Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το νεοταξικό πείραμα και η ανατροπή των αξιών στην Ελλάδα

Του Ευστάθιου Μπαρνασά
Ένα παλιό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων μπήκε σε εφαρμογή με αποδιοπομπαίο τράγο τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα για πολλούς και ποικίλους λόγους που θα αναφέρουμε στο άρθρο, σε μια προσπάθεια να περάσει η παγκοσμιοποίηση και οι συνέπειες της σε όλο τον πλανήτη.
Υποβαθμίζοντας την δημόσια παιδεία με την κατάργηση εκπαιδευτικών και ταυτοχρόνως την αύξηση του αριθμού των μαθητών στα τμήματα, υπονομεύουν το μέλλον της παιδείας  και συμβάλουν στο περιορισμό τελειόφοιτων και επιτυχόντων, με αποτέλεσμα τον αποκεφαλισμό εν μέρει της δημόσιας διοίκησης και όχι μόνο. Οι αυριανές γενιές θα επιστρέψουν στις τάσεις επιμόρφωσης του προπερασμένου αιώνα.  Το σχέδιο του Η. Κίσσιγκερ μπήκε σε εφαρμογή.
Βάζοντας χέρι στην υγεία και ιδιωτικοποιώντας το σύστημα, οι ασφαλισμένοι θα κληθούν να αγοράσουν τις υγειονομικές τους ανάγκες προσφεύγοντας σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας, χωρίς την δυνατότητα του οικονομικού βάρους που θα χρειάζεται για την κάλυψη τους, με αποτέλεσμα η μη επαρκής περίθαλψη, να είναι καταστροφική για την υγεία τους. Είναι ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της μείωσης του πληθυσμού.
Μπαίνοντας στο διεθνές μοντέλο διαφοροποιούν  τις παροχές κοινωνικής πρόνοιας  προς το άτομο, αλλά και προς το κοινωνικό σύνολο. Θα υποβιβάσουν τις κοινωνικές υπηρεσίες με την δικαιολογία την αναβάθμιση τους από άλλους φορείς για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Στόχος είναι η μεγαλύτερη εκμετάλλευση με το μικρότερο κόστος, κάτι που έχει επιτευχθεί  με τον ανεβασμένο δείκτη θνησιμότητας. Τα κοινωνικά  αγαθά θα παρέχονται απλόχερα  μόνο σε λίγους.
Δημιούργησαν έναν υπερτροφικό δημόσιο  τομέα προσλαμβάνοντας υπεράριθμους υπαλλήλους καλύπτοντας το όνειρο του μέσου Έλληνα να γίνει μισθωτός του κράτους, εξαργυρώνοντας την πρόσληψη με την ψήφο του, υποδαυλίζοντας έτσι το μέλλον του. Συνέθλιψαν τις επενδύσεις φουσκώνοντας με τις υπερβολικές  προσλήψεις τα ελλείμματα του δημόσιου τομέα. Τώρα το όνειρο έγινε φούσκα και η αυτόματη πτώχευση των ψηφοφόρων με τις πελατειακές σχέσεις της εικονικής οικονομίας,  ένας εφιάλτης.  Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Με έντεχνο και διαχρονικό σχέδιο έδωσαν μέσω δανεισμού εικονική ποιότητα ζωής στον φτωχό και μέσο Έλληνα διότι η ολιγαρχία δεν τα είχε ανάγκη, επειδή ήταν πάντα ο κλέφτης των πλουτοπαραγωγικών πηγών με τους νόμους που ψήφιζε στα δικά της μέτρα. Τώρα  ήρθε η ώρα για να  φτωχοποιήσει  πλασματικά αυτούς που υποστήριζε με τα δάνεια και λέμε πλασματικά, διότι η έλλειψη εργασίας και η αύξηση της ανεργίας με τα συνεπακόλουθα τους, ήταν ο απώτερος σκοπός.
