Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο στο Βέλγιο - Στρατολογούν ανήλικους και τους προωθούν στη Συρία.

15χρονος το έσκασε από το σπίτι του στο Βέλγιο για να πολεμήσει στη Συρία
ΒΕΛΓΙΟ | Το περιστατικό της εξαφάνισης δυο μαθητών της 1ης Λυκείου κατά τις διακοπές του καθολικού Πάσχα διελευκάνθηκε μετά από ημέρες αγωνίας για τις οικογένειες με το γραπτό μύνημα που ο ένας εξ αυτών έστειλε στη μητέρα του : « είμαι ήδη στη Συρία. Σας αγαπώ ».

Ενεργές οργανώσεις που δρουν στην Συρία, βρίσκονται και στην Ελλάδα.

 Δίκτυο Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε Ελλάδα-ΕΕ: Διευθύνσεις-τηλέφωνα.Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (Μ.Α) λειτουργεί παγίως, μέσω ενός πολυπλόκαμου δικτύου οργανώσεων που σχετίζονται με φιλανθρωπικά, θρησκευτικά και ακαδημαϊκά κέντρα. Ο λόγος της δομής αυτής που προσομοιάζει με λαβύρινθο, είναι η παλαιόθεν αντίληψη της Μ.Α. ως διωκόμενης από διάφορες κυβερνήσεις ως συνωμοτικής οργάνωσης.
Του Ιωάννη Μιχαλέτου (http://www.rimse.gr/2013/04/blog-post_26.html)

Οι "ελληνικές" ισλαμιστικές οργανώσεις - Ποια οργάνωση παρέλασε (!) στη Μανωλάδα!

ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Ο ισλαμικός κίνδυνος χτυπάει την "πόρτα" της Ελλάδας. Αφού γεμίσαμε την χώρα με ανθρώπους από "ιδιόρυθμες" περιοχές τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες.
Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ > Έψαλλαν το «Τη Υπερμάχω» για την απελευθέρωση των Μητροπολιτών (video)



Δεν βλέπει φως το Ισραήλ από τους μισθοφόρους που στέλνει στην Συρία.Προβοκάτσια εν''οψει!

Ισραήλ: "Να αναλάβουν στρατιωτική δράση κατά της Συρίας"Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον θεωρεί ότι οι "αυξανόμενες αποδείξεις" για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία είναι "εξαιρετικά σοβαρές" και θα πρέπει να ωθήσουν την διεθνή κοινότητα "να κάνει περισσότερα"."Πρόκειται για περιορισμένες αποδείξεις, αλλά είχαμε κι΄εμείς αυξανόμενες αποδείξεις για τη χρησιμοποίηση χημικών όπλων, πιθανότητα από το καθεστώς.

Για όσους υποστηρίζουν το Τζαμί στο Βοτανικό.

Ξενοδοχεία οι εκκλησίες στα κατεχόμενα!
Ειναι γνωστό εδω και καιρό οτι πολλες εκκλησίες στα κατεχόμενα ειναι υπο κατάρρευση και εχουν υποστεί λεηλασίες.
Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Δανού συγγραφέα Χένρικ Κλάουσεν (Henrik Clausen) Η Κύπρος στην σκιά του Μισοφέγγαρου (Cyprus in the shadow of the crescent moon) φέρνει στην επικαιρότητα την θλιβερή κατάσταση των εκκλησιών στα κατεχόμενα.

Κούρδοι ‘μας έβαλαν τα γυαλιά!’ Να μας πει το ΥΠΕΞ ποια είναι τα όρια μιας στρατιωτικής επέμβασης, μάλλον εκει που σταματά η καλοπέραση, δηλαδή ποτέ!

Οι Κούρδοι της Συρίας φέρονται να έχουν εντοπίσει τους δύο απαχθέντες μητροπολίτες και ετοιμάζουν επιχείρηση για την διάσωσή τους, ενώ γνωρίζουν και δίνουν στη δημοσιότητα την οργάνωση που κρύβεται πίσω από την απαγωγή τους, πρόκειται για την ισλαμιστική Feteh El-Hesun, η οποία φυσικά ανήκει στο συνοθύλευμα των ισλαμιστών ανταρτών που αυτοονομάζεται συριακή αντιπολίτευση.

(Vid) Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ.



