Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τιμωρούν κυριολεκτικά τα παιδιά της Ελλάδος! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Kραυγή απελπισίας στελέχους των Ε.Δ.

Στέλνω αυτήν την επιστολή και σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε  γιατί η  ηγεσία μας έχει αφήσει στο έλεος του θεού.
Όταν δήλωσα την επιθυμία να συμμετάσχω σε ειρηνευτική αποστολή δεν περίμενα ότι θα αντιμετώπιζα τέτοια αδιαφορία από την ιεραρχία  και ότι θα έφτανα να στέλνω επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάντια μας  αυτή.
Δεν θα αναφέρω για  ευνόητους λόγους  σε πια αποστολή υπηρετώ, και να με συγχωρέσετε για την ανωνυμία μου, γιατί αναγκάζομαι να κρυφτώ για να διαφυλάξω τον εαυτό μου.
Έφυγα από την Ελλάδα χωρίς να μου δοθεί καπια προκαταβολή  ώστε να καλύψω τα πρώτα έξοδα μου μέχρι να  αρχίσει να μπαίνει η μισθοδοσία, για το λόγο ότι την πάγωσε ο κύριος Μπεγλιτης μέχρι νεοτέρας διαταγής.

Αναγκάζομαι  να βγάζω λεφτά από τον μισθό της Ελλάδας στερώντας από την οικογένεια μου αυτά τα  λεφτά, για να μπορέσω να καλύψω τόσο τις ατομικές ανάγκες που  προκύπτουν αλλά και τα λειτουργικά προβλήματα που συνέχεια προκύπτουν στο χώρο που βρίσκομαι για να μπορεί να συνεχιστή  η  ομαλή  λειτουργία της αποστολής  και η καλή εικόνα τις Ελλάδος προς τα έξω.
 Όμως δεν πάει άλλο  η κατάσταση  έχει ξεφύγει τόσο που βρίσκομαι  στην δυσάρεστη θέση  να μην έχω λεφτά να βγάλω εισιτήριο για να πάω  με άδεια στην Ελλάδα να δω την οικογένεια μου, φυσικά σ'αυτην την κατάσταση δεν βρίσκομαι μόνο εγώ αλλά και οι συνάδελφοι που είναι μαζί μου, και  το μόνο που εισπράτουμε είναι ένα  τίποτα σαν μην υπάρχουμε.

Λεφτά όμως για άλλα υπάρχουν ...!!!!!!!!!
Σκέφτηκα να κάνω αναφορά για επαναπατρισμό αλλά η οικονομική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει.
Παρακαλώ για την δημοσίευση τις επιστολής.