Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πάνε να ξεκάνουν τη Θεσσαλονίκη με εβραίους και Τούρκους!

Έχουν βαλθεί να κάνουν τη Θεσσαλονίκη... εβραϊκή και τουρκική πόλη οι «άρχοντές» της! Όπως μαθαίνουμε, τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί εκεί, το ετήσιο συνέδριο των... συνδέσμων τουριστικών πρακτόρων του Ισραήλ! Και αυτό το ανακοινώνει περιχαρής ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του νομού Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη συμμετοχή του στην τουριστική έκθεση του Τελ Αβίβ, από τις 9 ως τις 11 Φεβρουαρίου, όπου είδαμε τους πάντες να σπεύδουν... Μπουτάρης, Γερουλάνος και σία.
Και στην Τουρκία, για... Τούρκους! Ο Οργανισμός, συμμετείχε και σε ανάλογη έκθεση στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ 10 και 13 Φεβρουαρίου. Μιλάμε για φοβερή κινητοποίηση!
Τι άλλο θα κάνουν για να διαλύσουν τον εθνικό κορμό; Διαβάστε λοιπόν:
το 2011, θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη και πολλοί, πάρα πολλοί Τούρκοι. Ήδη, από τα τέλη Απριλίου, ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις των τουρκικών αερογραμμών μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης, όπως ανακοίνωσε η τουρκική εταιρεία. Η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν, που δεν κάνει τίποτα για να εξυπηρετήσει πχ τους Ρώσους τουρίστες, «γκρινιάζει» ήδη στην ΕΕ για την ανάγκη έκδοσης βίζας τύπου Σένγκεν, για τους Τούρκους υπηκόους!

Θέλουν μόνο εβραίους και Τούρκους!
Είναι πλέον σαφές, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε «κοσμοπολίτικο» κέντρο. Όμως, εδώ υπάρχει υποκρισία: δεν ενθαρρύνουν πχ τους Ρώσους τουρίστες, όπως έκανε πχ η Λεμεσός, ή τους Σέρβους, αλλά αποκλειστικά Τούρκους και εβραίους. Θέλουν σώνει και καλά, να δημιουργήσουν συγκεκριμένα πλέγματα «σχέσεων», που θα ενισχύσουν και την απόπειρα κοινωνικής μηχανικής που καταβάλλεται, όπως και την απόπειρα να θρυμματιστεί ο εθνικός κορμός. Εκείνο όμως που προβληματίζει πολλούς, είναι η σιωπή πολλών κατά τα άλλα «λαλίστατων» στη Θεσσαλονίκη. Η προοπτική του χρήματος (άσχετα αν συνοδεύεται από υποδούλωση σε πολλά πεδία...), έχει βουλώσει πολλά στόματα.

ΠΗΓΗ