Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τόση δημοκρατία έχουμε να δούμε από την εποχή της χούντας!

Σε ισχύ η απαγόρευση συνάθροισης στον Προμαχώνα - Απολογούνται «οι επτά» συλληφθέντες αγρότες. Την ώρα που παραμένει σε ισχύ η απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Σερρών για απαγόρευση συνάθροισης στον Προμαχώνα, οι επτά συλληφθέντες αγρότες απολογούνταν στον εισαγγελέα.
Συγκεντρωση συμπαράστασης έξω από το δικαστικό μέγαρο προγραμματίζουν συνάδελφοί τους. Ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου «Αδέσμευτος» Σερρών κ. Γιάννης Τουρτούρας δήλωσε στο ΒΗΜΑ 99,5: «Ως κοινοί εγκληματίες μεταφερόμαστε με χειροπέδες, επειδή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση στην οποία μας έφερε η κυβέρνηση».
Ο ίδιος χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Σερρών και αναρωτήθηκε εάν η μόνη λύση στα προβλήματα των αγροτών είναι η φυλάκιση.
Ο κ. Τουρτούρας προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, σημειώνοντας ότι από Δευτέρα θα βγουν στους δρόμους αγρότες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, σχεδιάζουν να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, στο πλευρό του κινήματος «Δεν πληρώνω».

ΠΗΓΗ