Εάν τώρα θέλεις να σωθείς από την κατάρρευση, για να αποπληρώσεις τα δάνεια πρέπει να ξεπουλήσεις ότι έχεις και δεν έχεις σε τιμές τελείως εξευτελιστικές και ο δανειστής σου αγοράζει με τα ίδια χρήματα που σου δάνεισε για ένα διαμέρισμα, ότι έχεις και δεν έχεις. Έτσι λοιπόν με την αδυναμία της εξόφλησης του χρέους, ξεπουλήθηκε όλη η χώρα στους δανειστές της παγκοσμιοποίησης. Επέβαλαν δε και σειρά νέων φόρων οι οποίοι εκτός από αντιλαϊκοί είναι και  αντισυνταγματικοί, είναι στην ουσία νόμοι απαλλοτρίωσης κάθε κεκτημένου δικαιώματος.
Ενώ ο Έλληνας υποφέρει τον ζυγό του οι νέοι διεθνείς κανόνες επιβάλουν την Ελληνική ιθαγένεια σε αλλογενείς μπερδεύοντας την έννοια ιθαγένεια που είναι πέρα της Ελληνικής καταγωγής και η ύπαρξη της Ελληνικής εθνικής συνείδησης με την υπηκοότητα, η οποία συνδέει τον πολίτη με την πολιτεία στο πλαίσιο των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων για αμφότερα τα μέρη.
Τώρα λοιπόν είναι στο σχέδιο νομιμοποίησης 800.000 χιλ. περίπου (λαθρο)μεταναστών που αντί να τους προωθήσουν στις χώρες καταγωγής τους, θα προχωρήσουν στην νομιμοποίηση τους υπακούοντας στην αυστηρή προειδοποίηση του προέδρου των ΗΠΑ. Η παγκοσμιοποίηση δεν διαπραγματεύεται τίποτα, η Ελλάδα τα διαπραγματεύεται όλα, ακόμα και να φορέσει σαρίκι.
Έχουν μειωθεί οι συντάξεις ενώ αυξάνεται το όριο ηλικίας, συγχωνεύονται τα ταμεία των οποίων τα κεφάλαια κατασπαταλήθηκαν, οι επιχειρήσεις έχουν μπει  σε ύφεση λόγω μείωση της αγοραστικής δύναμης,  εξ αιτίας της μείωσης των μισθών και των συντάξεων. Εφαρμόζονται νέες συλλογικές συμβάσεις ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να γίνουν ανταγωνιστικοί των τρίτων χωρών και οι Ευρωσύμμαχοι να μεταφέρουν εδώ τις επιχειρήσεις τους αποδίδοντας Μισθούς Μπαγκλαντές. Εφαρμόζουν προγράμματα διεθνών κεντρικών τραπεζών επιβάλλοντας σκληρή λιτότητα, φέρνοντας τον κόσμο σε απόγνωση και αποδοχή όρων μεσαιωνικής δουλείας.
Τραγικό γεγονός είναι δε η υπογεννητικότητα λόγω των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών και ειδικά λόγω της υψηλής ανεργίας. Παρά την επιθυμία των νέων ζευγαριών να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί ή και ένα ακόμα, η αδυναμία να καλύψουν οικονομικά το κόστος ανατροφής τους καθιστούν την τεκνοποίηση απαγορευτική,  με αποτέλεσμα η χώρα να γίνει χώρα ηλικιωμένων και στο εγγύς μέλλον λόγω της αθρόας (λαθρο)μετανάστευσης, οι Έλληνες μετά βίας θα διεκδικούν το δικαίωμα της μειονότητας.
Ένα άλλο θέμα είναι ο έλεγχος της δικαστικής εξουσίας την οποία χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς, προωθώντας αντικοινωνικά νομοσχέδια και διατάξεις. Άλλη δικαιοσύνη θέλει ο λαός και άλλη η πολιτική εξουσία. Ο λαός χρειάζεται μια δικαιοσύνη που να ακούει την φωνή του και να συντονίζεται στις κοινωνικές απαιτήσεις.
