Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μπαράζ αποκαλύψεων για το ανώμαλο Χόλιγουντ!

Νέο σκάνδαλο: 'Ο Τσάρλι Σιν βίασε τον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ σε γυρίσματα ταινίας'
Συνταρακτικές αποκαλύψεις από φίλο του αποθανόντα ηθοποιού, άλλοτε παιδιού θαύματος του Χόλιγουντ
 
Για σεξουαλική κακοποίηση του άλλοτε παιδιού θαύματος του Χόλιγουντ Κόρεϊ Χάιμ,
στα γυρίσματα της ταινίας Lukas, την εποχή που αυτός ήταν 13 ετών, κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν.
     
Σύμφωνα με το National Enquirer, ο αποθανών Χάιμ είχε αποκαλύψει σε κάποια άτομα για τον βιασμό που είχε υποστεί από τον Σιν την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας το 1986. Τότε ο Σιν ήταν 19 ετών.
Ο πρώην ηθοποιός Ντομινίκ Μπράσια ήταν ένας από αυτούς. Μιλώντας στο Enquirer, υποστήριξε ότι ο Χάιμ του είχε γνωστοποιήσει τι είχε συμβεί μεταξύ αυτού και του Σιν. "Ο Χάιμ μου είχε είπε ότι έκανε σεξ με τον Σιν όταν γύριζαν το Lukas. Μου είχε πει ότι έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ και ότι μετά από αυτό ο Σιν έγινε πολύ 'κρύος' προς αυτόν και τον απέρριψε".
Το περιοδικό αναφέρει, ακόμη, ότι ο στενότερος φίλος του Χάιμ και επίσης ηθοποιός, Κόρεϊ Φέλντμαν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό σε βιβλίο του.
"Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Lukas, ο Χάιμ είπε ότι ένας ενήλικος τον έπεισε ότι ήταν απολύτως φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και μικρότερα αγόρια να έχουν σεξουαλικές επαφές, λέγοντας ότι έτσι κάνουν όλοι οι άνδρες", είχε γράψει ο Φέλντμαν. Ο τελευταίος πάντως δεν είχε αναφέρει όνομα στο βιβλίο του.
Να θυμίσουμε ότι ο Χάιμ πέθανε το 2010 από πνευμονία ενώ ο Σιν είναι φορέας του HIV.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/neo-skandalo-o-tsarli-sin-viase-ton-13xrono-korei-xaim-se-gyrismata-tainias.4929155.html