Παϊσιος: "Για να δεχτεί ο λαός το σφράγισμα" (vid)

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα" έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος. Έλεγε μάλιστα ο Γέροντας ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.
Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε.

Πατριάρχης Αντιοχείας: ''Δεν μας πτοούν οι δολοφονίες και οι απαγωγές''

Του Αιμίλιου Πολυγένη
"Τα πολιτικά γεγονότα, διαδραματίζονται στην πατρίδα μας απειλούν τον άνθρωπο, την οικογένεια του, τη ζωή του και του στερούν τα προς το ζήν. Εμείς δοκιμαζόμαστε καθημερινά είτε με απαγωγές είτε με φόνους", αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ποιμαντορική εγκύκλιό του ο Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής κ. Ιωάννης.
Ο κ. Ιωάννης τονίζει:

Οδοιπορικό στην Αγία Γη... (Βίντεο)


Καλή Μεγάλη και Αγία εβδομάδα σε όλους...
Σας παραθέτουμε ένα πανέμορφο αφιέρωμα τους Αγίους Τόπους, παραγωγή του Λυκούργου Μαρκούδη...


New York Times: Σε βαλίτσες, σάκους και πλαστικές σακούλες εκατομμύρια δολάρια από τη CIA στον πρόεδρο του Αφγανιστάν.

Σε βαλίτσες, σάκους, ακόμη και πλαστικές σακούλες, παραδίδονταν «δεκάδες εκατομμύρια δολάρια» από την CIA στο γραφείο του Αφγανού προέδρου Χαμίντ Καρζάι, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, όχι μόνο έφτανε σε δυσθεώρητα ύψη η ποσότηση των «αόρατων χρημάτων» αλλά στο τέλος δεν κατάφερναν να αγοράζουν την επιρροή που ήθελε η CIA και κατέληγαν να τροφοδοτούν τη διαφθορά και τοπικούς πολέμαρχους.

Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνική εκκλησία.

Δεν σέβονται τίποτα πλέον οι Τούρκοι, καθώς το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, ομάδα 10 περίπου νεαρών ατόμων εισέβαλαν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου στη νήσο Αντιγόνη της Κωντσταντινούπολης και προκάλεσαν μικροζημιές.
Οι νεαροί, ηλικίας μεταξύ 15 και 18 ετών, συνελήφθησαν από κατοίκους του νησιού και μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι επειδή ήταν ανήλικοι.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η ελληνική κυβέρνηση ξέχασε τους Μητροπολίτες και την ορθοδοξία στην Συρία! Καμία αναφορά των ελληνικών ΜΜΕ.

Μέχρι σήμερα 138.000 χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες!
«Σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές».
Με αυτά τα δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.
Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής,

Αραβική άνοιξη και ορθόδοξος χειμώνας.

Καθώς γράφω ακούω τις αντιφατικές πληροφορίες για την τύχη του ελληνορθόδοξο μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου, διότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η απελευθέρωσή του. Κωνσταντίνος Χολέβας
 Θυμούμαι ότι κατά την πρώτη μου επίσκεψη στη Συρία το 1981 ο ξεναγός του Εθνικού Μουσείου της Δαμασκού μού έδειξε την ειδική αίθουσα Μεγάλου Αλεξάνδρου και την αίθουσα με τα βυζαντινά νομίσματα. Μου είπε δε το εξής: «Από όλους τους λαούς που πέρασαν από την περιοχή οι Ελληνες, Μακεδόνες πρώτα και μετά Βυζαντινοί, είναι οι μόνοι οι οποίοι άφησαν πολιτισμό. Να έρχεστε στη Συρία. Εσείς οι Ελληνες έχετε πολλά δικά σας να δείτε».

Ελλάδα με διαλυμένο Στρατό θέλει η τρόικα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της τρόικας να αποδυναμώσει τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις. Η αρχή διάλυσης του Στρατεύματος έγινε με τη μείωση στους μισθούς των στελεχών, εν ενεργεία και αποστράτων, μέχρι και 50% από το 2009 μέχρι και σήμερα. Δεν έφτανε αυτό, όμως, στα «γεράκια» της Μέρκελ και του Σόιμπλε!Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου (καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 1941]]

