Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


το αλάθητο προφανώς ειναι χαρακτηριστικό του προσωποποιημένου σιωνισμού, σε έθνη και θρησκείες.Ετοιμάζουν πόλεμο στον βώμο της παγκοσμιοποίησης.
Οι ισραηλινές και οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα διεξάγουν φέτος τη μεγαλύτερη κοινή άσκηση αντιπυραυλικής άμυνας, στη διάρκεια της οποίας θα δοκιμάσουν τρία αντιβαλλιστικά συστήματα, γράφει την Τρίτη η εφημερίδα Jerusalem Post.
Οι ασκήσεις αυτές, με την κωδική ονομασία αυτή «Juniper Cobra», θα διεξαχθούν στο Ισραήλ και κατά τη διάρκειά τους θα δοκιμαστούν τα συστήματα Hetz και THAAD, καθώς και το σύστημα Αegus του Πολεμικού Ναυτικού. Παρόμοιες ασκήσεις «Juniper Cobra» διεξήχθησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, ωστόσο οι φετινές θα είναι πιο πολύπλοκες και θα περιλαμβάνουν για πρώτη φορά την εκτόξευση πυραύλων αναχαίτισης, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ημερομηνία έναρξης των ασκήσεων.
Οι μόνες χώρες που μπορούν να διαπράξουν τέτοιες ασκήσεις νόμιμα και ανενόχλητα, είναι εξουσιοδοτημένες από το σιωνιστικό παγκόσμιο καθεστώς της νέας τάξης πραγμάτων και διακατέχονται από το αλάθητο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε διαπράττουν εγκλήματα σε δικά τους συμφερόντων μέτωπα, όπως φυσικά τα έχουν σχεδιάσει εξ’ρχής οι ίδιοι. Έχουν τέτοια διαπλεκόμενη συνομωσία σε κράτη της ΕΕ ένωσης, που παραγκωνίζουν κάθε συνταγματικό αξίωμα των χωρών αυτών.