Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

Τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος ενώπιον της Τουρκικής ενθοσυνέλευσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορο κανέναν! Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας έλληνας σε όλο τον κόσμο να αφήσει να περάσει απαρατήρητο αυτό το γεγονός. Είναι εθνική προσβολή. Ατίμωση των νεκρών και των ηρώων μας. Το κύμα και η θέλλα των αντιδράσεων αντικατοπτρίζει την οργή και το θυμό για αυτή την συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας! Η ιστορική λήθη σκοτώνει τους λαούς. Καταποντίζει έθνη και εκμηδενίζει πολιτισμούς. Οι έλληνες έχουμε ιστορία. Έχουμε πολιτισμό. Έχουμε να επιδείξουμε αγώνες. Θυσίες. Αίμα που χύθηκε από απλούς αλλά αγνωνιστές άνδρες της ιστορίας. Αγωνιστές που αργότερα ένθη και λαοί τους είπαν ήρωες. Ο κάθε ένας μας οφείλει όπου και αν βρίσκεται να αντιδράσει! Με κάθε τρόπο και μέσο. Δεν αρκούν τα άρθρα, οι δηλώσεις και οι αναλύσεις αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας. Δεν φτάνει να τα λέμε εμείς για να τα ακούμε εμείς! Δεν αρκεί η απλή γνωστή καθιερωμένη αντίδραση μέσα από το laptop το email και το pc. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε! Δυναμικά! Όλοι μας! Το πρώτο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να διατρανώσουμε την ιστορική αλήθεια. Να αντιπαραθέσουμε τα γεγονότα. Να δείξουμε την αλήθεια. Να δείξουμε τις σφαγές και τις θυσίες των προγόνων και προπατόρων μας. Οφείλουμε να μην ξεχνάμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαδόσουμε τα εγκλήματα και τις σφαγές των Τούρκων. Το Greek American news Agency την ημέρα της επισκέψεως του Obama στην Τουρκία και Κωνσταντινούπολη για την εγκαθίδρυση της νέας συμμαχίας ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ αποκάλυψε ένα ιστορικό ανεκτίμητο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ όπου εκεί περιγράφονται οι σφαγές των Ελλήνων της Πόλης και της Σμύρνης. Αποκαλύψαμε επίσης το ιστορικό ντοκουμέντο της έκθεσης του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ G. Horton Τούρκοι «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ». Δεν αρκούν αυτά. Οφείλουμε να
αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο. Οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους εκείνους που έγραψαν την ομιλία που εκφώνησε ο Obama ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης παίζοντας τα δικά τους ύποπτα και σκοτεινά παιχνίδια φρόντισαν να διαστρεβλώσουν την ιστορία. Να αθώωσουν την Τουρκία για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει κατά της ανθρωπότητας. Εγκλήματα κατά λαών και εθνών. Εγκλήματα εναντίον θρησκευτικών και εθνικών κοινοτήτων. Ο Αμερικανός πρόεδρος διέπραξε ένα μεγάλο ολίσθημα!
Ας θυμηθούμε την ιστορική αλήθεια! Όχι μόνο για εμάς και τους δικούς μας ανιστόρητους και αμνήμονες αλλά κυρίως για την υπερδύναμη. Ο χρονολογικός πίνακας με τα γεγονότα θα πρέπει να μεταφραστεί σε όλες τις γνωστές και διαδεομένες γλώσσες. Να σταλλεί παντού. Να αναρτηθεί παντού σε κάθε blog σε κάθε ιστοσελίδα. Να σταλλεί παντού. Να μάθουν οι λαοί που θέλουν να ξεχάσουν αλλά και οι νεότερες γενιές την ιστορική αλήθεια. Χωρίς φανατισμό. Χωρίς εθνικιστικές κορώνες αλλά με σύνεση και ψυχραιμία να στείλουμε το μήνυμα σε όλοςυ τους λαούς. Σε ευρώπη και Αμερική. Σε κάθε ήπειρο! Να μάθει και «ο υπόλοιπος κόσμος που σέβεται την Τουρικική δημοκρατία γιατί έχει αποσπάσει τον σεβασμό της Αμερικής»! Τέλος ας δούμε και μια ιστορική πηγή που φαίνεται αγνοούσαν αυτοί που έγραψαν την Ομιλία του Αμερικανού Προέδρου ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνεύλευσης .