Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πουλάει τρέλα ο πρόεδρος των ισλαμιστών, χωρίς να καταδικάζει το μακάβριο των 20 δολοφονηθέντων

ΑΛΛΑ ΚΑΙ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝE ΤΟ CHARLIE HEBDO" 
Το έδαφος για να δικαιολογηθούν πράξεις όπως η σφαγή στο Charlie Hebdo ακόμα και εντός Ελλάδος προετοιμάζει με δηλώσεις του ο ηγέτης  Μουσουλμάνων της Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ,
ο οποίος απορρίπτει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε από ισλαμιστές αποδίδει το μακελειό στους "ακροδεξιούς"!
Και όχι μόνο αυτό αλλά δικαιολογεί και την πράξη τους λέγοντας ότι "Δεν θεωρώ πως στα πλαίσια του ελεύθερου λόγου και της ελευθεροτυπίας πρέπει να προσβάλλονται με τέτοιο τρόπο τα σύμβολα μιας θρησκείας, αφού κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη σεβασμού"!
Αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να δηλώνει ότι "Πρέπει να βρούμε ποιος πραγματικά είναι πίσω από τέτοιες προβοκάτσιες κατά του Ισλάμ, οι οποίες σκοπό έχουν να ενισχύσουν την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα έγινε από Ισλαμιστές, αλλά πιθανότατα από μυστικές υπηρεσίες και ο λόγος είναι ότι ο κ. Ολάντ ψάχνει τρόπο να ανακάμψει δημοσκοπικά, αφού βρίσκεται κάτω από το 20%, καταπολεμώντας δήθεν την τρομοκρατία"!
Αυτό το τελευταίο έχει σχέση με την διάθεση των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων στην συμμαχία για το του ISIL την οποία χαρακτηρίζει "Δήθεν τρομοκρατία" ο περιβόητος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 πρωταγωνίστησε στις καταγγελίες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για "ρατσιστικό μένος κατά των ισλαμιστών", ενώ μέχει την ψήφιση του 'αντιρατσιστικού' νόμου πρωταγωνιστούσε στα τηλεοπτικά πάνελ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υποχωρεί στον "ρατσισμό"!
Όμως ο εκπρόσωπος των εν Ελλάδα ισλαμιστών δικαιώνει και σε άλλο σημείο των δηλώσεων τους το φρικτό έγκλημα λέγοντας ότι "Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ και ούτε θα αποτελέσει στόχο για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν μπορούμε να συγχέουμε την Ελλάδα με τη Γαλλία, γιατί οι Έλληνες διατηρούν ένα επίπεδο λόγω της ιστορίας που έχουν στον ισλαμικό και αραβικό κόσμο, ενώ οι Γάλλοι είναι αποικιοκράτες".
Δηλαδή οι Γάλλοι δεν διατηρούν επίπεδο και επειδή ήταν αποικιοκράτες "καλά τους κάνουν"!
Και ο τύπος ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Αλλά ποιος τολμάει από αυτή την ψοφοδεή κυβέρηση να "στριμώξει" τον "πρόεδρο των Μουσουλμάνων της Ελλάδας;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr