Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ανθελληνική και αντιχριστιανική η πορεία της χώρας μας, αλλα και στην τελική ευθεία για ιερό πόλεμο και η εκκλησία.

ΝΑΙ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!
Α) ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
________Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στις μάσκες, όσον αφορά την Εκκλησία. Η προσοχή μας σήμερα εστιάζεται πρός την Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που υποκρίνεται πως τιμά την Εκκλησία, προσκαλεί τόν Αρχιεπίσκσπο στο Υπουργικό Συμβούλιο, τρέχει στα εγκαίνια και στις εκδηλώσεις της Εκκλησίας, ενώ συγχρόνως νομοθετεί καί λαμβάνει μέτρα, τα οποία πληγώνουν την Εκκλησία καί παρεμποδίζουν τό λυτρωτικό της έργο. Στό δρόμο βρίσκεται ήδη το νομοσχέδιο για τον περιορισμό τών Δημοσίων Υπαλλήλων, το γνωστό "ένας πρός πέντε", δηλ. πέντε συνταξιο-δοτούνται καί ένας διορίζεται. Η Κυβέρνηση έχει άνακοινώσει, ότι στο Νομοσχέδιο αυτό εντάσσεται και η Εκκλησία. Αλλά παρά ταύτα δεν είναι βέβαιο ότι θα φύγουν πέντε εφημέριοι και θα διορίσθή ένας.
 Το Κυβερνητικό σχέδιο εντάσσει τήν Εκκλησία στο γενικό καλάθι με όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέως. Τούτο σημαίνει ότι θα φεύγουν πέντε εφημέριοι αλλά θα διορίζεται κάποιος κάπου π.χ. στον τομέα της υγείας!
Καί μόνον ο χαρακτηρισμός του Εφημερίου ως "υπαλλήλου¨ είναι ύβρις! Οι Κληρικοί καί εκ του θείου λειτουργήματός των καί εκ του Νόμου ονομάζονται "θρησκευτικοί λειτουργοί". Είμαστε "λειτουργοί", δηλ. υπηρέτες του Θεού καί "όχι υπάλληλοι¨, δηλ. υπηρέτες του Κράτους, κύριε Ραγκούση! Να λοιπόν, ότι πολύ σύντομα θα πέσουν καί οι μάσκες της Κυβερνήσεως. Θα φανείτο άληθινό πρόσωπο του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου. Θα φανεί εάν όντως σέβεται τήν Εκκλησία ή εάν μάχεται την Εκκλησία!

Β) ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
________Το μικροσκόπιό μας σήμερα εστιάζεται αποκλειστικά στην Κυβέρνηση από μια άλλη σκοπιά. Η Κυβέρνηση έχει την ευθύνη διαχειρίσεως τόσο των εθνικών, όσο και των οικονομικών ζητημάτων. Τα εθνικού χαρακτήρος ζητήματα η σημερινή Εκκλησιαστική Ηγεσία αποφεύγει να τα εγγίσει, επικαλουμένη τους "διακριτούς ρολους", μιά πρόφαση απαράδεκτη, κατά την ταπεινή μας γνώμη. Ιδού μερικά από τα ζητήματα αυτά:

η γλώσσα μας, δηλ. ο παραγκωνισμός του μαθήματος των αρχαίων ελληνικών, το οποίον ορίζεται ως μάθημα επιλογής,

η παραποίηση και η παραχάραξη της ιστορίας μας, π.χ. στρέβλωση του ηρωϊκού αγώνος του 1821, παραποίηση της μικρασιατικής καταστροφής, όπως ο συνωστισμός της Σμύρνης κ.ά.

η υποβάθμιση του μαθήματος της ιστορίας μας, το οποίο ορίζεται πλέον ως μάθημα επιλογής,

η απώλεια εδαφών, διά της οποίας περιορίζεται η εθνική μας κυριαρχία,

η αλλοίωση της εθνικής συνειδήσεως

η "κατάκτηση" της Ελλάδος από τα στίφη των Ισλαμιστών κ.ά.

