Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

O Soros πιέζει για την έναρξη πολέμου κατά της Ρωσίας.Ειναι ο σύμβουλος πολλών Ελλήνων πολιτικών

Ο δισεκατομμυριούχος και παγκοσμιοποιητής George Soros με νέο του άρθρο στο New York Review of Books καλεί στην έναρξη πολέμου κατά της Ρωσίας προπαγανδίζοντας ακόμη μία φορά υπέρ των συμφερόντων της νέας τάξης πραγμάτων.
Ο George Soros, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σχεδίασε το φασιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία , γράφει ότι «η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μία υπαρξιακή απειλή από την Ρωσία». Αναφέρει ότι μία Ευρώπη – που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση της Ευρωζώνης – είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει τη Ρωσική απειλή που «θέτει μία ουσιαστική πρόκληση στις αξίες και αρχές υπό τις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο Soros, «αμέλησε» βέβαια να αναφέρει ποιοι ήταν οι πραγματικές ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως αποδεικνύει η Έκθεση Red House (σ.σ. pentapostagma.gr – έγγραφο που εκπονήθηκε από την υπηρεσία πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού), η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Τέταρτο Ράιχ δηλαδή, σχεδιάστηκε το 1944 στην περίοδο της μετα-πολεμικής Ευρώπης από μία ομάδα ελίτ που αποτελούνταν από Nazi και Γερμανούς επιχειρηματίες με υψηλή επιρροή.
«Το Τρίτο Ράιχ ηττήθηκε στο στρατιωτικό επίπεδο, αλλά ισχυρότατοι τραπεζίτες της εποχής των Nazi, βιομήχανοι και στελέχη του δημοσίου, που εμφανίζονταν ως δημοκράτες, πολύ σύντομα απέκτησαν ισχυρότατες εξουσίες στη νέα Δυτική Γερμανία. Στη συνέχεια εργάστηκαν για έναν νέο σκοπό: την Ευρωπαϊκή οικονομική και πολιτική ένωση», όπως σημειώνει εύστοχα ο Adam Lebor.
Όμως, για τον Soros και την ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ρωσία εμφανίζεται ως μία πιο επικίνδυνη απειλή για την Ευρώπη από τους Nazi και τους συνεχιστές τους. Το Τέταρτο Ράιχ και οι ΗΠΑ έχουν “αποφασίσει να αποφύγουν την οποία άμεση στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία”, όπως ισχυρίζεται ο Soros, και «αυτή η απροθυμία ενθάρρυνε τη Ρωσία και τους Ρώσους να αψηφήσουν τις διεθνείς συνθήκες, να προσαρτήσουν την Κριμαία και να εγκαθιδρύσουν κινήματα απόσχισης στην Ανατολική Ουκρανία.
O Soros χαρακτηρίζει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται από τον Ουκρανικό στρατό και την Ουκρανική κυβέρνηση ως πόλεμο «χαμηλής έντασης»…, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το απάνθρωπό του πρόσωπο: στο Donetsk, την Gorlovka, το Luhansk και άλλες περιοχές στις οποίες εισέβαλλε το καθεστώς του Κιέβου, εκατοντάδες πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τις φρικαλεότητες των Ουκρανών..
Η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία, όπως γράφει σχετικά ο Soros, θα παραβιαστεί από τον Putin. Αυτό που δεν αναφέρει ο νεοταξίτης Soros είναι ότι ο νέος Πρόεδρος του Ουκρανικού καθεστώτος, Petro Poroshenko, αρνήθηκε να συμφωνήσει στην προηγούμενη συμφωνία κατάπαυσης πυρός τον Ιούλιο ενώ παράλληλα ορκίσθηκε «να επιτεθεί και να απελευθερώσει τα Ουκρανικά εδάφη» και να σκοτώσει τους «ένοπλους – τρομοκράτες – εισβολές», αναφερόμενος στους ρωσόφωνους της Ανατολικής Ουκρανίας.
Ο Soros εν συνεχεία ισχυρίζεται ότι η Ευρώπη βρίσκεται ήδη σε πόλεμο κατά της Ρωσίας, ενώ παράλληλα ασκεί κριτική προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη μη αποδοχή αυτού του γεγονότος:
«Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για τα μέλη της Ε.Ε. να ξυπνήσουν και να συμπεριφερθούν ως χώρες που βρίσκονται ήδη σε έμμεσο πόλεμο. Θα πρέπει να βοηθήσουν την Ουκρανία να αμυνθεί, από το να χρειασθεί να πολεμήσουν οι ίδιες».

www.pentapostagma.gr