Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Φόρμα με κωδικό barcode σαν τα ζώα ζητούν στον Προμαχώνα για τουρίστες αλλά και Ελληνες!!!



Σαν τα ζώα τους βάζουν στην Ελλάδα απο τα σύνορα Βουλγαρίας στον Προμαχώνα.
 Συγκεκριμένα όλοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα προσωπικά τους δεδομένα προς την Ελληνική πλατφόρμα  https://travel.gov.gr/#/

Υποχρεούνται να συμπληρώσουν το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν εισέλθουν στη Χώρα μας  παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σημείο αναχώρησής τους, τη διάρκεια των προηγούμενων διαμονών σε άλλες χώρες και τη διεύθυνση της διαμονής τους  στην Ελλάδα.

Οι ταξιδιώτες θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης κατά την υποβολή του PLF και μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη άφιξή τους στην Ελλάδα και θα ειδοποιηθούν μέσω email λαμβάνοντας το PLF με τον κωδικό QR (μοναδικό κωδικό γρήγορης απόκρισης) μέσω e-mail  δηλαδή ένα barcode μια ΣΦΡΑΓΙΔΑ λες και εισαι ΖΩΟ η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ένας αριθμός και μόνο. Ο Κωδικός αυτός επεξεργάζεται για να επιλέξουν το ΖΩΟ αν θα κάνει ΤΕΣΤ χωρις την συγκατάθεση του..Με το ΖΟΡΙ!!!.

Ανάλογα με τον κωδικό QR (barcode ) των επιβατών, το προσωπικό ελέγχου(???)  είτε τους κατευθύνει στην περιοχή ελέγχου είτε τους επιτρέπει να εισέλθουν στη χώρα. Μέχρι να καταστούν διαθέσιμα τα αποτελέσματα ελέγχου, οι επιβάτες που δοκιμάζονται για το νέο coronavirus SARS-CoV-2 από μια εκπαιδευμένη καθοδηγούμενη ομάδα υγείας υποχρεούνται να αυτο-απομονωθούν στη διεύθυνση του τελικού προορισμού τους, όπως δηλώνεται στη φόρμα εντοπισμού επιβατών (PLF) Aν βρεθούν θετικοί συλλαμβανονται ως ΛΕΠΡΟΙ  και μεταφέρονται σε Ψευτονοσοκομεία-Ξενοδοχεία Κορωνοιού και οι διακοπές τους γίνονται κόλαση.