Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πάνω από 10.000 Έλληνες ορθόδοξοι πολίτες έξω από την βουλή ενάντια της κάρτας του πολίτη. Απούσα η επίσημη εκκλησία!

Μεγάλη συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν στιγμή ενάντια της κάρτας του πολίτη, από τα εκκλησιαστικά σωματεία, παλαιού και νέου ημερολογίου. Σύσσωμα τα μέλη της πρωτοβουλίας αντιρρησιών ορθόδοξης συνείδησης, βροντοφωνάζουν με ποικίλα και θεμελιώδη επιχειρήματα, πως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση αρχίζει εκει που τελειώνει η ελευθερία του Έλληνα ορθόδοξου πολίτη.
Με την κάρτα αυτή θα χάσουμε την ευλογία του τριαδικού θεού, όπως αναφέρετε ξεκάθαρα και στην αποκάλυψη, παίρνοντας το αντίχριστο χρίσμα της νέας τάξης πραγμάτων, που επιβουλεύονται αυτήν την στιγμή οι αρχηγοί κρατών.
Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η επίσημη εκκλησία έντονα απούσα, στον ιερό αυτό αγώνα , με τον εχθρό να βρίσκεται προ των πυλών .Πούλησαν κυριολεκτικά τους χιλιάδες πιστούς και τους δεκάδες κληρικούς, αφήνοντας τους μόνους στα χαρακώματα του αγώνα.

Πολλοί μητροπολίτες εξέφρασαν έντονα την αντίδραση τους για την κάρτα του πολίτη, χωρίς όμως οι αντιδράσεις αυτές να περάσουν σε ουσιώδης και οργανωμένες πρακτικές αντιδράσεις, οπου θα κλονίσουν αλλα και θα εμποδίσουν τα αντίχριστα σχέδια τους.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν περιθώρια για εθελοτυφλίες και άσκοπες μελέτες, περι της τεχνολογίας της κάρτας του πολίτη. Ακράδαντα γεγονότα και αδιάσειστες μελέτες αποδυκνείουν ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν παρέχει καμία μα καμία ασφάλεια οποιονδήποτε δεδομένων .


Επομένως η αδιαφορία αυτές τις κρίσιμες ημέρες, λαμβάνετε ως συναίνεση των πράξεων της αντίχριστης αυτής κυβέρνησης.