Ο απόγονος του Σουλεϊμάν απαιτεί να γίνει η Αγιά Σοφιά Τζαμί.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, τελευταίος απόγονος της δυναστείας των Οσμανλιδών, εγγονός του Abdülhamid Han Hazretleri τελευταίου επίσημου σουλτάνου της Τουρκίας και απ’ ευθείας απόγονος του περίφημου Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή», που έχει κατακτήσει τους Έλληνες τουρκολάγνους, ζήτησε δημόσια να ξαναγίνει η αγία Σοφία, το σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας, μουσουλμανικό τέμενος.
Σε «βαρυσήμαντη» συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος διάδοχος του Οθωμανικού θρόνου στον δημοσιογράφο Davut Şahin, στην τουρκική εφημερίδα, Milli Gazete και η οποία αναμεταδόθηκε από το τουρκικό κανάλι TV5,

Αμερικανοί ακαδημαϊκοί μποϋκοτάρουν τα ισραηλινά πανεπιστήμια.

Ομάδα Αμερικανών ακαδημαϊκών του Συλλόγου των Ασιατικών Αμερικανικών Σπουδών (AAAS) αποφάσισε να μποϋκοτάρει τα ισραηλινά πανεπιστήμια.Η διατύπωση για το λόγο του μποϋκοτάζ έχει ως εξής:
«Για συνενοχή στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου από το καθεστώς του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων».Η ομάδα αποφάσισε να μποϋκοτάρει τα ισραηλινά πανεπιστήμια κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου στο Σιάτλ την περασμένη εβδομάδα.

Dnevnik Σκοπίων: Έλληνας δημοσιογράφος προτρέπει την Ελλάδα να αναγνωρίσει τη Νοτιοσλαβία ως «Μακεδονία»

Η εφημερίδα Dnevnik των Σκοπίων,φιλοξενεί απόψεις του δημοσιογράφου Τάκη Μίχα ο οποίος προτρέπει την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει το νοτιοσλαβικό κράτος με το συνταγματικό του όνομα, δηλαδή ως «Μακεδονία».
«Η Αθήνα θα πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία και να δώσει τέλος σε αυτήν την ασταθή κατάσταση και να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με το συνταγματικό της όνομα, ακόμη και αν υπάρχουν μερικές πλήρως αιτιολογημένες επιφυλάξεις σχετικά με τις ιστορικές,

Αμφισβητεί όλο το Αιγαίο η Τουρκία.

 Η Τουρκία παίζει χωρίς αντίπαλο: Ο Νταβούτογλου αμφισβητεί ευθέως το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Αιγαίο και το ελληνικό ΥΠΕΞ απαντάει με «εξυπνακισμούς»...
Παίζοντας χωρίς αντίπαλο η Τουρκία, αυξάνει συνεχώς τις απαιτήσεις της. Η συντονισμένη προπαγανδιστική τακτικής της εδώ και πολλά χρόνια βρίσκει ευήκοα ώτα στα διεθνή φόρα, αφού απουσιάζει η ουσιαστική απάντηση.

(Vid) Ο προδότης εχει μόνο ένα χρέος, να υπακούει και να εκπληρώνει πάντα τις επιθυμίες του εχθρού! Έπραξαν ακριβώς ότι τους είπε ο Ερντογάν!!!


  Τι παιχνίδι παίζει ο Ερντογάν ? Συνέντευξη στη ΝΕΤ (1)
Προ μηνός, ο ευρωβουλευτής κ. Κοέν Μπεντίτ, αρχηγός των «Πρασίνων» της Γερμανίας, είχε ζητήσει τη μείωση των ελληνικών εξοπλισμών, για να μειωθεί το χρέος της Ελλάδας.

Τουρκοξεσάλωμα ΔΗΜΑΡατων στην ελληνική Θράκη…

Τα νέα απανωτά κατορθώματα της τουρκόφιλης εθνομηδενιστικής παρεούλας που παριστάνει τη ΔΗΜΑΡ Ροδόπης…
Δεν περνάει μέρα σχεδόν που να μην κάνουν κι από κάτι που να προκαλεί τη νοημοσύνη μας (και συγχρόνως να ευτελίζει κάθε έννοια εθνικής ευαισθησίας και αξιοπρέπειας) οι ελληνοφοβικoί εκπρόσωποι της ψευτοπροοδευτικής θολούρας που αυτοαποκαλείται ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά.

