Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ο Πρέσβης της Αγγλίας στο Ιράν παραβίασε το Διεθνές Δίκαιο που ρητώς αναφέρει AΡΘΡΟ 41

 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ Oι Ιρανικές αρχές συνέλαβαν στη Τεχεράνη τον Άγγλο Πρέσβη ενώ συμμετείχε σε διαδήλωση …


Συνελήφθηκε στην Τεχεράνη ο Πρέσβης της Αγγλίας στο Ιράν Robert Nigel Paul Macaire σε διαδήλωση κατά της κατάρριψης του ουκρανικού Boeing πτήση PS752. Aναφέρεται πως φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τη διαμαρτυρία. Συνελήφθηκε μπροστά από το πανεπιστήμιο Amir Kabir University. Υποκινούσε τους φοιτητές….. Κρατήθηκε για ώρες για ύποπτες δράσεις όπως ότι υποκινούσε τους φοιτητές…
Toν συνέλαβαν και κρατήθηκε με την κατηγορία της «υποκίνησης» των διαμαρτυριών που έλαβαν χώρα στην ιρανική πρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την ιρανική υπηρεσία Tasnim.
Το πρακτορείο που βρίσκεται κοντά στην ιρανική ασφάλεια δήλωσε ότι ο Πρέσβης θα κληθεί στην έδρα του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών την Κυριακή λόγω της «παρουσίας του στις σημερινές διαδηλώσεις».
Image
η σύλληψη του Μέγα Υποκινητή

Ένας διπλωμάτης αυτού του επιπέδου έχει παραβιάσει όλα τα στάνταρ της δεοντολογίας της θέσης του όταν γίνεται φθηνός υποκινητής διαμαρτυριών στη χώρα που είναι διαπιστευμένος και μετέχει ενεργά δια της ανάμειξής του στην αποσταθεροποίηση αυτής. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά από διπλωματικές πιέσεις.Είναι σίγουρο ότι θ΄απελαθεί;;;;
Ο Ντόμινικ Ράαμπ (Dominic Raab)Υπουργός Εξωτερικών Του Ηνωμένου Βασιλείου μίλησε για κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου αναφορικά με τη σύλληψη του Πρέσβη του στο Ιράν.”Η σύλληψη του Πρέσβη μας στην Τεχεράνη χωρίς αιτιολογία ή εξήγηση είναι μια καταφανής παραβίαση του διεθνούς δικαίου”..Όμως είναι ο Πρέσβης του που ενεργεί σε κάθε περίπτωση με βάση εντολές του ΥΠΕΞ του που παραβίασε το Διεθνές Δίκαιο που ρητώς αναφέρει AΡΘΡΟ 41(1) του 1961 VCDR “καμιά ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις του κράτους υποδοχής.”
TO IΡΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ
Κατά τη στιγμή της σύλληψής του ο ”Άγγλος ασθενής” μίλησε μόνο αγγλικά και απέφυγε να δώσει τα στοιχεία του για ταυτοποίηση, αναφέρει το FARS.*
Άλλος ΜΈΓΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ…ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ
Ο Mike Pompeo ο επίδοξος ελευθερωτής και του Ιράν δήλωσε πως οι Η.Π.Α. δεν θα διαπραγματευτούν την απόσυρση στρατευμάτων από το Ιράκ, ακόμη και μετά την ψήφιση του κοινοβουλίου της χώρας για την απέλαση ξένων δυνάμεων…..
ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ….ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ γράφει στα ιρανικά στη γλώσσα farsi.. αναζητεί θύματα , λέει στον ιρανικό λαό είμαι μαζί σου. Είναι αυτός που απειλούσε ως χθες να κάνει τη χώρα τους Ιράκ να την ισοπεδώσει και να σκοτώσει εκατομμύρια από αυτούς …Είναι αυτός ο Φίλος του Ιράν που έλεγε ότι θα ξεθεμελιώσει κάθε μνημείο πολιτισμού της Περσίας ….Είναι ο ίδιος ο Φίλος των Ιρανών που επέβαλε στη χώρα τους δυσβάσταχτες οικονομικές τιμωρίες που έκαναν αφόρητη τη ζωή τους….απλά ψάχνει για προδότες όπως παντού και μάλλον προχθές βρήκε για την προβοκάτσια τα ίδια και στη Συρία έκαναν οι ΗΠΑ ενεργοποιούσαν θύλακες μέσα από το στρατό για να κάνουν τα παιχνίδια τους.Κανείς δεν είναι αλώβητος….Είναι ο Ίδιος που δολοφόνησε το εθνικό ίνδαλμα της χώρας έναν μάχιμο στρατιωτικό πατριώτη όχι γραφειοκράτη ξένης Δύναμης π.χ ΝΑΤΟ που δολοφόνησε με τρομοκρατική ενέργεια σ΄έναν δρόμο εκτός πεδίου μάχης μπαμπέσικα ο Αρχιδυνάστης της Ηγεμονίας..Εκατομμύρια Ιρανοί τίμησαν κατά την κηδεία του το Σουλειμανί. Πόσοι Αμερικανοί παρευρίσκονται πάντα στις κηδείες των πρώην Προέδρων των ΗΠΑ;;;Σε περίκλειστο κύκλο, ένα περιβάλλον αυτό είναι όλο.…….ή μήπως είναι αλήθεια ότι με δική του εντολή ο ηλεκτρονικός πόλεμος των υπηρεσιών του προκάλεσε σύγχιση στις επικοινωνίες του ιρανικού στρατού και καταρρίφθηκε το Ουκρανικό;;;


pompeo: Οι Ηνωμένες Πολιτείες καλούν όλα τα έθνη να αντιταχθούν στην ιδεολογία της τρομοκρατίας του ιρανικού καθεστώτος και να θεωρήσουν το Iran υπεύθυνη για τη βία του.
Πρώτη και καλύτερη ευθυγραμμίστηκε η Άμωμη Ελλαδίτσα, στη ντιρεκτίβα του Αφεντικού της….η Παλλακίδα των Έπσταϊν και των Κλίντον
*Μόλις ξέσπασε στην Ευρώπη ο Α΄Παγκόσμιος Πόλεμος, οι Βρετανοί έστειλαν στρατιωτικές τους δυνάμεις σε διυλιστήρια σε ολόκληρο το Ιράν, προκειμένου να προστατεύσουν αυτό που θεωρούσαν ως περιουσία τους, το ιρανικό πετρέλαιο.
Μετά την παύση των εχθροπραξιών το 1919, οι Βρετανοί δωροδόκησαν και εκφόβισαν το νέο καθεστώς του Ahmad Shah  για την αποδοχή των όρων της πολύ μισητής αγγλοιρανικής συμφωνίας, η οποία σε όλα εκτός από το όνομα, έκανε το Ιράν προτεκτοράτο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Οι Ιρανοί δεν θα έλεγχαν πλέον το στρατό τους, το σύστημα μεταφορών και το δίκτυο επικοινωνιών.
Όλα πέρασαν στην κυριαρχία των βρετανών κατακτητών και μαζί με αυτά και τα τελευταία απομεινάρια της ιρανικής κυριαρχίας. (bankingnews)
dimpenews.com