To ποιο σοβαρό θέμα είναι η απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων το οποίο είναι ένα προμελετημένο σχέδιο. Αφού έχουν θέσει οι εξωγενείς παράγοντες θέμα κατάργησης της στρατιωτικής θητείας από το 2010 έκαναν περικοπές της τάξεως του 50% οι οποίες θα συνεχιστούν . Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό έχουν επιβάλει και περικοπές στα προγράμματα εκσυγχρονισμού και ανανέωσης οπλικών και αμυντικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να είμαστε ευάλωτοι εις τα τριγύρω βαρβαρικά κράτη που εποφθαλμιούν την Ελληνική επικράτεια. Δυστυχώς οι εθνοσωτήρες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, λυγίζουν την μέση τους στα γιουσουφάκια της Ευρώπης και της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού. Έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις οποίες παραχωρούν σε ξένους ομίλους όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, χρυσορυχεία, πετρέλαια, μεταλλεία σπάνιων γαιών,  τις οποίες εάν τις εκμεταλλευότανε η χώρα θα έβγαινε από τον οικονομικό Γολγοθά.  Αυτές οι αποφάσεις χρειάζονται Κολοκοτρωναίους και φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Αρέσκονται περισσότερο να προβαίνουν σε κατασχέσεις σπιτιών, μισθών, μικροκαταθέσεων επειδή ο φορολογούμενος δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι στην ΝΤΠ.
Η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, κάτι που δεν την κάνει στην ουσία ισότιμο μέλος ως προς τις απαιτήσεις της στους πολίτες αλλά και στο κράτος  μέλος και το μόνο που απολαμβάνει είναι οι υποχρεώσεις της και μάλιστα είναι σαν τις οδηγίες προς ναυτιλόμενους που βρίσκονται σε σοβαρή ναυτία. Οι στόχοι της ΕΕήταν ισόρροπη και σταθερά οικονομική και κοινωνική πρόοδος μέσω της εγκαθίδρυσης μιας ενιαίας αγοράς  με ένα κοινό νόμισμα, που θα αποδίδεται ισότιμα σε όλους τους πολίτες. Τίποτα δεν έχει επιτευχθεί  στο επίπεδο της ισορροπίας μεταξύ των κρατών μελών. Την μερίδα του λέοντος την διεκδικεί το μεγάλο ψάρι.
Επίσης οι υποσχέσεις περί Ευρωπαϊκών συνόρων με κοινό αμυντικό δόγμα ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Είναι μια ένωση μπάχαλο που για να δει εάν της βγαίνει το πλάνο, πειραματίστηκε επάνω στην πλάτη του Ελληνικού λαού.
Τέλος το σενάριο για την παγκοσμιοποίηση περιλαμβάνει και τον έλεγχο του πληθυσμού με ηλεκτρονική ταυτότητα, μέσω της οποίας οι πολίτες θα είναι συνδεδεμένοι με ένα εθνικό αλλά και παγκόσμιο δίκτυο με άγνωστο αριθμό κέντρων επεξεργασίας και διαχείρισης δεδομένων, θα ξέρουν τι κάνεις, τι λες, τι αγοράζεις, τι πουλάς και μέσω ειδικών αναλύσεων τι σκέφτεσαι να κάνεις αύριο ή και αργότερα, δηλαδή έλεγχος του μυαλού και γενικά υποδούλωσης της όποιας δραστηριότητας.
Όποιο κράτος δεν υπακούσει στις νέες επιταγές το αποσταθεροποιούν και το διαλύουν εις τα εξ ων συνετέθη . Εμείς πάντως το τεστ το περάσαμε και το περνάμε με άριστα εάν κρίνουμε από τις αμέτρητες αυτοκτονίες.
Δεν ξέρω εάν ακολουθούν αυτό που προφήτεψε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη για τον αριθμό του θηρίου, η χωρίς να το καταλαβαίνουν υλοποιούν τον σχεδιασμό του Θεού, φέρνοντας τον Αρμαγεδώνα επί των θυρών.