Μπορεί και στην Ελλάδα να εφαρμόσουν το ίδιο σενάριο!!! Δεν υπάρχει εμφύλιος στην Συρία αλλά εισβολή αλλοδαπών!

Οι αλλοδαποί αποτελούν τον πυρήνα της ένοπλης αντιπολίτευσης στη Συρία, σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών της Συρίας, Ουμράν αλ Ζούμπι.
Κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ιλιάς Ουμακάνοφ, ο Σύρος υπουργός είπε ότι στον ένοπλο αγώνα της αντιπολίτευσης στη Συρία περιλαμβάνονται κυρίως μισθοφόροι που ήρθαν στη χώρα όχι μόνο από τα γειτονικά κράτη,

Νιώθει και περήφανη η κυβέρνηση με τέτοιους γενοκτόνους συμμάχους!

Νέο σκηνικό πολέμου απλώνεται πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας καθώς σήμερα η ισραηλινή Αεροπορία προχώρησε σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε αντίποινα για επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες εναντίον ισραηλινών στόχων.

(Vid)Ξεκινούν σήμερα τα Άγια και σεπτά πάθη του Κυρίου.

Ενα από τα πιο γνωστά τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας είναι αυτό που ακούγεται το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, το «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται».
«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός,
και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα.
Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα.
Βλέπε ουν, ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς,
ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς.
Αλλά ανάνηψον κράζουσα·

Η ιστορία μιας φωτογραφίας.


Στη φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά οι ομότιμοι καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Σπυρίδων Κοντογιάννης και Κωνσταντίνος Σκουτέρης, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίος Α' και ο μακαριστός μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κυρός Παλλάδιος.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – Χρησιμοποιούν τους απαχθέντες για να προκαλέσουν θρησκευτικό πόλεμο;

(σσΟ: Τι να “προκαλέσουν” δηλαδή; Ήδη υπάρχει μαζική σφαγή Χριστιανών χωρίς αντίδραση. Από πότε το αυτονόητο σενάριο, του ξεσηκωμού των Χριστιανικών πληθυσμών που έχουν απομείνει θεωρείται “σκοτεινό”; Μακάρι να είχε γίνει στην Ιωνία, τον Πόντο και την Αρμενία. Η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική).
Φόβους ότι η απαγωγή των δύο Ιεραρχών έχει βαθύτερες προεκτάσεις και ενδεχομένως,

Εκβιασμοί, απειλές, λογοκρισία σε απόστρατους που ανάβει φωτιές.

Οι αντεγκλήσεις, οι διαφωνίες και οι δημόσιες συγκρούσεις, μεταξύ στρατιωτικών απόστρατων και εν ενεργεία φαίνεται ότι δεν είναι οι μόνοι -θεμιτοί- τρόποι αντιπαράθεσης στον χώρο που τελευταία κλονίζεται από διαφορετικές απόψεις. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο που φθάνει ακόμη και σε επίπεδο απειλών και εκβιασμών!
Πολλά ακούστηκαν και όλα αποδίδονταν σε φήμες που προκαλούσε ο εκνευρισμός της αντιπαράθεσης. Φαίνεται ότι όμως για όλα αυτά υπάρχει βάση και επιβεβαιώνεται το “όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά”.

Έγγραφα - φωτιά για το κατοχικό δάνειο των Γερμανών.[φωτο]

Έγγραφα-φωτιά για το κατοχικό δάνειο των Γερμανών. Ανελέητες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές λεηλασίες στα χρόνια της κατοχής. Συγκλονιστικές πτυχές του ζητήματος των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με έγγραφα - φωτιά να αποκαλύπτουν τις ανελέητες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές λεηλασίες που έγιναν από τους Γερμανούς στα χρόνια της κατοχής.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι δολοφονίες των ορθοδόξων της Συρίας με την χορηγία της Μέρκελ!

Ισλαμιστές από τη Γερμανία εμπλέκονται στη σύρραξη στη Συρία, στο πλευρό των Σύρων ανταρτών, πολεμώντας κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Αυτό ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Hans-Peter Friedrich,

Ρωσία: Το Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο προετοίμασε ιερείς.

«Για πρώτη φορά διορίζονται από το ρωσικό κράτος ιερείς στο Στρατό σε θέσεις πλήρους απασχόλησης ως διοικητικοί βοηθοί, για να παράσχουν βοήθεια στους πιστούς στρατιώτες, αφού εκπαιδεύθηκαν για το σκοπό αυτό στο Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο του Υπουργείου Άμυνας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Τύπου του ρωσικού στρατού.

