Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΣΥΡΙΖΛΑΜ=«Αθηναμπάντ»

Παρά τα όσα λέγονται επικριτικά για την απόσταση που χωρίζει τον σύριζα από την πραγματικότητα, οι πράξεις του και οι προθέσεις του καταδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
Η κατάθεση του νομοσχεδίου περί παροχής ιθαγένειας και η πρόθεση του σύριζα να κατάσχει τα ακίνητα των Ελλήνων μέσα από τα επικείμενα φορολογικά νομοσχέδια, καταδεικνύουν την προσπάθειά του να επιλύσει ριζοσπαστικά («πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι») τα προβλήματα εκείνα που αποτελούν ανάχωμα στην διαμόρφωση της σύγχρονης φυσιογνωμίας της Ελλάδας.
Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας. Η παρακμιακή, παραμορφωμένη, και εκφυλισμένη Ελλάδα του σήμερα, εξελίσσεται πλέον ταχύτατα σε χώρα Ελλήνων ιθαγενών, αφροασιανών μουσουλμάνων στην πλειονότητά τους, στους οποίους η κάθε γηραιά κυρία Τασία απαιτεί να τους δοθεί αξιοπρεπής κατοικία, κάτι που εύκολα θα επιλυθεί από την πρώτη φορά αριστερή διακυβέρνηση με την παραχώρηση σε αυτούς των οικιών που θα κατάσχει από τους πάλαι ποτέ αυτόχθονες Έλληνες, τους αδυνατούντες οσονούπω να πληρώσουν τους φόρους που προτίθεται να επιβάλλει το παρ’ ημίν «κομμουνιστοθωμανικό» καθεστώς.
Περιττό να λεχθεί ότι οι κατ’αυτόν τον τρόπο πολιτογραφημένοι Έλληνες ιθαγενείς, εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για την «ελληνοποίησή» τους, όταν και όποτε θα καλούνται στις κάλπες, θα ψηφίζουν στο διηνεκές την συριζαίϊκη τζαμαχιρία (γκρεκο-ισλαμική δημοκρατία), ένα είδος μονοκομματικού ΣΥΡ-ΙΣΛΑΜ ή ΣΥΡΙΖ-ΛΑΜ το οποίο θα άρχει στο σύγχρονο χαλιφάτο του «Αθηναμπάντ» (ανταγωνιζόμενο σε μεντρεσέδες το Ισλαμαμπάντ) το πλαισιούμενο από τους απαραίτητους φυσικούς και πνευματικούς ευνούχους αλλά και τα απροσδιορίστου φύλου γιουσουφάκια του.
 
Σε ένα έθνος που απώλεσε την ζωτική του δύναμη (vis vitalis) και την δημιουργική του ορμή (élan vital), σε ένα έθνος στο οποίο ατόνησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ένα έθνος που για χρόνια καπελώθηκε και προδόθηκε από συμμορίες ιδιοτελών, νωθρών, χαμερπών, παρασιτικών και διεφθαρμένων βλαχοαστοραγιάδων πολιτικών (και όχι μόνο), αυτό του αξίζει!
 
Ο Βεζούβιος της έκλυτης Πομπηΐας διερράγη και το συριζλαμικό μάγμα απειλεί να καλύψει ανεπιστρεπτί τα ερείπια της δόξας που κάποτε λέγονταν Ελλάδα. Ίσως το σοκ της επερχόμενης καταστροφής να αφυπνίσει αυτούς που πρέπει να αφυπνισθούν.