Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ναι ή όχι ; Μην αφήνετε τους δοσίλογους να σας τρομοκρατούν

Καραδοκούν τα κοράκια και ο ελληνικός λαός πρέπει να το καταλάβει αυτό και να πάει την Κυριακή περήφανα να ψηφίσει για την πατρίδα του .
της Μαρίας Γιαχνάκη
Πρέπει να καταλάβουμε δεν ψηφίζουμε ναι ή όχι για την  Ευρώπη την Κυριακή .
Ψηφίζουμε ναι ή όχι στα βαριά μέτρα των δανειστών. Ναι ή όχι στην Ελευθερία της πατρίδας μας.
Ψηφίζουμε για την Ελλάδα που χρόνια τώρα ξεσκίζουν οι ξένες δυνάμεις πίνοντας το αίμα μας από την κάνουλα και τώρα θέλουν να μας πιουν και τις τελευταίες σταγόνες .
Η διαδρομή που καλείται η Ελλάδα να ακολουθήσει λόγω των αφόρητων πιέσεων της Ευρώπης, ναι είναι κρίσιμη και όχι εύκολη.
Όμως η χώρα δε μπορεί να παραδίδεται έτσι απλόχερα στον κατακτητή ,όπως ακριβώς έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζουν και  σήμερα όλοι αυτοί που κατέστρεψαν το ασφαλιστικό σύστημα ,τις συμβάσεις εργασίας, μείωσαν τους μισθούς , έκοψαν κονδύλια από την υγεία και την παιδεία.
Γι αυτό ποτέ δεν άνοιγε ρουθούνι με αυτούς, γι αυτό ποτέ η Ευρώπη δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο. Διότι ότι ήθελαν το ζητούσαν και το έπαιρναν από τους προδότες.

Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες ότι πρώην υπουργοί και πρόεδροι των κομμάτων που βγαίνουν τώρα στα τηλεοπτικά παράθυρα και κατηγορούν το δημοψήφισμα δεν είναι άμοιροι ευθυνών από ότι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην χώρα.
Εκείνοι έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού και  είχαν εντολή να την κλωτσήσουν και να την ρίξουν στον γκρεμό απλώς δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους.
Γι αυτό αυτήν την στιγμή διαμαρτύρονται και κλείνει η φωνή τους από την οργή διότι ως υπάλληλοι των τραπεζών και των δανειστών μας δεν θα ολοκληρώσουν την δουλειά που ανέλαβαν άρα θα τι θα πουν στους εργοδότες τους άραγε.

Αναρωτιέται κανείς, μετά από όσα παρακολουθούμε στα κανάλια , κάποιος εισαγγελέας δεν βλέπει τηλεόραση; δεν ακούει τα αίσχη που λέγονται και τον τρόμο που σπείρουν στους Έλληνες οι δοσίλογοι που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα , δεν ακούει τα παπαγαλάκια που παίρνουν γραμμή από τους δανειστές;

Πως είναι δυνατόν για άλλη μια φορά να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό και να τον απειλούν και να προσπαθούν να τον κάνουν να ψηφίσει «ναι» στη λαιμητόμο;
Πρέπει να σκεφθούμε λογικά . Έτσι κι αλλιώς οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας. Κανείς δεν θα ήθελε να χάσει την σειρά του στην ζωή του , αλλά μην ξεχνάμε πόσοι συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν ,πόσοι έπαθαν καρδιακή προσβολή ,εμφράγματα από την κρίση που δημιούργησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Μην ξεχνάμε πόσοι νέοι ξενιτεύτηκαν, πόσα σπίτια έκλεισαν . Πόσες οικογένειες διαλύθηκαν , πόσοι άνθρωποι στήθηκαν στις ουρές των συσσιτίων.
Μην ξεχνάμε την καταστροφή που υπέστη η παιδεία μας , την προσπάθεια που έγινε να δημιουργήσουν γενιές Ελλήνων αμόρφωτων με τις νέες υποτίθεται μεθόδους εξυπηρετώντας τα σχέδια τους.

Μην ξεχνάμε την καταστροφή του πολιτισμού μας , την υποβάθμιση του στρατού μας και της αμυντικής μας δύναμης , μην ξεχνάμε τα βλέμματα των γερόντων που περιμένουν στις ουρές των νοσοκομείων να εξεταστούν από ανύπαρκτους γιατρούς με ανύπαρκτα υλικά λόγω άδειων ταμείων..

Μην ξεχνάμε πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν και πόσοι έμειναν στο δρόμο , τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες .
Μην ξεχνάμε ότι χρόνια τώρα με αποδοχή των προηγούμενων κυβερνήσεων υποβαθμίσαμε και εξαφανίσαμε την καλλιέργεια της ελληνικής γης .
Κατάφεραν με τις επιδοτήσεις τους να δημιουργήσουν γενιές τεμπέληδων που περίμεναν να ζήσουν από αυτές τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και να σταματήσουν την παραγωγή τους ώστε να μας πουλούν εκείνοι τα δικά τους προϊόντα.

Σήμερα τα παίρνουμε όλα από αυτούς αέριο, τρόφιμα , φάρμακα, πετρέλαιο και για αυτό μας εκβιάζουν .

Μην ξεχνάμε ότι ανάγκασαν τις ακριτικές μας περιοχές να στραφούν προς την γειτονική Τουρκία αφού τις άφησαν ακάλυπτες από γιατρούς φάρμακα και τρόφιμα.
Εκεί φτάσαμε να έχουμε μια χώρα πλούσια σε όλα και να αγοράζουμε τα προϊόντα της αυλής μας και του κήπου μας από την Ευρώπη.

Μην ξεχνάμε ότι τις βραχονησίδες μας τις έκαναν δώρο με συζητήσεις κάτω από το τραπέζι στους απέναντι. Και σήμερα αυτοί προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό γεμίζοντας τον ψέματα και πάλι για το μέλλον του.

Κατάφεραν να βάλουν το πόδι τους ακόμη και στα πιστεύω μας , στα ήθη και τα έθιμα μας, στην παράδοσή μας. Τόλμησαν να κάνουν λόγο για το Σταυρό στην ελληνική σημαία για να τον εξαφανίσουν , για την προσευχή στα σχολεία που ζήτησαν να την σταματήσουν , θέλησαν να ποδοπατήσουν την Ορθοδοξία και ότι κρατούσε ζωντανό αυτόν τον τόπο.

Το δημοψήφισμα  λοιπόν γίνεται για να πούμε όχι  στην συνέχιση αυτού του εγκλήματος. Εδώ θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο για το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Δεν θέλουμε την χώρα μας στα χέρια των ανώμαλων ψυχασθενών δανειστών που μας κλωτσούν με την πρώτη ευκαιρία. Εκείνοι το σχεδίασαν αυτό το έγκλημα , εκείνοι ,και μέρος των Ελλήνων πολιτικών μας, έσκαψαν το λάκκο του ελληνικού λαού κι εκείνοι πρέπει να πέσουν μέσα.

Αν δεν πιστέψουμε στον εαυτό μας , αν δεν αποφασίσουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά , αν δεν αποφασίσουμε να θυσιάσουμε την πρόσκαιρη καλοπέρασή μας τότε θα δώσουμε λόγο στα παιδιά μας στα εγγόνια μας  που θα τους κάνουμε δούλους για πάντα.
Τότε θα μας γράψει η ιστορία ως τους πλέον προδότες του έθνους μας που δεν κατάφεραν να σηκώσουν το κεφάλι σε μια μοναδική ευκαιρία να αποτινάξουμε τον κατακτητή από την πατρίδα μας.