Άσκηση εφέδρων ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ-13 με επιτυχία (ΦΩΤΟ)

Ένας θεσμός που άντεξε και μέσα από τα όνειρα κάποιων εφέδρων μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε και ωρίμασε δείχνοντας τον δρόμο και φέρνοντας τους εφέδρους μας, σύμφωνα με τα δικά τους λόγια, μπροστά σε ένα δίλλημα.
Το δίλλημα αφορούσε στα αντικείμενα που θα έπρεπε να εκπαιδευτούνε και να διαγωνιστούνε, ανάμεσα σε αυτά των ειδικών δυνάμεων, ή σε γνωστικά αντικείμενα μονάδων πεζικού στο οποίο αν ποτέ μας χρειαστεί η Πατρίδα επιστρατευόμαστε οι περισσότεροι.

Α.Νταβούτογλου: "Δεν υπάρχει έγκυρη συνθήκη για το που ανήκουν τα νησιά του Αιγαίου"!

  ''Mη έγκυρες" χαρακτηρίζει τις Συνθήκες της Λοζάνης και των Παρισίων με τα οποία τα νησιά του Αιγαίου, πλην Ιμβρου, Τενέδου και ορισμένων βραχονησίδων περιήλθαν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή από το Κοτσάελι, Lütfü Türkkan.
Η ερώτηση αφροούσε για το καθεστώς το οποίο ισχύει στα νησιά του Αιγαίου και αν αυτό διέπεται από τις συνθήκες της Λοζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1946 (παραχώρηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα),

(Vid)Πολίτης - Οπλίτης: Το αθάνατο, διαχρονικό πρότυπο του Έλληνα



(Vid) Με ρώτησε κάποιος γιατί πιστεύω ότι εβραίοι ευθύνονται για τα δεινά της ανθρωπότητας. Είναι το μόνο κράτος που μπορεί να διαπράξει ανενόχλητα τέτοια εγκλήματα!

Ετσι ξεριζώνουν οι Εβραίοι τους Παλαιστίνιους απο τα σπίτια τους - Οι μεγαλοδημοσιογράφοι συνεχίζουν το έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!

Τα μεγάλα κανάλια και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που δεν λένε κουβέντα για τα εγκλήματα του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων διαπράττουν τεράστιο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα και για αυτό πρέπει να δικαστούν.
Δείτε με προσοχή τα βίντεο που ακολουθούν.

Άγνωστη η ορθοδοξία για πολλούς Έλληνες στην Συρία…

Το Μοναστήρι των Χερουβείμ στη Συρία. Μονή Χερουβείμ στη Συρία

Το Μοναστήρι των Χερουβείμ είναι ένα από τα ορθόδοξα μοναστήρια της Συρίας και του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

«Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου»

Να ανοίξει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα ζητά η γερμανική εφημερίδα Die Welt με άρθρο της που φέρει τον τίτλο: «Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου». Η εφημερίδα θέτει επιτακτικά το ερώτημα στον ΥΠΟΙΚ της χώρας, ο οποίος πρόσφατα σε δηλώσεις που έκανε στο έντυπο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ακολούθησε μεγάλος θόρυβος στην Ελλάδα με έντονες τοποθετήσεις από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Αίρεση θυσίασε νεογέννητο στη Χιλή: Συμμετείχαν οι γονείς.

«Στο σημείο όπου τελέστηκε η ανθρωποθυσία βρήκαμε οστά από μια σπονδυλική στήλη υπό ανάπτυξη, πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα δεν ήταν ενήλικο» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Κοοπερατίβα ο Μιγκέλ Αμπουέρο, αξιωματούχος της χιλιανής υπηρεσίας ερευνών PDI.
 Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και η μητέρα του νεογέννητου, το οποίο φέρεται να κάηκε ζωντανό στις 23 Νοεμβρίου 2012, δύο μόλις ημέρες μετά τη γέννησή του,

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κατέβασαν τον σταυρό από το δικαστήριο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι.

