Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

TO site http://www.esphigmenou.gr ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ


Μεγάλη προσοχή να δίνεται στα παραπλανητικά blogs και site εκκλησιαστικού και κυρίως ορθοδόξου περιεχομένου.

Καταγγέλλουμε το παρανόμως και αντιορθόδοξο site. http://www.esphigmenou.gr το οποίο διαστρεβλώνει την αλήθεια πάντα με την βοήθεια και τις ευλογίες του οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίου. Δηλητηριάζει τον Έλληνα πολίτη με τις θρασείς απόψεις του περι κατάληψης της μονής από τους νομίμους συνταγματικά αλλά και κατά την ορθοδοξία μοναχούς εσφιγμενίτες.
Παραγκωνίζει όλες τις οικουμενικές συνόδους και στηρίζεται σε αβάσιμα ιστορικά και ψευδή γεγονότα τα οποία αγγίζουν τον αιρεσιαρχικό και οικουμενιστικό χαρακτήρα των φαναριωτών.
Οι 105 μοναχοί της μονής στέκουν να φυλούν Θερμοπύλες κάτω από αντίξοες και εξοντωτικές συνθήκες που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι ψευδό-εσφιγμενίτες μοναχοί στηριζόμενοι στα ‘μεγάλα χαρτιά’ του οικουμενικού πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Μέσω αυτού του site αμφισβητούνται τα καταστατικά του αγίου όρους το σύνταγμα του κράτους και το εκκλησιαστικό δίκαιο. Η παρανομία και η αναρχία πηγάζει μέσα από το site με τόσο κεκαλυμμένο τρόπο που πείθει και τον ποιο ορθό νου.