Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο και συγχρόνως βέβηλο θέμα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Θάσου με την έναρξη του νέου έτους. Δεν είχε όρια το το μένος κάποιων, οι οποίοι «ξέσπασαν» πυροβολώντας εικόνες.
Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου, μετά από καταγγελίες ιερέων, οι αστυνομικές αρχές της Θάσου, πραγματοποίησαν αυτοψία σε δύο μικρά εξωκκλήσια του Λιμένα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα βέβηλο θέαμα.
Οι ιερές εικόνες στην Αγία Μαρίνα και στον Άγιο Βασίλη έφεραν εκτεταμένες ζημιές από όπλου μικρού διαμετρήματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο βλήμα εντός των δύο ναών, με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι οι ζημιές έχουν προκληθεί είτε από αεροβόλο όπλο, είτε από όπλο με πλαστικές σφαίρες.
Οργή Τραμπ για την κατάρριψη του Apache
-
Σε τροχιά νέας σύγκρουσης εισέρχονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν,
μετά την επίσημη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ για επικείμενα αντίποινα Ο
Αμερικανός...
Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
-
Η κριτική σκέψη αγνοείται. Βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Την τελευταία φορά
που την είδαν βρισκόταν στα χείλη πολλών αλλά στις καρδιές μόνο λίγων. Αυτή
οι...