Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έντονο άρωμα προβοκάτσιας, δεν ήταν 'παιδάκια' αλλα καλά εκπαιδευμένοι! Τακτικές κινήσεις αντάρτικου για να υποκινηθούν πραγματικά ακροδεξιοί και μουσουλμάνοι... Ποιές απο τις μυστικές υπηρεσίες θέλουν να πυρπολήσουν τις πρωτεύουσες της Ε.Ε;

«Είναι αθώος» λένε οι συμμαθητές του νεαρού που παραδόθηκε στις αρχές
Παρίσι..  Μηνύματα συμπαράστασης στο Twitter-«Ηταν μαζί μας την ώρα της επίθεσης»       
Άνθρωποι που δηλώνουν συμμαθητές του 18χρονου που θεωρήθηκε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, σπεύδουν να τον υπερασπιστούν, λέγοντας ότι βρισκόταν μαζί τους στην τάξη την ώρα του μακελειού.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Μουράντ Χαμίντ παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Σαρλβίλ Μεζιέρ, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, όταν το όνομά του είδε το φως της δημοσιότητας ως το όνομα ενός εκ των τριών υπόπτων της επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άτομα.
Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, από τη στιγμή που το όνομά του εμφανίστηκε στα social media.
Άνθρωποι που δηλώνουν συμμαθητές του 18χρονου έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης στο Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag
#MouradHamydInnocent.

«Είναι στην τάξη μου και βρισκόταν στα μαθήματα το πρωί» δήλωσε μία χρήστης στο Twitter, η οποία ανεβάζει συνήθως μηνύματα για τους δασκάλους και το σχολείο.

Όταν κάποιοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ταυτότητα και τα κίνητρά της, πρόσθεσε: «Σας ορκίζομαι ότι δεν έχω μιλήσει στον Μουράντ περισσότερες από πέντε φορές, αλλά αισθάνθηκα υποχρεωμένη να τον βοηθήσω».

Και άλλα άτομα έσπευσαν να δηλώσουν μέσω Twitter ότι ο Μουράντ Χαμίντ είναι αθώος.

«Φανταστείτε να πηγαίνετε στο μάθημα με τον κολλητό σας και το βράδυ να τον κατηγορούν ότι έλαβε μέρος στην επίθεση» γράφει μία 18χρονη, η Λώρα, στο Twitter.

Ένας άλλος έφηβος είπε ότι είχε περάσει το πρωί της επίθεσης με τον νεαρό. Τονίζει, ωστόσο, ότι το σχολείο τον συμβούλευσε να μην κάνει δηλώσεις για το θέμα.
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=665384