Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς οι ορθόδοξοι αυτές τις δύσκολες στιγμές τι κάνουμε;;; Μουσουλμάνοι στο Κοσσυφοπέδιο προσευχήθηκαν στο χιόνι, στους μείον 20 βαθμούς!

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι πιστοί συγκεντρώθηκαν έξω από  τα τζαμιά της πρωτεύουσας του Κοσσυφοπεδίου, σήμερα Παρασκευή,  για την προσευχή, μέσα στο χιόνι και σε θερμοκρασία 20 βαθμούς υπό το μηδέν. Επάνω στο χιόνι έστρωσαν τα ‘κιλίμια’ τους  για να γονατίσουν.

Το τουρκικό δημοσίευμα που αναφέρει το γεγονός αυτό, σημειώνει ότι υπάρχει έλλειψη τζαμιών στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου,  την Πρίστινα,  και το τελευταίο τζαμί που επιδιορθώθηκε, μετά την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού,
 Ρετζέπ Ταγίπ 

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους – αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα- έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις στην Πρίστινα για να κατασκευαστεί ένα νέο τζαμί στο κέντρο της πόλης και τότε έγιναν συγκρούσεις με την αστυνομία.

Αν και η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την ανέγερσή του, εντούτοις ακόμη δεν έχουν γίνει εργασίες, σημειώνει  η τουρκική ακτιφ Χαμπέρ.
echedoros-a.gr
Ερντογάν, ήταν αυτό που κτίστηκε επί Σουλτάνου του Μωάμεθ του Πορθητή, δεν υπάρχουν άλλα τεμένη και οι πολίτες πηγαίνουν  στα παρκινγκ και στις αυλές των τζαμιών για να προσευχηθούν.