_________Στα ζητήματα αυτά και δή της περιφρουρήσεως της εδαφικής μας ακεραιότητος και ανεξαρτησίας οι μάσκες θα πέσουν πολύ σύντομα όσον αφορά τον Πρωθυπουργό μας κ. Γεώργιο Παπανδρέου και την Κυβέρνησή του.
Πολύ σύντομα επίσης θα φανερωθή το περιεχόμενο της πρόσφατης συναντήσεως και της διεξαχθείσης συζητήσεως "κεκλεισμένων των θυρών" μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδος καί Τουρκίας.
Η Ελλάδα μας πουλήθηκε, όπως ισχυρίζονται μερικοί; Κάποια νησιά του Αιγαίου είναι ακόμη δικά μας ή μήπως χαρίσθηκαν στην Τουρκία; Η Τουρκία είναι πράγματι συγκυρίαρχος στο Αιγαίο, όπως θρυλείται;
Κάποιοι ομιλούν για την απώλεια δέκα τριών (13) νησίδων της Ελληνικής κυριαρχίας.Μιά απώλεια, που μας θυμίζει τα Ίμια! Τώρα πια γνωρίζουμε την εθνική μειοδοσία, που συνέβη στα Ίμια με Υπουργό Εξωτερικών τότε τον λαλίστατο σήμερα και απαράδεκτο υβριστή των Ελλήνων κ. Πάγκαλο! Στη διανομή, που λέγεται, ότι έγινε πρόσφατα εκτός των Τούρκων έλαβαν άραγε μερίδιο και οι Ισραηλίτες; Τα υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου κλπ. στο Αιγαίο είναι δικά μας; Γιατί άραγε η κα Χίλαρυ Κλίντον, Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ, ἐτσι ξαφνικά εξεδήλωσε ενδιαφέρον να επισκεφθή την Ελλαδίτσα μας;

______Όλα αυτά έρχονται στο νού μας σήμερα, καθώς αναπολούμε τα όσα είπεν η κα Ψαρούδα-Μπενάκη, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κατά το έτος 2005 στον νεωστί -τότε- εκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Κάρολο Παπούλια, ότι δηλ. θα υποστούμε περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Τώρα, δηλ. πολύ σύντομα, θα διαπιστώσουμε εάν ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος καί των Ελλήνων ή απλώς ένα Εκτελεστικό Όργανο ξένων Κέντρων Αποφάσεως! Υπέρμαχος καί προασπιστής των συμφερόντων της Ελλάδος ή Όργανο εξυπηρετήσεως καί προωθήσεως ξένων συμφερόντων; Αληθεύει άραγε, ότι σπεύδει να "τακτοποιήσει" όπως-όπως τα της Ελλάδος, για να καταλάβει -σαν αντάλλαγμα- απο τα Αφεντικά τη θέση του Γενικού Γραμματέως του ΟΗΕ; Όλα αυτά είναι φήμες; Είναι κακοήθειες μικρόψυχων ανθρώπων-ανταγωνιστών του Πρωθυπουργού μας στον πολιτικό στίβο; Η είναι προγραμματισμένα από τά Μεγάλα Αφεντικά μας στη γραμμή που χάραξε ο μισέλλην Κίζινκερ;

_______Οι μάσκες λοιπόν γρήγορα θα πέσουν και για τους Πολιτικούς Ταγούς της Χώρας μας, όσον αφορά τα εθνικά μας ζητήματα.

ΑΥΡΙΑΝΗ, 12.02,2011

Γ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ
_________Η γνωστή ως "Τρόϊκα", η ξένη Αντιπροσωπεία των οικονομικών Παραγόντων του Δ.Ν.Τ. κλπ., δηλ. η τριμε- λής Κυβέρνηση Κατοχής, που μας επιβλήθηκε χωρίς νομιμοποίηση από την Βουλή, χωρίς Συνταγματική κάλυψη, χωρίς την βούληση του Ελληνικού Λαού, προχθές Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, προέβη σε Δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν την αγανάκτηση του πολιτικού κόσμου, μάς είπαν δηλ. ότι πρέπει να πουλήσουμε τα ασημικά και τα χρυσαφικά της Χώρας, δηλ. τη Δημόσια Περιουσία προκειμένου να συγκεν- τρωθή επειγόντως ένα ποσόν 50 δισ. ευρώ!

________ Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η Κυβέρνηση επιχείρησε να συσκοτίσει τά πράγματα. Ενώ δηλ. όλα είχαν συμφωνηθή στο παρασκήνιο, εξ αιτίας της γενικής εξεγέρσεως, η οποία σημειώθηκε αυτομάτως, διά του εκπροσώπου της επί του Τύπου έσπευσε τα ξημερώματα της Κυριακής, την 2α πρωϊνή ώρα-πρωτοφανές γεγονός ως πρός την ώρα- νά προβή σε δηλώσεις, με τις οποίες καταδίκαζε τις ανακοινώσεις της Τρόϊκας. Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου είχε απογυμνωθή τελείως. Ούτε το γνωστό "φύλλο συκής" δεν του άφησαν! Η Κυβέρνηση απογυμνώθηκε! Ο κ. Πρωθυπουργός εφ΄ όσον κρατάει στο πόστο του τον υπαίτιο Υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου, καθίσταται αυτομάτως συνένοχος!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 13.02.2011

_________Όλες οι εφημερίδες έσπευσαν να καταγγείλουν την Κυβέρνηση για την εθνική αυτή μειοδοσία. Ακόμη και η υπέρ-φιλοκυβερνητική "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" (Δευτέρα 14η Φεβρουαρίου) έγραψε χωρίς περιστροφές:

"ΚΩΜΙΚΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Συμφωνημένο το πωλητήριο δημόσιας περιουσίας για 50 δισ." Καταπέλτης ήσαν και οι τίτλοι των άλλων εφημερίδων της Κυριακής 13ης Φεβρουαρίου!

__________¨Δεν πρόκειται οι Έλληνες να απολέσουν βασικά στοιχεία της εθνικής τους κυριαρχίας, εδήλωσε χθές ο Πρωθυπουργός..." (ΕΣΤΙΑ 12.02.2011). Ο καιρός θα δείξει άν η Πρωθυπουργική αυτή διαβεβαίωση, που μας παρηγορεί και μας ανακουφίζει, άν λέγω, η Πρωθυπουργική αυτή διαβεβαίωση είναι ΑΛΗΘΙΝΗ και δεν είναι κάλπικη. Κάλπικη σαν μια άλλη ππρογενέστερη διαβεβαίωση του κ. Παπανδρέου ότι "τα λεφτά υπάρχουν!¨................

____________Ενώ λοιπόν ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος συγκλονιζόταν από τό τραγικό αυτό γεγονός, ότι πρέπει να πουληθούν δημόσια αγαθά για να εξοικονομηθούν 50 δισ., το βράδυ της Δευτέρας από τό κεντρικό βραδυνό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ ακούσθηκε ο κ. Όλι Ρεν, ένας της Τρόϊκα, νά λέγει: "Ήταν ένα μικρό ατύχημα"! Με άλλα λόγια οι Κατακτητές μας ούτε γραμμή άλλαξαν, ούτε και γνώμη! Απλά αναγνωρίζουν ότι η ώρα ή ο τρόπος της ανακοινώσεως τους ήταν μικρό ατύχημα! Αλλά η πώληση της Δημόσιας γης πρέπει να γίνει και θά γίνει! Και μόνο γι αυτό τό λόγο η Κυβέρνηση είναι υπόλογη μπροστά στην ιστορία!

________Σε επιβεβαίωση αυτής της θέσεως σας παραπέμπω στο δημοσίευμα της εφημερίδος " ΤΑ ΝΕΑ" της 15ης Φεβρουαρίου ε.έ. Να τί γράφουν στην πρώτη σελίδα: "Τα "αφεντικά" επιμένουν ¨Βρείτε τά 50 δισ. ευρώ".

Ιδού τώρα και οι αντικρουόμενες απόψεις,

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. "Εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει σε πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων ύψους 50 δισ. ευρώ...έδωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ".

Υπουργός Οικονομικών: "Ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκα, ότι το σχέδιο θα προχωρήσει".

Ο Πρωθυπουργός: "Ούτε σπιθαμή γής στο σφυρί" διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου".

_________Τρείς άνθρωποι με τρεις διαφορετικές τοποθετήσεις! Άλλα λέγει ο Υπουργός των Οικονομικών καί άλλα ο Πρωθυπουργός της Χώρας!Διαλέξτε και πάρτε, αγαπητοί μου αναγνώστες!

__________Γεμίσαμε, λοιπόν, από μάσκες! Μάσκες παντού! Μάσκες σε όλους! Μάσκες φορούν Πρωθυπουργός καί Υπουργοί! "Τά λεφτά υπάρχουν", έλεγε προ των εκλογών ο κ.Παπανδρέου! Και νά τώρα πουλάει τή δημόσια γή! Ετοιμάζεται να εκποιήσει τά τιμαλφή της Ελλάδος μας! Επειδή ντρεπόταν να μας το πεί ο ίδιος, έβαλε τήν Τρόϊκα να το προαναγγείλει! Στη συνέχεια βγήκαν οι Κυβερνητικοί να διαμαρτύρωνται! .Αλλά τους πήραν χαμπάρι! "Συμφωνημένο το πωλητήριο δημόσιας περιουσίας για 50 δισ." φωνάζει η Ελευθεροτυπία, η δική τους εφημερίδα! Το θέατρο του παραλόγου λοιπόν προβάλλει ενώπιόν μας σε όλο του το μεγαλείο! Αλλά στο θέατρο είναι απαραίτητες οι μάσκες! Μάσκες λοιπόν στη Συμπολίτευση και στην Αντιπολίτευση! Ευτυχώς για μας τους αφελείς, ότι μερικές μάσκες άρχισαν ήδη να πέφτουν! Ναί, μας κοροϊδεύουν, αλλά επί τέλους άρχισαν νά αποκαλύπτωνται! Μακάρι νά πέσουν όλες οι μάσκες μήπως και σωθή η Ελλάδα μας.


+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011