Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξέρετε που την πατάτε εσείς οι αριστεροί; Υπάρχετε στην Ελλάδα των 98% ορθοδόξων χριστιανών! Κουράγιο…

Οι επιθέσεις από αριστεριστές κατά του μητροπολίτη Πειραιά, με αφορμή την αντίδρασή του στη διαφαινόμενη υποψηφιότητα της Μαρίας Ρεπούση (τομεάρχης Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς) στον Πειραιά (Β'), κλιμακώνονται με ασεβείς χαρακτηρισμούς εναντίον του.
 Την ίδια ώρα, ο δημοφιλής στο μεγάλο λιμάνι ιεράρχης, δεν σκοπεύει, όπως διαφαίνεται, να βάλει νερό στο κρασί του, απέναντι σε μια εθνομηδενιστική όσο και προκλητική για όλους τους Έλληνες υποψηφιότητα.
Όπως μαθαίνουμε, στα μικρασιατικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, επικρατεί αναστάτωση, καθώς η Δημοκρατική Αριστερά ξεκινά την εκστρατεία της στον Πειραιά, με την ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας, η οποία προσβάλλει όλους τους Έλληνες και κυρίως εκείνους που έλκουν την καταγωγή τους από την καθ' ημάς Ανατολή.
Ο μητροπολίτης, μιλώντας για ευθεία πρόκληση για το ποίμνιο, εκφράζει απόλυτα τα αισθήματα όλων όσων βίωσαν προ ολίγων ετών την προσπάθεια των «εκσυγχρονιστών» να παρουσιάσουν τη γενοκτονία του μικρασιατικού Ελληνισμού ως «συνωστισμό», βάζοντας την άκρη όλα τα ιστορικά στοιχεία και όλες τις μαρτυρίες Ελλήνων που έζησαν τα γεγονότα.
Ένας αριστεριστής εν ονόματι Νότης Ανανιάδης, επιτίθεται με δριμύτητα στον ιεράρχη, μιλώντας για «απροκάλυπτη, θρασύτατη, μισαλλόδοξη και προκλητική αυτή επίθεση του Πειραιώς», που «υποχρεώνει κάθε δημοκρατικό πολίτη του Πειραιά, πολύ περισσότερο κάθε αριστερό, να πάρει ευθέως θέση: κατά του παπά, δίπλα στη Μαρία».
Απλά πράγματα: δεν υπάρχει πιο βέβηλη, ιερόσυλη, ασεβής, απεχθής και σταλινική ενέργεια (ξέρει από τις τελευταίες ως αριστερός ο κ. Ανανιάδης), από την ασέλγεια εις βάρος της μνήμης των αναρίθμητων θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Η αντι-επιστημονική τυμβωρυχία που επιχείρησε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, η Μαρία Ρεπούση, προσβάλλοντας βάναυσα εκατομμύρια Έλληνες, την καθιστά ανεπιθύμητο πρόσωπο όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά παντού. Όσο για τη λέξη «ιταμός» που ο προαναφερόμενος κύριος χρησιμοποιεί για τον ιεράρχη στο γραπτό του, λέει πολλά για την ποιότητα όλων όσων έχουν αναλάβει την προώθηση των εθνομηδενιστικών μυθευμάτων περί «συνωστισμού».
elkosmos.gr