Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΟΣ

Μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη έστειλε εναντίον των διαδηλωτών ο Καντάφι. Πάνω από 300 οι νεκροί από την αρχή της "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο και οι πολύ αισιόδοξοι στο στρατόπεδο της νέας τάξης, προβλέπουν ακόμη και ανατροπή του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν. Μετά την εγκατάσταση των ελεγχόμενων κυβερνήσεων περιφερειακά στη Μεσόγειο, από τη Συρία ως το Μαρόκο, προβλέπεται η ένταξη όλων αυτών των νέων "δημοκρατιών" στην Μεσογειακή ένωση, που θα είναι μία επέκταση ουσιαστικά της Ευρωπαϊκής.
Στην ένωση αυτή θα μπουν...οι αφρικανικοί και ασιατικοί λαοί της Μεσογείου με τις ίδιες ακριβώς υποσχέσεις με τις οποίες μπήκε η Ελλάδα στην Ε.Ο.Κ. μετά την δικτατορία. "Θα τρώτε με χρυσά κουτάλια", "θα είναι εγγυημένα τα σύνορά μας", "θα έχετε επιδοτήσεις" κτλ κτλ.

Αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2012. Μόλις εγκαθιδρυθεί ασφαλές περιβάλλον στην Μεσόγειο, μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες θα ψηφιστεί το "σύνταγμα οικονομικής διακυβέρνησης" σε σύνοδο που θα γίνει στην κορυφαία πνευματική πόλη της Μεσογείου που θα ορισθεί και ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της ένωσης.

Η πόλη αυτή είναι το πνευματικό κέντρο που είναι αποδεκτό από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες του κόσμου, και είναι τα ΙΕΡΟΣΌΛΥΜΑ. .Αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα του Ισραήλ.

Στη σύνοδο αυτή θα ολοκληρωθεί και η ένωση της βορειοαμερικανικής ένωσης (Καναδάς-ΗΠΑ-Μεξικό) με την Μεσογειακή, παρουσία όλων των ηγετών του ΟΗΕ.

Εκεί θα ανεγερθεί και ο ναός λατρείας του ενός "αποδεκτού" Θεού, για να σφραγισθεί η συμφωνία των λαών. Σε τρεις μέρες σχεδιάζεται να γίνει η ανέγερσή του, για να δείξει ο νέος οικονομικός οργανισμός τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητές του, βάσει των οποίων θα λύσει όλα τα προβλήματα του κόσμου.

Αυτός θα είναι ο ναός τρίτος ναός του Σολομώντος μέσα στον οποίο θα ορισθεί και ο "πρόεδρος αυξημένων αρμοδιοτήτων" της ένωσης αυτής.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αυτό είναι το σχέδιο που θέλουν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012. Εξξάλλου το πράγμα φαίνεται. Φωνάζει από μόνο του. Εκτός και αν ασχολείται κανείς με μικρογεγονότα της καθημερινότητας μόνο.

Βέβαια στο σχέδιο αυτό, δεν μας είπανε τι σκοπεύουν να κάνουν με τον.....ξενοδόχο, αφού χωρίς αυτόν το σχεδίασαν. Και ο ξενοδόχος Πούτιν δεν φαίνεται να συμφωνεί.
Το αν θα κατορθώσουν να εφαρμόσουν αυτά που σχεδίασαν, όπως τα σχεδίασαν, θα το δούμε.

ΠΗΓΗ