Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους κληρικούς που μετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πάφο, με αφορμή τη διεξαγωγή της Συνέλευσης της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής για τον Θεολογικό Διάλογο Ορθόδοξων και Ρωμαιοκαθολικών. Ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αποκοπή των μισθών τους, ενώ οι κληρικοί αυτοί, είπε, δεν θα κοινωνήσουν για πολλές εβδομάδες.
Η επίσημη εκκλησία, δήλωσε ο Μακαριώτατος, είναι υπεράνω και δεν πρόκειται να την καταντήσουν όπως είπε "φρενοκομείο", με το να εκφράζει ο καθένας τη θέση του.Εάν κάποιοι θέλουν να το κάνουν αυτό, κατέληξε, να βγάλουν τα ράσα και να δημιουργήσουν τη δική τους εκκλησία.
Τελικά αποκαλύφθηκε και ξεσκεπάστηκε το προσωπείο του αρχιεπισκόπου της Κύπρου. Οι μάσκες έπεσαν σήμερα στην Πάφο και εμφανίστηκε καθαρά ο οικουμενιστικός ,αιρετικός και δικτατορικός του χαρακτήρας.Ο δήθεν αγώνας για την κατοχή της Κύπρου, η διάσωση της ορθοδοξίας στα κατεχόμενα από τον κ. Χρυσόστομο ήταν πάντοτε η κάλυψη και η βιτρίνα για τον κυρίος σκοπό, που δεν είναι άλλος παρά η ένωση της ορθοδοξίας με τους αιρεσιάρχες καθολικούς.
Το κόλπο του καπνογόνου ή το θολώνω τα νερά ,όπως εσείς θέλετε να το ερμηνεύσετε, είναι μια παλιά μέθοδο του κυρίου Βαρθολομαίου, με όλους αυτούς τους κάλπικους κοινωφελείς αγώνες που τεχνάζεται να ανακαλύπτει.
Ο κύριος Βαρθολομαίος έχει ακόμα μακρύ ίσως και ανύπαρκτο δρόμο, διότι τα σχέδια του αποκαλύπτονται και ξεσκεπάζονται.
Προειδοποιούμε τους Φαναριώτες ότι η αντίσταση θα είναι σθεναρή με Σπαρτιατικό χαρακτήρα!