'Ο Εσταυρωμένος έχει αφαιρεθεί'. Στο Μόναχο της Γερμανίας ξεκίνησε η δίκη της Μπεάτε Τσέπε και τριών άλλων ατόμων που κατηγορούνται ότι παρείχαν υποστήριξη στην νεοναζιστική ομάδα National Socialist Underground (NSU) που κατηγορείται για δέκα ρατσιστικούς φόνους (οκτώ θύματα ήταν Τούρκοι, ένας Έλληνας και το δέκατο μία Γερμανίδα αστυνομικός. Το δικαστήριο τελικά αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου για να δοθεί καλύτερη πρόσβαση στα ξένα μέσα ενημέρωσης).

(Vid)ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ



Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τά σχέδια Κίσσινγκερ εὑρίσκουν πλήρη ἐφαρμογήν εἰς τήν Ἑλλάδα.

 Ἡ χρησιμοποίησις τοῦ Ἰσλάμ διά τήν ἀποσταθεροποίησιν χωρῶν.
Τά σχέδια Κίσσινγκερ εὑρίσκουν πλήρη ἐφαρμογήν εἰς τήν Ἑλλάδα
Ἀπό ἔγγραφα, τά ὁποῖα ἀπεκάλυψαν προσφάτως τά Wikileaks προκύπτει ὅτι ὁ πρώην ὑπουργός Ἐξωτερικῶν τῶν ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ ἐδημιούργησε τήν Μουσουλμανικήν Ἀδελφότητα εἰς τήν Αἴγυπτον, ἡ ὁποία σήμερον πρωταγωνιστεῖ εἰς τήν λεγομένην «Ἀραβικήν Ἄνοιξιν», ἐνῶ ἐκπόνησε σχέδιον, συμφώνως πρός τό ὁποῖον τό Ἰσλάμ θά χρησιμοποιηθῆ ὑπό τῶν ΗΠΑ διά τήν ἀποσταθεροποίησιν διαφόρων χωρῶν.

Τούρκος δημοσιογράφος: Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στους Έλληνες.

Σφοδρή κριτική ασκεί στους ομοεθνείς του ο Τούρκος δημοσιογράφος Engin Ardiç με άρθρο του στην εφημερίδα Sabah, στο οποίο διατυπώνονται σκληρές αλήθειες για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλης.
Παράλληλα στην «Hurriyet», με αφορμή την ταινία "Άλωση 1453" που έχει σπάσει ταμεία στην Τουρκία, ο δημοσιογράφος Μπουράκ Μπεντίλ έθεσε το ρητορικό ερώτημα: Να γιόρταζαν οι Βρετανοί την «άλωση του Λονδίνου» ή οι Γερμανοί την «άλωση του Βερολίνου».

"ΥΠΕΡΒΗΚΑΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

Έξι πρών Αρχηγοί ΓΕΝ με μια αιχμηρή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά, θέτουν μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων που άπτονται της πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας την οποία έχει επιβαρύνει η πολιτική της κυβέρνησης..
Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό υπογράφεται από τους επίτιμους Α/ΓΕΝ Λ.Βασιλικόπουλο, Ε.Λαγάρα, Ε.Στάγκα, Γ.Ιωαννίδη, Δ.Γούση και Κ.Χρηστίδη.

Βίντεο-σοκ: «Οι βάρβαροι γιορτάζουν το Πάσχα απαγάγοντας ορθόδοξους μητροπολίτες»

Στα «τυφλά» οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ιεραρχών, του μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου και του Συρορθόδοξου μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραήμ, καθώς δεν υπάρχει κανένα νεότερο, καμία ένδειξη ή συγκεκριμένη πληροφορία για το πού κρατούνται οι δύο ιεράρχες και σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Mε μειώσει των Ε.Δ απαντά η Ελλάδα στις πρωτοφανές προκλήσεις των τούρκων.

 Ο χάρτης του αίσχους!
Διευρύνονται τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας, καθώς εκτός από νησίδες και βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου, που κατά καιρούς έχει αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία τους, τώρα επεκτείνεται στη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, και φυσικά σε ολόκληρη την Κύπρο!
Αυτό το απίστευτο και ίσως αληθινό, αν πιστέψουμε τον χάρτη που παρουσίασε η διαδικτυακή εφημερίδα «Μιλιέτ»,

Μπούρκα σε δύο ελληνικά αγάλματα επειδή ήταν γυμνά (!) και έτσι... προσέβαλλαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των μουσουλμάνων.

