Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ


Στην εκπομπή του Mega "Ανατροπή" Δευτέρα 13/04/09 παρουσιάσθηκαν κάποιες δημοσκοπήσεις περί θρησκείας.Ο παρευρισκόμενος στη συζήτηση κ. Μπίστης αντέδρασε λέγοντας ότι ο «Ελληνικός λαός δεν έχει ωριμάσει».Φαίνεται παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες πολλών μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού αντιστέκεται στην ισοπέδωση των πάντων. Καίγονται για την κατάργηση του μαθήματος ή για τη μετατροπή του σε θρησκειολογία , διότι γνωρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό μεθοδικά και ανώδυνα το μάθημα αυτοκαταργείται.
Ο Γ. Μπαμπινιώτης γράφει: «Ο λαός πιστεύει. Κάποιοι από αυτούς, που φωνασκούν δεν πιστεύουν. Αυτό είναι δικαίωμά τους. Δεν επιτρέπεται, όμως, να συγχέουν την προσωπική τους αντίληψη με δήθεν προοδευτικές ιδέες ελεύθερης σκέψης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.λπ. Και κυρίως δεν επιτρέπεται να μη σέβονται την ιστορία, την πίστη και την παράδοση ενός ολόκληρου λαού».
Στόχος τους είναι η μετατροπή των ανθρώπων σε ένα παγκόσμιο πλαγκτόν, ευκόλως διαχειριζόμενο, με το οποίο θα τρέφονται οι παγκόσμιοι εξουσιαστές.Το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδιά τους αυτά είναι η Ορθοδοξία, η οποία είναι ο ισχυρότερος θεσμός και δεσμός συνοχής του Ελληνικού Έθνους.
Ανάκληση τον εγκυκλίων του καλοκαιριού ΤΩΡΑ..
Στο ερώτημα: Πιστεύετε ότι τα θρησκευτικά πρέπει να είναι υποχρεωτικά;
Οι απαντήσεις των ερωτηθέντων ήταν:
ΝΑΙ : 67,4%
OXI: 31,4%
ΔΞ/ΔΑ: 1,2%

Στο θέμα των θρησκευτικών αλλά και άλλων ζητημάτων όπως ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, αναγραφή θρησκεύματος και ότι άλλο παρεμφερή, η πολιτεία τείνει να προσβάλει αδιάκοπα το δικαίωμα της πλειοψηφίας των ελλήνων και γενικότερα τον θεσμό της εντοπιότητας. Η προσβολή πολλών αξιών που ταυτοποιούν τον Έλληνα πολίτη, θέτει σε κίνδυνο αυτόν στο κοντινό του αύριο με ένα καινούριο Κόσσοβο, αμφισβητώντας την ύπαρξη του από μετανάστες άλλων γειτονικών χωρών που ζουν στην Ελλάδα σήμερα. Η ενοποίηση των χωρών με κάθε είδους τρόπο είναι απαράδεκτη και εγκληματική, την στιγμή που διάφοροι γειτονικοί λαοί προσβάλουν την ορθοδοξία τα σύνορα την γλωσσά και γενικότερα την ελληνική ιστορία και παράδοση.