Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Βουλιαράτες: «Το φάγατε το παλικάρι παλιοτόμαρα» φώναζαν οι συγγενείς του Κατσίφα στην αστυνομία - Δείτε το βίντεο

 
«Ήταν στοχοποιημένος» λένε κάτοικοι στους Βουλιαράτες
Γιούχαραν οι συγγενείς του 35χρονου Κατσίφα την αστυνομία στο χωριό Βουλιάτες
     Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν την αστυνομία οι συγγενείς του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων.
«Ντροπή σας», «το φάγατε το παλικάρι», «στο ***** από εδώ παλιοτόμαρα», φώναζαν στους αστυνομικούς.
Δείτε το σχετικό βίντεο.



«Ήταν στοχοποιημένος» λένε κάτοικοι στους Βουλιαράτες
Οι κάτοικοι στο χωριό Βουλιαράτες μιλούν για εν ψυχρώ δολοφονία του ομογενή, που ήρθε αντιμέτωπος με πλήθος αστυνομικών των Ειδικών Αλβανικών Δυνάμεων, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει την ελληνική σημαία που κρατούσε.

Ο ίδιος φερεται να ήταν “στοχοποιημένος” απο τις αλβανικές Αρχές, γιατί κάθε φορά που επισκεπτόταν το χωριό του αναρτούσε σε διάφορα σημεία τη ελληνική σημαία. Αλβανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως “εξτρεμιστή” τον 35χρονο ομογενή, παραβλέποντας το γεγονός πως επιχείρησε να υψώσει την ελληνική σημαία ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σε ένα επισήμως αναγνωρισμένο μειονοτικό χωριό απο τα Τίρανα, που βάση της αλβανικής νομοθεσίας οι ομογενείς έχουν δικαίωμα να τιμούν δημόσια τα εθνικά τους σύμβολα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Λεωφόρο Κηφισίας, μετά τη συμβολή της Αγίας Φιλοθέης, πραγματοποίησαν δεκάδες πολίτες για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Αργυρόκαστρο. 

Διαδικτυακό κάλεσμα για τη συγκέντρωση είχαν απευθύνει τα βορειοηπειρωτικά σωματεία Αθηνών και η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τον θάνατο του 35χρονου.