Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

40 λόγοι να μην πάρω την κάρτα του πολίτη.

Προτρέπουμε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα που αισθάνεται πνευματικώς και Χρισματικώς υπόχρεο του Κ.Η.Ι.Χ, να ομολογήσει Πίστιν, ομοίαν των Αγίων Πατέρων και να μην παραλάβει την κατάπτυστον Κάρτα του Πολίτη, χωρίς να υπολογίζει προσωρινά υλικά αγαθά, τα οποίαν φαινομενικά ίσως να απολέσει. Αρκεί να σώσει την ψυχή του και τις περί αυτόν ψυχές πολλών αδελφών. ΌΧΙ στην Κάρτα Του Πολίτη, ίνα ευ σοι γένοιται.
Αδελφοί ημείς οι δηλωμένοι Ορθόδοξοι, οι συνομολογηταί της Πίστεως ανέκαθεν δείξαμε δείγματα γραφής, τώρα θα υποκύψουμε; Είπαμε ΟΧΙ στις ταυτότητες, είπαμε ΟΧΙ στο Τέμενος, ΟΧΙ στη περικοπή του θρησκεύματος, ΟΧΙ στον Οικουμενισμό, ΟΧΙ στους Δούρειους Ίππους των θρησκευτικών ανοιγμάτων με την δύση, ΟΧΙ στον διωγμό των τελευταίων προπυργίων της Ορθοδοξίας, Αγίου Όρους και Ιεροσολύμων, ΟΧΙ στο διωγμό της Ι.Μ.Ε.
ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΚΑΡΤΑ.
ΟΙ 40 ΛΟΓΟΙ
1. Επειδή για τους Έλληνες είναι αντισυνταγματικό διαφοροποιόν στοιχείο ταυτοπροσωπίας.
2. Επειδή για τους Ορθοδόξους είναι άρνηση Χριστού και Πίστεως, της παραδοθείσης σε μας από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας.

3. Επειδή με ταυτοποιεί με τον αριθμό του Θηρίου της Αποκαλύψεως.

4. Επειδή μου αφαιρεί το δικαίωμα της Ελευθερίας του Ατόμου.

5. Επειδή μου αφαιρεί πολλά ανθρώπινα δικαιώματα.

6. Επειδή με εξαναγκάζει χωρίς εναλλακτική λύσι να υποτάσσομαι και να αυτοπροσδιορίζομαι σε κάθε κοινωνική, οικονομική, εμπορική, εργασιακή και φορολογική σχέση.

7. Επειδή δεν μου παρέχει ως ταυτότητα, την παραδοσιακή κληρονομιά με τα Ελληνικά και Χριστιανικά Ιδεώδη.

8. Επειδή με αποκλείει από κάθε άλλην κοινωνική συνεργασία χωρίς αυτή.

9. Επειδή με κωδικοποιημένο επάρατο αριθμό, με αριθμοποιεί ως απρόσωπο ον ή είδος

10. Επειδή μου αντικαθιστά το Άγιο Βάπτισμα με την Χάρι του Αγίου Πνεύματος με το όνομα ή τον Αριθμό του Θηρίου της Αποκαλύψεως.

11. Επειδή η ιδέα των επιβαλλόντων παγκόσμια στην κάρτα αυτή είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας μόνο και μόνο διότι επιβάλλουν κάτι, χωρίς την λογική προετοιμασία του ανθρώπου και ανάλογο επεξήγηση για τα δήθεν θετικά όπως η απροσδιόριστος ασφάλεια του πολίτη και διευκόλυνσή του στις υπηρεσίες.

