Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ


Οι ισραηλινές σκιές εφαρμόζουν στην πράξη τα σχέδια που θα αλλάξουν σύντομα τον κόσμο.

Με μία ανιστόρητη αναφορά, με την οποία αθωώνει την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή, καταλογίζοντας στις τότε «ξένες δυνάμεις», δηλαδή την Ελλάδα, πρόθεση «ανασύστασης μιας αρχαίας αυτοκρατορίας», χρωμάτισε την ομιλία του ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στην Αγκυρα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα...Μία ομιλία που περιέγραψε και σφράγισε τη στρατηγική σχέση που προσφέρουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία και η οποία περιελάμβανε δύο θετικές αναφορές στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και στο Κυπριακό και απηύθυνε συστάσεις στην Αγκυρα για τον σεβασμό των ανθρώπινων και μειονοτικών δικαιωμάτων.Την ίδια στιγμή που ο νέος ηγέτης των ΗΠΑ δείχνει όμως τόση ευαισθησία στη Γενοκτονία των Αρμενίων, έρχεται να δικαιώσει τον ξεριζωμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού το 1922 και να ξαναγράψει αυτό το κομμάτι της Ιστορίας με τουρκική «πένα».
Ο κ. Ομπάμα ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του: «Η Τουρκία στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου θα μπορούσε να είχε παραδοθεί στις ξένες δυνάμεις που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν εδάφη της ή επεδίωκαν να ανασυστήσουν μια αρχαία αυτοκρατορία. Αλλά η Τουρκία επέλεξε ένα διαφορετικό μέλλον. Απελευθερωθήκατε μόνοι σας από τον ξένο έλεγχο. Και εγκαθιδρύσατε τη Δημοκρατία η οποία αποσπά τον σεβασμό των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχει μια απλή αλήθεια σε αυτή την ιστορία: η Τουρκική Δημοκρατία είναι δικό σας επίτευγμα. Δεν επιβλήθηκε από κάποια εξωτερική δύναμη ούτε ήρθε χωρίς αγώνα και θυσίες»."
Δεν έχουμε καταλάβει πραγματικά ποιος έχει εξουσιοδότηση τον κ. Ομπάμα να μπορεί να εμπλέκεται στα εσωτερικά προβλήματα των χωρών, με συνέργειες και σκοτεινές σκοπιμότητες. Η βάσεις του εβραϊκού αντίχριστου σχεδίου είναι τόσο παλιές αλλά και μεθοδευμένες με κάθε λεπτομέρεια. Τα πλοκάμια τους εκτείνονται παντού και χαρακτηρίζονται από την ιεραρχία. Κυριότερο εργαλείο τους , το χρήμα, αν χρειαστεί ο εκβιασμός και η χρησιμοποίηση των διαβρωμένων ποια μυστικών υπηρεσιών της χώρας που τους ενδιαφέρει. Ο συγχρονισμός των μέσων που εξουσιάζουν τους φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι ενώ ο κόσμος εργάζεται για την επιβιώσει, κάποιοι άλλοι δουλεύουν για την διαφθορά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, εξού και ο ρόλος της οικονομικής υποταγής.