Σάββατο 25 Απριλίου 2009

'ΕΒΡΑΙΚΕΣ' ΟΜΑΔΕΣ TΩΝ ΜΜΕ


Η ρατσιστική διάθεση των Εβραίων δεν περιγράφετε, ακόμα και η προσευχή των γυναικών τους πραγματοποιείται σε διαφορετικό ανεξάρτητο χώρο.

Απαράδεκτη η στάση της συντακτικής ομάδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας Τα Νέα. Είναι η δεύτερη συνεχή φορά που προβάλουν το ψεύτικο ολοκαύτωμα των Εβραίων σαν το μοναδικό αποδίδοντας τους, τιμές ηρώων.
Η πρώτη δημοσίευση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις δολοφονίες του Ισραήλ, στο παλαιστινιακό έδαφος, προφανώς μια ανακατασκευή του ματωμένου Ισραήλ, με σκοπό την διόρθωση σε παγκόσμια κλίμακα εικόνα του σφαγέα των λαών.
Η δεύτερη δημοσίευση εκτελείται εν όψη ενός αποκλεισμού των Εβραϊκών πράξεων από τα ελληνικά blogs. H έξαρση των ελληνικών blogs αποδεικνύει ότι το σχέδιο των Εβραίων περί παγκόσμιας κυβέρνησης εχει αποκαλυφθεί. Παντού εμπλεκόμενοι εβραίοι σε μικρά μεγάλα σκάνδαλα, με θέσεις βασικών συμβούλων πίσω από αρχηγούς κρατών και μέτοχοι σε λέσχες Μπίλντεμπεργκ και στοές Μασονίας. Κυρίως σε ηγετικές θέσεις πίσω από τους σημερινούς εχθρούς της Ελλάδος δημιουργώντας μια λίστα διεκδικήσεων ασύμμετρης απειλής.
Παράλληλα καμία αναφορά δεν ενεργείται από τα ΜΜΕ για την πραγματική γενοκτονία των Ποντίων η οποία γενοκτονία φέρει τα αποτελέσματα του ολοκαυτώματος των Ελληνοποντίων μέχρι σήμερα . Ο ελληνισμός του Πόντου έχει σπάσει σε πολλά κομμάτια έως σήμερα (τεράστια απόδειξει ολοκαυτώματος) χωρίς κανένας να αναφέρεται και να επέμβει στους αποκλεισμένους έλληνες του Πόντου. Όλα αυτά εν έτη 2009.
Έτσι τελειώνοντας, εξηγείται η δημιουργία του ολοκαυτώματος των Εβραίων, είναι το άλλοθι των εγκληματικών ενεργειών του Τέλ-Αβίβ , συνοδευόμενο με την περιβόητη φοβία τους ότι γενικώς και αορίστως απειλούμαστε.