Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

«Πρόσφυγας» αυνανίστηκε μπροστά σε 16χρονη!

 
Ο Τούρκος δράστης είναι στα Διαβατά
Χωρίς ίχνος ντροπής, μπροστά στα μάτια μιας 16χρονης που περίμενε στη στάση το λεωφορείο, άρχισε να αυνανίζεται ένας άνδρας, τουρκικής υπηκοότητας, το βράδυ της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με καταγγελία στην οποία προέβη η ανήλικη αμέσως μετά το συμβάν, η ίδια βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, δίπλα σε αλυσίδα καταστημάτων, επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, όταν ο 34χρονος την πλησίασε και άρχισε να αυνανίζεται.
Έβαλε τις φωνές
Η 16χρονη κοπέλα στη θέαση του άντρα που αυτοϊκανοποιούνταν σοκαρίστηκε και έβαλε τις φωνές, προκαλώντας πανικό στον 34χρονο, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει αναζητώντας καταφύγιο σε κοντινό κτίριο, όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Λίγο αργότερα, και ενώ η ανήλικη είχε ήδη απευθυνθεί στην Αστυνομία, ο «επιδειξίας» συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη, που έφθασαν άμεσα στο σημείο.
Ο 34χρονος, που οδηγήθηκε την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας και ταυτοποίησης προσφύγων στα Διαβατά και πως είναι υπήκοος Τουρκίας, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επίδειξη γεννητικών οργάνων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε επειδή δεν υπάρχει ο κατάλληλος διερμηνέας.