12. Επειδή περιλαμβάνει όλους τους προηγούμενους αριθμούς ΕΚΑΜ- ΑΜΚΑ – ΗΔΙΚΑ – ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας, διπλώματος σε ένα χώρο μεγάλης χωρητικότητος σε 17 - 32 Μb – (σαν να τα ακυρώνει ως άχρηστα;)

13. Επειδή περιλαμβάνει όλα τα προσωπικά δεδομένα προσφερόμενα σε οποιονδήποτε τα ζητά, είτε για ομαδοποίηση είτε για γκετοποίηση είτε για περιθωριοποίηση

14. Επειδή η συγκεκριμένη Κυβέρνηση που επέβαλλε την κάρτα του πολίτη γνωμοδοτεί την Ανεξάρτητη αρχή για την βιομετρική κάρτα του πολίτη, την φοροκάρτα και την ανάρτηση όλων των φορολογικών δηλώσεων στο διαδίκτυο «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» 07/11/2010

15. Επειδή είναι πρόδρομος του Αντιχρίστου και ο κατέχων υποτακτικός αυτού

16. Επειδή ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μας έχει προειδοποιήσει απολύτως περί των αρνητικών απόψεων των πονηρών επί των ημερών μας.

17. Επειδή αν τη δεχθούμε αναντίρρητα, όπως δυστυχώς δεχθήκαμε τόσα αποδεδειγμένα κακά μέχρι τώρα π.χ. πιστωτικές κάρτες, πλαστικό χρήμα, αποχαύνωση των νέων κυρίως στο computer, το ΑΜΚΑ και λοιπά πολύ δυσκολότερα θα μπορέσουμε να αρνηθούμε το σφράγισμα στο χέρι ή το μέτωπο.

18. Επειδή ειδικά εμείς οι Έλληνες πέρα από θρησκευτικές αντιλήψεις όπως είναι δυνατόν ως απόγονοι ηρώων διδασκάλων σοφών Αγίων που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία μας, να δεχθούμε να γίνουμε ένας αριθμός και όχι μόνο. Αντέθετα να είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα σύστημα ως δούλοι επειδή κάποιοι πρέπει να μας παρακολουθούν κάθε στιγμή

19. Επειδή το μικροτσίπ θα είναι το κοινό σημείο των ανθρώπων που θα είναι το μεγάλο κουμπί του μεγάλου αδελφού της παρακολούθησης ή και της απαγόρευσης όσο εμείς θα θεωρούμεθα ύποπτοι

20. Επειδή περιέχει το δυσώνυμο αριθμό 666 και αποτελεί ξεκάθαρα το σφράγισμα με αυτό ως Νέο Βάπτισμα… λόγω αριθμοποιήσεως

21. Επειδή εκτός της Αποκαλύψεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, οι ΄Αγιοι Πατέρες προεφήτεψαν την εσχατολογική ταυτότητα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

22. Επειδή η ηθελημένη παραλαβή της κάρτας του πολίτη αποτελεί ενσυνείδητη προδοσία και άρνηση Χριστού

23. Επειδή μόνον με την σαφή αρνησή μας και την παραλαβή της κάρτας θα αποδειχθεί η ομολογιακή μας ταυτότητα του ΄Ελληνος Ορθοδόξου

24. Επειδή η Κυβέρνηση ενημερώνει με διστακτικότητα τις Αρχές σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο του μικροτσίπ στην κάρτα αλλά και με την χρήση και τον τρόπο αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων.

25. Επειδή τα περιεχόμενα στην κάρτα προσωπικά δεδομένα θα αποδίδονται σε κεντρική τράπεζα δεδομένων και σε κατοχή αγνώστου κατόχου, αμφιβόλου δικαίου,σήμερα επωνομαζομένου “Beast” ήτοι το θηρίο των Βρυξελλών.

26. Επειδή η Ελλάδα δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα με τη βιομετρική κάρτα. Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 444/2009 αφορά υποχρέους συμμόρφωσης για τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τίποτα άλλο. Δηλαδή εμμέσως πλήν σαφώς καταδικάζει την Ελληνική αυθαιρεσία (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 7-ΙΙ-20Ι0)

27. Επειδή στην Ε.Ε.,η κάθε χώρα δεν ακολουθεί ενιαία συμμόρφωση αλλά διαφοροποιείται κατά το ίδιον δοκούν που δικαιολογεί τον τρόπο που προσεγγίζει τα ζητήματα δημοσίου συμφέροντος

28. Επειδή μας αφαιρεί την ελευθερία που χάρισε ο ίδιος ο Θεός όχι φυσικά για να παραδοθεί στην παγκόσμιο τυραννική εξουσία του αντιχρίστου.

