Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Παριστάνοντας ξανά τους έκπληκτους για την επιχείρηση “τουρκοποίησης” της Θράκης…

 
 
Δεξιοί και Αριστεροί παριστάνουν από χθες το βράδυ περίπου τους…έκπληκτους με όσα συμβαίνουν με το κόμμα που έχουν δημιουργήσει στη Θράκη
όσοι επιθυμούν την “τουρκοποίηση” της. Πολλοί και διάφοροι κομματικοί παράγοντες και απόστρατοι που φιλοδοξούν να περάσουν σ΄ αυτή την κατηγορία περιφέρουν διαδικτυακά τον πίνακα με τα αποτελέσματα στη Ροδόποη και με σοβαροφάνεια που ποτέ δεν τους έλειψε λένε σαν…”σοφοί γέροντες”: “Κάτι πρέπει να κάνουμε μ΄ αυτό το θέμα”! Συγκλονιστική η διαπίστωση και…αξιοθαύμαστη η ανάλυση!!!
Όταν τα κόμματα τους “χάϊδευαν” όλους αυτούς που δηλώνουν “Τούρκοι” στη Θράκη ουδείς έβγαζε τσιμουδιά…Όταν επέλεγαν υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια τους άτομα που γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι δηλώνουν “Τούρκοι” και δήλωσαν “Τούρκοι” ακόμη και μέσα στη Βουλή, απόλυτη σιωπή. Γιατί πάντα σ΄ αυτή τη χώρα το συμφέρον του κόμματος προέχει όλων των άλλων. Ακόμη και μετά από την κρίση. Τίποτα απολύτως δεν άλλαξε.
Θα συνεχίσουν για κανά δυο μέρες να περιφέρουν την κάρτα με τα εκλογικά αποτελέσματα παίρνοντας like ,διαδικτυακά μπράβο και “παράσημα πατριωτισμού”. Μετά δεν θα μπορέσουν να ασχοληθούν ,γιατί έχουμε και εκλογές σ΄ ένα μήνα και θα πρέπει να σπεύσουν κι αυτοί κάπου “να τρουπώσουν” που έλεγε κι ο Κώστας Βουτσάς.
Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται…