Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ


Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος ενώπιον της Τουρκικής ενθοσυνέλευσης κατά την διήμερη επίσημη επίσκεψη του(στις 6 και 7 Απριλίου) στην Τουρκία ήταν μαχαίρι στη καρδιά του Ελληνισμού! Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορο κανέναν μας! Κανέναν Έλληνα! Κανέναν Αμερικανό πολίτη Ελληνικής καταγωγής που ζει στην Αμερική! Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας Έλληνας σε όλο τον κόσμο να αφήσει(ουμε) να περάσει απαρατήρητο και αναπάντητο αυτό το γεγονός. Είναι εθνική προσβολή! Είναι παραχάραξη της ιστορίας μας. Είναι ατίμωση των νεκρών και των εθομάρτυρων (μας) που έπεσαν στον αγώνα ενάντια στο Οθωμανό Σελτζούκο Τούρκο! Μη απάντηση εκ μέρους των απογόνων εκείνων των Ελλήνων μεγάλων εθνικών ηρώων στα όσα είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι προσβολή και ατίμωση στων «Έχουμε ιστορικό ιερό χρέος και αποστολή να απαντήσουμε με κάθε ειρηνικό και νόμιμο τρόπο.
Οφείλουμε όλοι μαζί οι Έλληνες ( και πρώτα όλοι αυτοί της Αμερικής) να απαντήσουμε με κάθε τρόπο! Οφείλουν πρώτοι από όλους, οι Ελληνες της Αμερικής να απαντήσουν δυναμικά στις 26 Απριλίου 2009 στην μεγάλη καθιερωμένη εθνική παρέλαση που θα γίνει στην 5η Λεωφόρο του Manhattan για την 188ηη Απριλίου(09) οφείλει και πρέπει να μετατραπεί σε ένα Εθνικό Πανομογενειακό συλλαλητήριο του Ελληνισμού! Η παρέλαση στην 5η λεωφόρο στις 26 του Απρίλη(09) μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει ένα γενικό ξεσηκωμό των Ελλήνων της Αμερικής που θα απαντήσει με ειρηνικό και συμβολικό τρόπο στην ιστορική διαστρέβλωση.
Η συνέχεια κάτωθι.-
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=5055&Itemid=83Ελλήνων τα ιερά από τα κόκκαλα βγαλμένη».