Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Σύριοι φιλότουρκοι τρομοκράτες σκυλεύουν πτώματα Αρμένιων στρατιωτών και κραυγάζουν Αλλαχού Ακμπάρ..ΒΙΝΤΕΟ


Ο υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Αρμενίας Ο Arman Tatoyan κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει ότι μισθοφόροι-τρομοκράτες χρησιμοποιούνται από το Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Artsakh. 
Το ARMENPRESS αναφέρει ότι ο Tatoyan δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας,
”Αναμφισβήτητη απόδειξη σχετικά με το γεγονός ότι το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιεί μισθοφόρους-τρομοκράτες εναντίον του Artsakh. Αυτοί οι μισθοφόροι-τρομοκράτες πραγματοποιούν ωμότητες και εγκλήματα πολέμου. Εκφράζουν προφανή επιθυμία να συνεχίσουν τις τρομοκρατικές τους πράξεις σε άλλες χώρες ».


Στο βίντεο οι Σύριοι

Στο βίντεο οι Σύριοι φιλότουρκοι τρομοκράτες σκυλεύουν πτώματα Αρμένιων στρατιωτών και κραυγάζουν Αλλαχού Ακμπάρ..Σε αραβική καθότι είναι Σύριοι λένε: ”με τη χάρη του Αλλάχ κατορθώσαμε να κανονίσουμε αυτά τ΄αρμένικα σκυλιά..Με τη χάρη του Αλλάχ τα πτώματα τους κείτονται εκεί.Με τη χάρη του Αλλάχ τα πτώματά τους είναι πολυάριθμα…Αλλαχού Ακμπάρ Αλλαχού Ακμπάρ..Μπορείς να δεις κάθετι καθαρά εκεί…Κάποιος μπορεί να πει ότι αυτό δεν είναι πραγματικό.Μπορείς να δεις τα πτώματά τους..με τη χάρη του Αλλάχ τα πτώματά τους είναι ακριβώς εκεί…”Είναι από τις οργανώσεις Αl Hamza , Al Farouk, oργάνωση Μejmuad ..Στη συνέχεια καθυβρίζουν τους νεκρούς αποκαλώντας τους γουρούνια…

Κι ένα ακόμη βίντεο απόδειξη συμμετοχής Σύριων τρομοκρατών στη μάχη κατά Αρμενίων….

dimpenews.com