Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Η πολεμική μηχανή της Ευρώπης και της Δύσης ονομάζεται Τουρκία



 Άρχισε ο ρωσοτουρκικός πόλεμος των Drones!

Όλα κρέμονται από μία κλωστή

Κρίσιμες στιγμές αυτή τη στιγμή στην Συρία και συγκεκριμένα στην επαρχία του Ιντλίμπ αλλά και στο Deir Ez Zor.

Πριν από λίγα λεπτά ο ρώσος αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιχαήλ Μπογδανώφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα προσπαθήσει να αποτρέψει νέα τουρκική εισβολή στην Συρία!

Τοπικές πηγές ειδήσεων στο Ντέιρ Εζ Ζορ αναφέρουν ότι το SDF και οι ντόπιοι απέρριψαν το ρωσικό αίτημα να επιτραπεί σε μια ρωσική στρατιωτική πομπή να εισέλθει στην επαρχία του ΔυτικούDeir Ez Zor προς την ύπαιθρο της Ράκα σε περιοχές που ελέγχονται από το SDF.

Την ίδια στιγμή είχαμε κατάρριψη ρωσικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τον τουρκικό στρατό. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος όμως είναι παλαιότερης τεχνολογίας, γεγονός που δείχνει μάλλον ότι χρησιμοποιούταν από τον στρατό της Συρίας.



Το αεροσκάφος ρωσικής κατασκευής που κατερρίφθη από τον τουρκικό στρατό

Σχεδόν ταυτόχρονα και μέχρι αυτή τη στιγμή τέσσερα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούν πάνω από το Ιντλίμπ και την βόρεια επαρχία του Χαλεπίου.


Θέσεις των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον συριακό εναέριο χώρο

Ακριβώς την περιοχή που τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει η μάχη του φεϊγβολάν με τις τουρκικές δυνάμεις να μοιράζουν χαρτιά στα οποία προειδοποιούσαν πως η Τουρκία ήρθε για να μείνει στην περιοχή, ενώ οι Ρώσοι πετούσαν αντίστοιχα έντυπα με το μήνυμα ότι «το Χαλέπι θα γίνει ο τάφος των ισλαμιστών»!


Η συμπεριφορά πάντως του SDF προβληματίζει τους Ρώσους, που βλέπουν αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την αντίδραση τους και την άρνηση τους να απαγορεύσουν στην ρωσική αυτοκινητοπομπή να περάσει από τα εδάφη τους. Ενέργεια που προφανώς εκπορεύεται από την πρόσφατη επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των αμερικανικών δυνάμεων στην Συρία.

Δείτε το βίντεο από την εμπλοκή με τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.Δείτε το βίντεο από την εμπλοκή με τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.


Σε κάθε περίπτωση παρατηρείται μία άκρως επικίνδυνη κλιμάκωση. Με απρόβλεπτες συνέπειες.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/262825/archise-o-rosotoyrkikos-polemos-ton-drones/