Από μακριά κι αγαπημένοι
Στη Βοστόνη ισλαμιστές τρομοκράτες μετέτρεψαν μια αθλητική εκδήλωση χαράς, έναν μαραθώνιο δρόμο με παγκόσμια απήχηση, σε λουτρό αίματος. Στη Συρία σφάζονται από τους ισλαμιστές ορθόδοξοι χριστιανοί, πυρπολούνται εκκλησίες, καταστρέφονται οι περιουσίες του χριστεπώνυμου πλήθους και οι ισλαμιστές αντάρτες ψήνουν στη θράκα κεφάλια κυβερνητικών στρατιωτών!

Πούτιν: Κανένα “σταλινικό στοιχείο” δεν υπάρχει στη σημερινή Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να θυμίζει την εποχή του Στάλιν στον τρόπο με τον οποίο κυβερνάει την Ρωσία, υπογραμμίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι η χώρα του χρειάζεται "τάξη και πειθαρχία". "Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα σταλινικό στοιχείο. Ο σταλινισμός συνδέεται με την προσωπολατρεία, με τις μαζικές παραβιάσεις της νομιμότητας, με τις καταστολές και με τα στρατόπεδα.

Μαντέψτε σε ποιον δίνουν λόγο οι ισλαμοφασίστες γενοκτόνοι…

Αρμένικη γενοκτονία αφιερωμένη στους Έλληνες τουρκολάγνους. Νίκος Χειλαδάκης.

  'αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες'.Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από την μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian, ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιο του.

Μπροστά σέ ἕναν ἀπίστευτο φονταμενταλισμό!

Ἕνα ἀπὸ τὰ σοβαρὰ πνευματικὰ προβλήματα, ποὺ ἀντιμετωπίζει σήμερα ἡ ἑλληνικὴ κοινωνία εἶναι καὶ τὸ φαινόμενο τοῦ Νεοπαγανισμοῦ.
 Πρόκειται ἀναμφίβολα γιὰ παγκόσμιο φαινόμενο τῶν νεωτέρων χρόνων, τοῦ ὁποίου ἐμφανὴς στόχος εἶναι ἡ ἀναβίωση τῶν ἀρχαίων ξεχασμένων ἐδῶ καὶ αἰῶνες παγανιστικῶν θρησκευμάτων. Πραγματικὸς ὅμως στόχος του εἶναι ἡ δημιουργία ἑνὸς ἰδιότυπου θρησκευτικοῦ ἐθνικισμοῦ στοὺς διάφορους λαούς, προκειμένου νὰ χτυπηθῆ ὁ Χριστιανισμός, τὸν ὁποῖο κατηγοροῦν οἱ ἡγήτορες τοῦ Νεοπαγανισμοῦ ὡς διεθνιστικὸ ἐβραιοκινούμενο σύστημα.

Ερώτηση προς τον Υπουργό εθνικής άμυνας. Ποσα ημερόνυχτα πιστεύετε ότι θα κατάφερναν οι τούρκοι με πόλεμο, να μειώσουν το στράτευμα, ‘εκεί που θα το φτάσετε εσείς; ‘

Μια πραγματική επανάσταση στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων που ο χρόνος και τα αποτελέσματα σε ότι αφορά την ασφάλεια της χώρας σε μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα αποδείξουν την ορθότητά της, παρουσιάζει σήμερα στα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στις 11:30 το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος: Την περίφημη Νέα Δομή Δυνάμεων.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013!

Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Ο Σεπτέμβριος είναι το όριο για την Ελλάδα.
 Οι καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν.
-Έχω κάτι για σας…,
ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης.

Στείλτε τώρα τους καταδρομείς!

Η Ελλάδα είναι εγγυήτρια δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Όταν αυτά απειλούνται, οφείλει να επεμβαίνει με όλες τις δυνάμεις.Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ απήχθησαν από τσετσένους ισλαμιστές που δρουν στην Συρία.

Στην Ελλάδα έχουμε αποκλειστική εκπαίδευση της Νέας Εποχής από τα ΜΜΕ….

