Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μέχρι το 2020 αναμένεται η επίσημη καταστροφή της Ελλάδας. Πούλησαν τα πάντα!

Το ρόλο της Κασσάνδρας παίζει τώρα ο γνωστός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος προβλέπει την καταστροφή της Ελλάδας μέχρι το 2020, ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως ‘όργανο των ιμπεριαλιστών’. 
 
Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ταγίπ Ερντογάν που θεωρεί ότι δυτικές, ιμπεριαλιστικές δυνάμεις επιβουλεύονται την Τουρκία, ο γνωστός σύμβουλός του, Γιγίτ Μπουλούτ, καταφέρεται με τη σειρά του εναντίον του ιμπεριαλισμού που προσπαθεί να επιβληθεί στη Μέση Ανατολή, στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ‘Βαθιά Ανάλυση’, και φέρνει ως παράδειγμα την Ελλάδα για να εξηγήσει τις επιπτώσεις του στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι. 
 
«Κοιτάξτε, χρόνια τώρα το λέμε για την Ελλάδα, αλλά σήμερα θα εξηγήσω την είδηση που διαβάζω εδώ για ‘το τέλος της Ελλάδας’: «Τα λιμάνια της τα πούλησε στους Γερμανούς, τους σιδηροδρόμους της στους Ιταλούς και τώρα άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες της χρεωκοπίας. Το γραφείο προϋπολογισμού της ελληνικής βουλής χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου ότι η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της χρεωκοπίας».
 
«Μέχρι το 2020 αναμένεται η επίσημη καταστροφή της Ελλάδας. Πούλησαν τα πάντα, οι τράπεζές της πέρασαν στα χέρια των Γερμανών. Τίποτα δεν έμεινε στα χέρια τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα περιμένουν τα γερμανικά και τα ιταλικά προϊόντα. Υπάρχει μια ταινία για 300 Σπαρτιάτες που πέφτουν ηρωικά. Για μένα θα πρέπει να ξαναέρθουν οι 300 του Λεωνίδα στην Ελλάδα, γιατί δεν έμεινε τίποτα όρθιο.
 Η καταλήστευση της Ελλάδας είναι τόσο μεγάλη, που ο ελληνικός λαός δεν το αντιλαμβάνεται. Ο Τσίπρας που δεν φορά γραβάτα, θα σταματούσε τον ιμπεριαλισμό… Μα ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπός τους. Θα θυμάστε, υπήρχε ένα υπουργός Οικονομικών που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα, ένας ακαδημαϊκός, τον υπουργό αυτόν τον ξήλωσαν.
 Το είχα αναφέρει στην εκπομπή αυτό παλαιότερα. ‘Θα τον ξηλώσουν τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και μετά η Ελλάδα θα υπογράψει συμφωνία με το ΔΝΤ’ το είχα πει. Αφού ξήλωσαν τον υπουργό Οικονομικών, φέρανε έναν Άγγλο και ο Άγγλος έγινε υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης και έτσι υπέγραψαν. Εμείς τα είχαμε πει στην εκπομπή μας αυτά προτού γίνουν. Το μοντέλο του ιμπεριαλισμού δεν αλλάζει. Οι χώρες χρεώνονται, βυθίζονται σε κρίση, μεταφέρουν τα υπάρχοντα του λαού και μετά αλλάζουν απλά κυβερνήσεις. 
 
“Και στην Τουρκία το 2001 το ίδιο πράγμα έκαναν. Έστειλαν τον Κεμάλ Ντερβίς στην Τουρκία για να βάλει ιμπεριαλιστική τάξη, τον διόρισαν Ρωμαίο διοικητή στην Τουρκία. Αλλά ευτυχώς που βρέθηκε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί να χαλάσει το παιχνίδι τους», δήλωσε ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.”
 
Ο Γιγίτ Μπουλούτ απαρίθμησε μάλιστα μία σειρά γεγονότων στην πρόσφατη ιστορία της Τουρκίας, τα οποία απέδωσε στον ιμπεριαλισμό, όπως το πάρκο Γκεζί και το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Θεωρεί μάλιστα ότι ακόμη και ο Λευκός Οίκος σήμερα είναι υπό την απειλή του ιμπεριαλισμού.