Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η Μοσάντ συνεργάζεται με τους άλλοτε παγκόσμιους τρομοκράτες. ‘Ήταν και θα είναι πάντοτε δικά της παιδιά’!

Σε μια σημαντική «αποκάλυψη» προχώρησαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, βασιζόμενοι… σε κατάθεση ενός από τους ανώτατους συμβούλους του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Η αναφορά, η οποία δημοσιεύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό NBC, κάνει λόγο για στενή σχέση μεταξύ της ιρανικής αντιστασιακής οργάνωσης ΜΕΚ και της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού, της γνωστής Μοσάντ.
 Σύμφωνα και με την κατάθεση του Μοχάμαντ Τζαβάντ Λαριτζάνι, οι Ισραηλινοί δίνουν χρήματα στους «μουτζαχεντίν» (σ.σ. τους αντικαθεστωτικούς στο Ιράν), οι οποίοι σε αντάλλαγμα παρέχουν πληροφορίες στις ισραηλινές υπηρεσίες. Συμπλήρωσε ότι οι Ισραηλινοί επιπλέον, στρατολογούν και στηρίζουν υλικά τους αντικαθεστωτικούς.
Το περίεργο είναι ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι, δήλωσαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι τα όσα δηλώνει ο Λαριτζάνι, σχετικά με τις στενές σχέσεις μεταξύ της ΜΕΚ και του Ισραήλ είναι «σωστά». Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο σε αυτήν τη γενική επιβεβαίωση, αλλά συμπλήρωσαν ότι η δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα έγινε από μέλη αυτής της οργάνωσης…
defence-point.gr