Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ


Το λόμπι των οικουμενιστών αυτοπροβάλλεται και υποστηρίζεται. Εχει την ανάγκη της αυτοϋπεράσπισης για να μπορέσει να πείσει και να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο κόσμο στα χνάρια της νέας τάξης. Η διαφήμιση είναι η καλύτερη ενέργεια,στον χλευασμό που νιώθουν οι οικουμενιστές τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε προσεκτικά ένα απόσπασμα λοιδορίας και αυτοπροβολής από τους υπηρέτες του παπισμού και όχι μόνο.
Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων εξετάζει ψήφισματο οποίο τονίζει το διεθνές κύρος που έχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και τον καλωσορίζει επίσημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.Το ψήφισμα συντάχθηκε από τον ομογενή βουλευτή Gus Bilirakis, Ρεπουμπλικανό από την Φλόριντα, ο οποίος είναι συμπρόεδρος της ομάδας προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο και παράλληλα βασικό μέλος της σημαντικής βουλευτικής υποεπιτροπής για Ευρωπαϊκές υποθέσεις. Ο κύριος Bilirakis εκτός του ότι ανέλαβε να είναι ο κύριος κηδεμόνας του μέτρου, επεδίωξε επίσης και έλαβε, μέσα σε μία μόνον εβδομάδα, την υποστήριξη πάνω από 50 άλλων νομοθετών οι οποίοι συνυπέγραψαν το σχετικό ψήφισμα.
Ο ίδιος είναι ακόμα και η κινητήρια δύναμη της προσπάθειας που καταβάλλεται τώρα για να εγκριθεί σύντομα το νομοθέτημα από την ολομέλεια της Βουλής.
Καταθέτοντας το σχετικό Ψήφισμα Αριθμός 838 ο Gus Bilirakis είπε από του βήματος της Βουλής ότι είναι πολύ υπερήφανος που εισηγείται ένα μέτρο το οποίο καλωσορίζει επίσημα τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο ομογενής βουλευτής ευχαρίστησε κατόπιν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Howard Berman και την αρχηγό της ρεπουμπλικανικής παράταξης στην ίδια επιτροπή Ileana Ros-Lehtnen για την βοήθεια που του πρόσφεραν ώστε το ψήφισμα να προωθηθεί δίχως αργοπορίες στο πρόγραμμα εργασιών της Βουλής.
Σύμφωνα με τον κύριο Μπιλιράκη το γεγονός ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο ανέλαβε να εξετάσει το Ψήφισμα 838 υπογραμμίζει την σπουδαιότητα του Οικουμενικού Πατριάρχη ως πνευματικού ηγέτη σχεδόν 300 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, στους οποίους περιλαμβάνονται και πολλά εκατομμύρια πιστοί που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο βουλευτής Bilirakis αποκάλυψε στους συναδέλφους του στο Κογκρέσο ότι όχι μόνον έχει ανατραφεί με τις Ελληνοχριστιανικές παραδόσεις αλλά και όταν ήταν παιδί υπηρετούσε εθελοντικά ως παπαδάκι τις Κυριακές και τις γιορτές στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Tarpon Springs της Φλόριντα, κάτι το οποίο κάνουν τώρα τρία παιδιά του.Η ομιλία του στην Βουλή απέβλεπε στο να συνοψίσει το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη, με ιδιαίτερη έμφαση στα μεγάλα επιτεύγματά του, ορισμένα από τα οποία δεν είναι ευρύτατα γνωστά στην Αμερική.Υπενθύμισε λόγου χάριν πως ο κ. Βαρθολομαίος είναι ο 273ος διάδοχος του ιδρυτή της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, Αποστόλου Ανδρέα και πως ως εκ τούτου έχει την ειδική φροντίδα να διασφαλίζει το μέλλον της πίστεως.Το δε Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι η πνευματική στέγη της αρχαιότερης και δεύτερης μεγαλύτερης Χριστιανικής εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
www.elliniko-fenomeno.gr