29. Επειδή δεν μας ξεγέλασαν το Ι986 με το Ν. Ι959/86

30. Επειδή δεν μας ξεγέλασαν ούτε το Ι997 με την συνθήκη SCHENGEN του Ν.2472/97

31. Επειδή δεν μας ξεγέλασε ούτε το 2007 με τα νέα διαβατήρια με το barcode =666, στην τρίτη σελίδα τους καθώς και στην τελευταία με το μικροτσίπ

32. Επειδή δεν μας ξεγέλασαν ούτε το 2008 με το Ν. 3655/2008 περί ΑΜΚΑ.

33. Επειδή τα ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργούν όντως με τον κωδικό 666, σύμφωνα με δηλώσεις Υπουργών:

κ. Παπαδόπουλου του ΠΑΣΟΚ το Ι994,ο κ Θ.Πάγκαλος στο κανάλι MEGA, ο κ.Πασχαλίδης,ενώ ο ιθύνων νούς Λάρρυ Γκόσχορν κατασκευαστής των κομπιούτερς είπε ξεκάθαρα ότι τα κομπιούτερς ανοίγουν με κλειδί λειτουργίας το 666.

34. Επειδή δεν μπορείς να είσαι και να λέγεσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και συγχρόνως να αρνείσαι του Κ.Η.Ι.Χ. του Θεού σου με οποιοδήποτε άλλο όνομα προκειμένου να επικαλείσαι ευτελείς δικαιολογίες όπως να πάρεις τα φάρμακά σου ή να κάνεις τις όποιες συναλλαγές σου μόνο με τον καθορισμένο τρόπο που επέλεξαν οι πονηροί της γής.

35. Επειδή καμία εγγύηση και καμία ασφάλεια πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί την μη υποκλοπή στοιχείου τινός επί των προσωπικών δεδομένων στην κάρτα του πολίτη (όπως απεδείχθη σε πείραμα ζωντανά στο Γερμανικό κανάλι ARD T. V., βλέπε «Ορθόδοξος Τύπος» Ι-Ι0-20Ι0).

36. Επειδή το άρθρο Ι0 παρ.2 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μου αναγνωρίζει το δικαίωμα της αντίρρησης συνειδήσεως και ως εκ τούτου την άρνηση παραλαβής της κάρτας

37. Επειδή με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών εμπεριέχεται το δυσώνυμο όνομα ή αριθμός του θηρίου της Αποκαλύψεως (ήτοι Χ ξ΄ς=666), ως σύμβολο ή χάραγμα ή κωδικός που προσβάλει την θρησκευτική συνείδηση όλων των Χριστιανών

38. Επειδή δεν υπάρχει συνταγματική ευρωπαϊκή κατοχύρωση του δικαιώματος της μη αποδοχής οποιασδήποτε των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ή καρτών που περιλαμβάνουν το 666 το οποίο ταυτοποιεί με τον ολετήρα της οικουμένης και εχθρό του ανθρώπου τον αντίχριστο.

39. Επειδή το Συνταγματικό δίκαιο της Ελλάδας δεν μας κατοχυρώνει στο ανωτέρω δικαίωμα και δεν έλαβε καμία πρόνοια για μας σε καμία κοινοτική συνθήκη από το 1992 του Μάαστριχτ, της συνθήκης Σένγκεν του 1997 και της Λισσαβώνος το 2007.

40. Επειδή θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι ελεύθεροι κατά Χριστόν και όχι φυλακισμένοι στην κοσμοκρατορία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Παπαγεωργίου Αθανάσιος
Ιατρός – Χειρουργός
Διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών
Πρόεδρος Συλλόγου
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»

ΠΗΓΗ