Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Καταγγελίες φρίκης: Η Pfizer κάνει πειράματα σε ορφανά βρέφη, για να δοκιμάσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;


 Γιατροί και άλλες προσωπικότητες στην Πολωνία κατηγορούν την Pfizer πως διεξάγει πειράματα σε ορφανά βρέφη έξι μηνών!

Συγκεκριμένα ο σύλλογος Children’s Health Defence, στον οποίο δραστηριοποιείται και ο Robert F. Kennedy, ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους Πολωνούς ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά μωρά 6 μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19.

Οι φοβερές αυτές καταγγελίες για την δράση της εταιρείας οδήγησαν μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να απαιτήσουν από τα μέλη του Πολωνικού Κοινοβουλίου και της Γερουσίας να πραγματοποιήσουν έκτακτη διάσκεψη με τίτλο: «Ιατρικά tests σε παιδιά και βρέφη: Ιατρικά, νομικά και ηθικά ζητήματα»

H διάσκεψη διοργανώθηκε από Πολωνικές Ενώσεις και Ιδρύματα όπως η Πολωνική Ένωση Ανεξάρτητων Γιατρών και Επιστημόνων, η Ένωση Δικηγόρων Φωνής της Ελευθερίας, το Κέντρο Πληροφόρησης Υγείας της Ένωσης Dobrostan και το Ίδρυμα New Spectrum. Η Δρ Natalia Prego Cancelo από την Ισπανία, η Meryl Nass και η Vera Sharav από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεταξύ των ομιλητών. Παρακάτω μερικά από τα φοβερά ερωτήματα που τέθηκαν στην διάσκεψη:

«Η Pfizer διεξάγει πειράματα σε ορφανά παιδιά που είναι τα πιο ευάλωτα και τα οποία δεν έχουν κανέναν να τα υπερασπιστεί, αν τα πράγματα πάνε στραβά; Αν ναι, γιατί και ποιος συναίνεσε;

Γιατί επιτρέπεται στην Pfizer να κάνει κλινικές δοκιμές σε βρέφη με ένα προϊόν που δεν έχει ολοκληρώσει κλινικές δοκιμές φάσης 3 και είναι νέας τεχνολογίας; Γιατί η Pfizer αρνείται στους βουλευτές να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους;

Τι συμβαίνει στις άλλες χώρες όπου διεξάγονται αυτά τα πειράματα; Ο EMA και ο FDA κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους; Και τέλος… οι κατασκευαστές εμβολίων λειτουργούν με απόλυτη μυστικότητα και έξω από κάθε νόμιμο έλεγχο;».

Σε όλο τον κόσμο πλέον εγείρονται άνθρωποι και οργανώσεις πολιτών που ζητούν να τεθεί έλεγχος στην ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των μεγάλων φαρμακευτικών πριν αρχίσουμε να συνηθίζουμε αυτές τις καταστάσεις με το σαθρό επιχείρημα «για το καλό της επιστήμης».

Σε τελική ανάλυση και ο Γιόζεφ Μένγκελε «το καλό της επιστήμης» επικαλείτο.

https://europost.gr/kataggelies-frikis-pfizer-kanei-peiramata-se-orfana-vrefi-na-dokimasei/