκμαυλίζουν την κοινωνία! Όποιος εγκαταλείπει τον Θεό, ξεχνάει και την Πατρίδα. Άλλωστε όλοι οι ηρωικοί αγώνες μας διαχρονικά ἐγιναν "για του Χριστού την πίστη την αγία και την Πατρίδος την ελευθερία" Οι πατέρες μας αγωνίζονταν υπέρ βωμών και εστιών!" Είχαν δηλ. οράματα. Γι αυτό και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης έγραψε και ειδικό βιβλίο με τίτλο "Οράματα και θαύματα". Συνεπώς η αποστασία από τον Θεό έχει και για την Πατρίδα καταστροφικές συνέπειες. Λαοί, πού ξεχνούν την ιστορία τους χάνονται από τον Χάρτη. Άραγε η Ελλάδα οδηγείται στην αυτοκαταστροφή;
http://www.zoiforos.gr/
Πηγή: Πρώτο Θέμα
πηγή: http://mkka.blogspot.com