Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Έγκλημα πολέμου: οι Αζέροι εκτελούν αιχμάλωτους Αρμένιους στρατιώτες ΒΙΝΤΕΟ..


Σε βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται αιχμάλωτοι Αρμένιοι στρατιώτες που τους αιχμάλωτοι που οι θύτες τους έχουν περιβάλει με τη σημαία της Αρμενίας να εκτελούνται εν ψυχρώ με απανωτές ριπές όπλων και χαριστικές βολές. 
Οι αιχμάλωτοι είναι πισθάγκωνα δεμένοι κι ακινητοποιημένοι. Είναι ένα ακόμη έγκλημα πολέμου του Ερντογάν παντουρκιστή πανουρανιστή ισλαμιστή και των οι Αζέρων συμμάχων του στη νέα γενοκτονία κατά του αρμενικού λαού.. ‘Εγκλημα κατά της ανθρώποτητας.

Επίσης οι Αζέροι καταστρέφουν τις υποδομές του Αρτσάχ χτυπούν πολιτικούς στόχους βομβαρδίζουν νοσοκομεία ( όπως χθες αυτό του Martakert), σχολεία (και στο Stepanakert), εκκλησίες, οικίες…Σήμερα βομβαρδίστηκαν οι πόλεις Martakert, Martuni και Hadrut όπως και η πρωτεύουσα Stepanakert .

Image
Image
φωτο από νοσοκομείο στο Martakert

Ενώ ο Αλίεφ είπε και σήμερα για μια ακόμη φορά πως δεν θα σταματήσει την επίθεση αν η Αρμενία δεν δώσει χρονοδιάγραμμα παράδοσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ…Eνώ πριν από λίγο και πάλι βομβαρδίστηκε η πρωτεύουσα Stepanakert και σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 εκρήξεις. Σκληρές μάχες διεξάγονται στο ΒΑ μέτωπο του Καραμπάχ όσο και στο Νότο….

ΟΙ απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό είναι τεράστιες αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο η Αρμενία μέσα από στρατιωτικές πηγές αναφέρει πως ως τώρα έχουν σκοτωθεί σχεδόν 6000 Αζέροι στρατιώτες (5839)

Image

Σε διπλωματικό επίπεδο η Ρωσία απέρριψε το αίτημα ”προσφορά” της Τουρκίας για επίλυση του θέματος του Nagorno-Karabakh στα πρότυπα του συριακού Idlib με κατάτμηση σε ζώνες κατοχής και ζώνες αποκλιμάκωσης σύμφωνα με το σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αρμενίας τον υποστράτηγο Vagharshak Harutyunyan….

dimpenews.com