Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ποιός κυβερνά τις παρακολουθήσεις ?
Ο εναγκαλισμός των λαών διατρέχει κινδύνους, διότι πολλές χώρες επιδιώκουν κρυφά και φανερά εθνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Σήμερα, μετά την κατάρρευση του Κομουνισμού και του ανατολικού μπλόκ, η ιδέα της Παγκοσμιοποίησης συνεχώς εδραιώνεται στις συνειδήσεις των ανθρώπων (ή προσπαθούν να την εδραιώσουν…). Η λογική είναι η εξής: Σαν κάτοικοι της Γης ανήκουμε όλοι σε ένα παγκόσμιο χωριό Και για αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε παγκόσμια (“Think global”). Τα μεγάλαπροβλήματα του πλανήτη, δεν έχουν σύνορα, μας αγγίζουν όλους και για αυτό απαιτείται κοινή δράση και αντιμετώπιση. Καυτά προβλήματα είναι κυρίως 1) η τρομοκρατία, 2) η καταστροφή τουπεριβάλλοντος, 3) η οικονομική κρίση, 4) η εγκληματικότητα, 5) η λαθρομετανάστευση κ.α. όλα πλαστά η αν θέλετε σκηνοθετημένα.
Σήμερα, όμως, δεν γίνεται λόγος για απλή (και αυτονόητη) συνεργασία των κρατών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικουμένης. Η ανάγκη μίας τέτοιας διακρατικής συνεργασίας, είχε οδηγήσει, αμέσως μετά τονκαταστροφικό Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (1945), τα κράτη στην δημιουργία της Οργάνωσης Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), με τη ελπίδα να μην ξαναζήσει ο κόσμος την φρίκη του πολέμου. Παρόλα αυτά, μέσα σε πέντε δεκαετίες (από το 1945 έως το 1998) περισσότεροι από 37εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περισσότερους από 340 πολέμους…
Περαιτέρω ο ΟΗΕ ιδρύθηκε, πάνω στην βάση του σεβασμού για την ξεχωριστή κυριαρχία του κάθε κράτους – μέλους. Σήμερα, όμως πρέπει να προχωρήσουμε πιο πέρα. Πρέπει να οδηγηθεί ο κόσμος από τον αποτυχημένο θεσμό των κρατών – εθνών, στο μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μέσα στην γενική απογοήτευση για την έλλειψη ισχυρών ηγετών, θα πρέπει να προβάλειο ένας ισχυρός ηγέτης ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην χρυσή εποχή της ειρήνης και της ευημερίας.
Έτσι το κρυφό όραμα των Πεφωτισμένων σιγά - σιγά παίρνει σάρκα και οστά….Προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό την ηγεσία. Ενός παγκόσμιου Κυβερνήτη, μεγάλο ρόλο παίζουν διάφοροι οργανισμοί λίγο ή καθόλου γνωστοί στον περισσότερο κόσμο, όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη της Ρώμης, το Συμβούλιο εξωτερικών Υποθέσεων και άλλες. Και από την άλλη πλευρά οι πολυδιαφημιζόμενες (μέσα από βιβλία, τηλεόραση και κινηματογράφο) δοξασίες του κινήματος της Νέας Εποχής.
Στις μέρες μας έχουμε και την αρνητική πλευρά της τεχνολογικής προόδου που σιγά ,σιγά θα σκλαβώσει της κινήσεις μας, η συνήθεια της παρακολούθησης (βλέπε κάμερες παντού) είναι αυτή που θα μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε το ηλεκτρονικό φακέλωμα σαν κάτι πολύ συνηθισμένο και αναγκαίο. Για να προστατευτούμε από την εικονική τρομοκρατία, αποφυγή της οικονομικής κρίσης και μήπως χαθούμε, να μας βρούνε……. Να ξέρετε ότι το πραγματικό πρόσωπο της δικτατορίας του αντιχρίστου θα εμφανιστή εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων θα ελεχθεί ηλεκτρονικά. Μέχρι τότε και με τα γεγονότα να εξελίσσονται χειρότερα από σήμερα , όλοι θα προσπαθήσουν να ενωθούν ,με την υποτιθέμενη αγάπη για τον πλανήτη, την ευημερία κ.α όλα κατασκευάσματα των ιδίων ανθρώπων που ετοιμάζουν το ηλεκτρονικό φακέλωμα.