Φροντιστήριο για Ορθόδοξες μαμάδες στο Κουζμπάς της Ρωσίας. Το «Φροντιστήριο της ορθόδοξης μαμάς» στην πόλη Οσίνκι της περιοχής Κουζμπάς έγινε ένα από τα σχέδια που κέρδισε την χορηγία στον διαγωνισμό «Ορθόδοξη πρωτοβουλία 2012».
Οι υπάλληλοι του Ναού της Αγίας Τριάδας κόλλησαν τις αγγελίες όχι μόνο στις στάσεις των λεωφορείων,

(Vid) Εγκεφαλικά νεκρός , συνήλθε λίγο πρίν του πάρουν τα όργανα !!!


Ο ολοζώντανος νεαρός πού βλέπουμε στό βίντεο , ” είχε αναγγελθεί ώς εγκεφαλικά νεκρός καί τώρα περπατά καί ομιλεί ” ,όπως αναφέρει ο τίτλος τής είδησης :

Κάτι ετοιμάζουν γερμανοί, τούρκοι και ισραηλινοί. Δεύτερη βάση μετά το Ισραήλ στην άλλοτε ελληνική ποντιακή γη.

Τουρκία: Γερμανική αερομεταφορική βάση στην Τραπεζούντα.
Σύμφωνα με τη γερμανική πρεσβεία στην Άγκυρα, στο πλαίσιο της διαδικασίας αποχώρησης των γερμανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, θα δημιουργηθεί μια στρατιωτική βάση στην περιοχή της Τραπεζούντας.
Μάλιστα το πρώτο αεροπλάνο προσγειώνεται αύριο, επισημαίνει το τούρκικο δημοσίευμα.Λέγεται – συνεχίζει το τούρκικο κείμενο- ότι θα γίνει ένα κέντρο logistics των Γερμανών,

Η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο, συμμαχώντας με ισλαμιστές!

Πεντακόσιοι Ευρωπαίοι μισθοφόροι μάχονται με τους ισλαμιστές στη Συρία!
ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙ5.
Εκατοντάδες ευρωπαίοι μάχονται μαζί με τις δυνάμεις των ισλαμιστών της κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία.
Αυτό αναφέρεται σε δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τα οποία επικαλούνται εκτιμήσεις των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας με τον  αριθμό  τους να ξεπερνάει τους 500 ενώ πέρα του αντίκτυπου που έχει η εξέλιξη αυτή στο επίπεδο των επιχειρήσεων στη Συρία,

Οι καλλιεργητές του Ισλάμ μας προειδοποιούν, άραγε τι να ετοιμάζουν πάλι;

Στρατός νηπίων της Αλ Κάιντα!Το ύψος τους μόλις που ξεπερνά το -φονικό- ύψος των AK-47, που προσπαθούν να κρατήσουν ως «γνήσιοι μαχητές του Ισλάμ». Ωστόσο, τα παιδιά αυτά, προτού καλά καλά κλείσουν το πέμπτο έτος της ηλικίας τους, εκπαιδεύονται σκληρά, προκειμένου να γίνουν μέλη «της επόμενης γενιάς μαρτύρων», που θα θυσιαστούν ως πιστοί στρατιώτες της Αλ Κάιντα στον πόλεμο εναντίον της Δύσης.

Κινδυνεύει το Μοναστήρι της Βηθανίας στα Ιεροσόλυμα, καμία βοήθεια απο το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Θλιβερά τα όσα συμβαίνουν στην Αγία Γη, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ουσιώδης βοήθεια εκ μέρους της Παλαιστινιακής Αρχής και του Ορθοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Από τις 13 Μαρτίου 2013, γίνεται καταπάτησης ενός τεμαχίου γης εντός των ορίων της Ιεράς Μονής Αγίου Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας, της ευρισκομένης εντός της πόλεως Βηθανίας, εκεί στον τόπον όπου περιπάτησε, κάθισε και θαυματούργησεν ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

Ισραήλ και Τουρκία τα έχουν βρει. ‘Παίζουν’ την Μεσόγειο κυρίως την Ελλάδα!

Τουρκική ενόχληση για τις πληροφορίες περί παραχώρησης βάσης στο Ισραήλ.
Ενόχλησε και ανησύχησε πολλές - αντιισραηλινές - πλευρές η αναγραφείσα στον τύπο φήμη περί τουρκικής πρόθεσης της να επιτρέψει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί την αεροπορική βάση Ακιντζί.
Η εφημερίδα Yeni Safak γράφει λοιπόν ότι το Τουρκικό ΥΠΕΞ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν