Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

''Διαδηλωτές της αλλαγής'', απο τους οποίους πολλοί μεταναστεύουν επι Ευρωπαϊκού εδάφους

+18 Η ISIS άλλαξε όνομα στο Ιράκ και λέγεται ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ …όχλος λίντσαρε,σκότωσε, αποκεφάλισε και κρέμασε 16χρονο παιδί στην κεντρική πλατεία Βαγδάτης. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εγκληματικός όχλος που η Δύση θεωρεί  »διαδηλωτές της αλλαγής » με μεθόδους ISIS σκότωσε με λιντσάρισμα 16χρονο παιδί και το αποκεφάλισε.Στη συνέχεια κρέμασαν ημίγυμνο το σώμα του από φανάρια προς παραδειγματισμό και τρομοκρατία. Ισχυρίστηκαν ότι το παιδί πυροβόλησε και σκότωσε 6 άτομα την Πέμπτη εκ των οποίων 4 αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Εκατοντάδες κινητά κατέγραφαν την βάρβαρη σκηνή με το παιδί κρεμασμένο στην κεντρική πλατεία Al-Wathba της Βαγδάτης. Τα βίντεο που διακινούνται δείχνουν τις φρικιώδεις στιγμές του μαρτυρίου του παιδιού στο δρόμο. Ο 16χρονος Haitham Ismael βασανίσθηκε έως θανάτου και του κόψουν το λαιμό,τον σφάγιασαν με μικρό μαχαίρι . Το κίνημα καταγγέλει την κυβερνητική διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις των υπηρεσιών και την ανεργία….
Image

Οι διαδηλωτές που απαιτούν αλλαγή εξουσίας και πτώση σιίτη Πρωθυπουργού Αντέλ Άμπντελ Μάχντι κινούνται στο πλαίσιο γενικότερης μαζικής αποσταθεροποίησης δια αραβικής άνοιξης 2 ή πολύχρωμων εξεγέρσεων φιλο-σιίτικων ή σιίτικων καθεστώτων σε Ιράκ, Ιράν, Λίβανο που είναι σύμμαχοι αρραγείς ή απλά φλερτάρουν με Ρωσία.

Η ISIS άλλαξε όνομα στο Ιράκ και λέγεται  »ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ »…Οι ηττημένοι τζιχαντιστές της ISIS μετατράπηκαν σε διαδηλωτές για τις ανάγκες του πλάνου Β των δυτικών υπηρεσιών….
dimpenews.com